17-5-2012
ook wij waren een paar daden in bon repos,
mooie ligging mooi aangelegde tuin, met overal leuke zittjes.
ligt in een straat waar je leuk door e buurt kunt wandelen , en niet ver van het plein. het personeel is keurig en correct complimenten. ook de intree en het restaurant zien er netjes en verzorgd uit. ook over het diner en het ontbijtbuffet is niets te klagen heerlijk.
MAAR DAN,de kamers waarom ,o,waarom word daar niets aan gedaan
we zatten in een hoek van de toiletten kamers 29,30,31 zorg dat je die niet boekt,echt fletcher directie dit kan toch niet meer anno 2012
kleine kamer met een zelf gemaakt briun wastafeltje met nog geen plastic bekertje er bij ,geen koelkast, kleine badkamer met wc en douche,je jammer we hebben betere fletcher hotels gehad.
als de kamers beter waren waren we zeker nog wel eens terug gekomen
maar zo jammer,jammer.
Eigenaar zegt:
Beste heer,mevrouw,
Wat fijn te lezen dat de service, de ligging en het eten zo naar wens is geweest in ons hotel te Noorbeek.
Hetgeen u benoemt inzake de kamers vinden wij heel vervelend. Echter, alle positieve en negatieve beoordelingen stellen wij zeer op prijs. Dit geeft ons de mogelijkheid onze kwaliteit te verbeteren.
Met vriendelijke groet,
Fletcher Webcare Team
22-4-2012
Het hotel is beneden netjes en heeft een grote, weliswaar niet al te goed onderhouden tuin. De kamers zijn ronduit haveloos, vlekken op muren en zelfs plafond en dringens toe aan renovatie.
Eigenaar zegt:
Beste heer,mevrouw,
Het betreurd ons ten zeerste dat uw verblijf in ons Hotel-Restaurant Bon Repos te Noorbeek niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij stellen echter elke reactie, zowel negatief als positief, op prijs.
Uw vermelde punten zijn meegenomen en waar mogelijk op korte termijn opgepakt.
Met vriendelijke groet,
Fletcher Webcare Team