Vakantie Beoordelingen Oostrum Limburg vakantie, hotels, last minutes | Zoover

6,7

31 mei 2012

www.cortijolaresidencia.com

Beoordelingen Oostrum

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Oostrum. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Oostrum. Ben je zelf op vakantie geweest naar Oostrum? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Oostrum scoort een 8,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping en 1 Vakantiehuis in Oostrum. Op Zoover vind je bovendien 2 vakantiefoto's van Oostrum. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Oostrum. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg.

3 beoordelingen over Oostrum

6,7
"Klein, maar gezellig"
laurien
Sfeer
25-11-2011 Klein dorpje, maar wel een met gezellige en knusse uitstraling.

Familie, Juli 2007
doortje
Omgeving
20-7-2007 In juli 2007 twee weken een 6-persoons chalet geboekt op parc De Witte Vennen. In een woord
Fantastisch! Het was voor ons en onze kinderen (6 en bijna 9) heel erg leuk. Mooie huisjes, (onze hondjes mochten mee), ruim opgezette camping, zeer vriendelijke en gastvrije eigenaars, strandbad wat natuurlijk prachtig is met mooi weer. Kinderanimatie was soms wat beperkt( alleen 's avonds) , maar we zaten redelijk vroeg in de zomervakantie en in het echte hoogseizoen wordt er meer georganiseerd, ook speelt men in op het weer. Klein minpuntje was dat er geen echt campingwinkeltje is. Er komt iedere morgen wel een bakkertje. Ook de snackbar is beperkt geopend wanneer het geen 'stranddag' is. Maar al met al een zeer goede vakantie gehad, ook een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar duitsland, zuid-limburg ect. Overdekt zwembad niet gemist, in de buurt zitten twee parken van Center parcs, we hebben daar gezwommen. Was een prima alternatief. Kortom een echte aanrader en volgend jaar weer!

Fam.Fischer
Omgeving
5-4-2006 Oostrum is een klein dorpje met alle voorzieningen,en ligt aangrensend aan het mooie Stadje Venray,met werkelijk alle faciliteiten,met oa.de nieuwe en een van europas grootste Superdiscotheek Zenith!Dus,een bezoek aan Oostrum en aan Parc De Witte Vennen is absoluut de moeite waard!