Camping Grensheuvel*** in Noorbeek Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Camping Grensheuvel***

9,5
6,6
6,7

Vanaf de camping is het kerkje van Noorbeek goed te zien.

Beoordelingen Camping Grensheuvel***

Voerenstraat 11, 6255 PB, Noorbeek
Camping Grensheuvel scoort een 7,7 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Grensheuvel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Grensheuvel*** in Noorbeek, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Camping Grensheuvel*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Camping Grensheuvel*** met andere accommodaties in Noorbeek.

21 beoordelingen over Grensheuvel***

9,5
6,6
6,7
met partner, Mei 2012
"Heerlijke Vakantieplek"
m_a_romers
31-5-2012 Camping "De Grensheuvel" is een rustige mooi gelegen camping met prachtig uitzicht over Noorbeek en de "Belgische" heuvels. Ideaal voor uitstapjes en/of wandelingen. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam! Het sanitair is eenvoudig maar schoon. De plekken zijn er ruim en men doet niet zo moeilijk als je bv ergens anders wilt staan. Gewoon, als er ruimte is is het in orde. In de morgen kun je lekker vers afgebakte broodjes halen en als het restaurant geopend is kun je er tegen normale prijzen, prima eten en drinken :-)

met een groep, Apr. 2012
"Nette camping die uitnodigd om terug te komen!"
Johan
9-4-2012 Camping Grensheuvel is een plek met uitzicht, rust, ruimte tegen betaalbare prijzen, waarbij water / douche bij de prijs is inbegrepen en beschikt over een eigen cafetaria!

Na onze eerste kennismaking in september 2011 hebben wij Pasen 2012 doorgebracht en bij vertrek ook een gedeelte van het Pinksterweekend geboekt. De kans is groot dat we in 2012 nog veel vaker zullen komen.

met partner, Dec. 2011
"Geweldige vakantie gehad !!"
kampeerder3
3-1-2012 Algemene indruk van de camping; 'Dit wordt goed vertoeven' zei mijn man. En hij had gelijk! Wat een prachtige omgeving en een uitzicht vanaf de camping. Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaren jordi en whitney, we voelden ons direct op het gemak. Er werd geholpen om de caravan op de plek te zetten met een traktor(tje). Onze vakantie was al begonnen op het moment dat we de receptie binnen wandelde...

Qua eten zit je bij de cafetaria op de camping goed! Heerlijk eten voor een goede prijs/kwaliteits verhouding en gerechten die je niet zou verwachten in een cafetaria!

De sanitaire voorziening is een wat verouderd maar zeker niet slecht, het is proper en netjes. heerlijk verwarmt en bovenal GEEN MUNTJES !

Jordi en Whitney bedankt voor deze fijne vakantie! wij zullen zeker nog terug komen naar het mooie Noorbeek

"Goede camping met schitterend uitzicht"
JP
6-9-2011 Deze camping heeft ruime plaatsen met een beetje geluk heb je uitzicht over het mooie grensgebied.
De eetgelegenheid is perfect, ook voor een maaltijd die niets met een cafetaria te maken heeft!
Door millieuheffing én toeristenbelasting is dit helaas geen goedkope camping, en ook stroom à 4 euro per nacht is vrij prijzig. Daarnaast is water wel onbeperkt gratis (ook in de douche), alhoewel wij graag onze eigen voorzieningen gebruiken.
Voor kinderen is hier echter weinig te beleven.

Wij komen hier graag terug, niet voor een budgetvakantie, maar voor onze rust, wat dat is er wel veel!

Tip: Wanneer u mag/kan kiezen voor een standplaats, let dan op uw uitzicht! Deze is schitterend, maar kan verpest worden door bomen of onder u staande caravans van medecampeerders!

"Camping met het mooiste uitzicht!"
Pieter Boekestein
15-8-2011 De camping ligt in een deel van Nederland dat on-Nederlands aandoet. Prachtig!

zakelijk, 2011
"Altijd goed hier terug te komen"
Bert
25-7-2011 Ik kom hier nu 5 jaar op een rij zeker 20 keer (per jaar) vanwege onze caravan (berg) rijvaardigheidstrainingen. Mijn beoordeling is dus geen momentopname (het stoppelveld en ver verwijderd van het sanitair is dus wel zo'n ongenuanceerde want zelf gekozen optie - u had de keuze ook niet te vertoeven op deze camping tijdens bijvoorbeeld een niet gerserveerd hemelvaartweekend!) Hoe hard kan internet zijn dus...

Laat u niets wijs maken, de Grensheuvel is een 'eenvoudige' fraai gelegen en onderhouden terrassencamping. Het sanitair is doelmatig en proper, de douche altijd warm en niet per minuut of per munt. In het buitenseizoen ook verwarmd. Ideaal voor een wintervakantietje ook want permanent 12 maanden geopend. De (zeer uitgebreide) frituur is bijna haute cuisine! Gastvrijheid is perfect, honden toegelaten maar natuurlijk onder strenge condities. Kinderen ook, maar er is geen zwembad...

"Best goed"
Gerrit
25-7-2011 Onderhoud van de camping verdient wat meer aandacht. Verder best OK om er te verblijven.

"Geen herhaling !"
ton en stien
6-6-2011 Plek gekregen op stoppelig buitenveld, ver van het sanitair. Slechts één lauwe kraan voor de afwas voor de te druk (over-)bezette camping. Groep jongeren kon tot ver na middernacht zijn gang gaan : o.a. house-muziek ! Veel hondenbezitters.
Wat positief rest is het prachtige uitzicht op Noorbeek.

met een groep, Mei 2010
"Nooit meer"
kosterman
17-5-2010 Deze caming is veel te duur voor wat je krijgt, sanitair wordt 1maal per dag een beetje schoon gemaakt, nog niet eens goed. Camping is zijn centen dus zeker niet waard. Het enige wat mooi is, is het uitzicht.

"Verrassend mooi uitzicht!"
P.A.
9-5-2009 Ondanks de drukke dagen rond koninginnendag vanwege het mooie weer hebben we een prima tijd gehad op deze camping.Ook de staat van het sanitair was, wat ons betreft, ruim voldoende. Bij erge drukte is het aantal toiletten en douches te laag.
Het uitzicht was echt prachtig! Zo mooi hebben we in Nederland nog niet gestaan.