Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos***

18 mei 2013

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos***
Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos***
Bovenstraat 17, 6255 AT, Noorbeek
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos*** in Noorbeek, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos scoort een 6,3 uit 10, op basis van 126 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos*** in Noorbeek, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 73 vakantiefoto's van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos*** met andere accommodaties in Noorbeek.

125 beoordelingen over Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos***

6,4
4,8
met partner, Apr. 2013
"Dit nooit meer"
paula
2-4-2013 Gelukkig hadden we maar voor 1 nachtje geboekt. Laten we positief beginnen het is een zeer mooie omgeving en je kan gratis de auto kwijt. Beneden in het restaurant zag alles er ook netjes uit. Echter bij binnenkomst het eerste wat opviel was dat het erg stonk (kadaver lucht) dit was zowel bij de receptie/bar en in de lift. Toen we de kamer binnenkwamen wisten we eigenlijk niet wat we zagen: alles was zeer oud, erg en dan ook erg veel stof overal!, muffe geur, kapotte radio (al wou ik hem eerst niet aanraken zo veel stof), hout van het balkon verrot, raam mechanisme kapot, gat in de vloerbedekking, gat in de wastafel, alleen louw water of warm uit de kraan, schimmel op het plafon (door vocht), schimmel op het balkon, vlekken op de muur, slechte verlichting badkamer, stoelen erg versleten (gaten en al), ook was het hotel zeer gehorig. Wij snappen niet hoe dit hotel ooit aan 3 sterren is gekomen. Misschien 15 jaar terug, want het had echt al lang allemaal gerenoveerd moeten worden.

met partner, Mrt. 2013
"Kom hier nooit meer"
H van Hal
4-3-2013 De kamer, ook op de achterkant, is gewoon slecht. Begrijp niet, dat een Fletcher hotel, dit kan aanbieden aan gasten. Het eten s'avonda was van slechte kwaliteit, en stond niet in verhouding met de prijs. Het ontbijt was goed, echter toen wij om 9.15 kwamen ontbijten, werd er niets meer aangevuld, ondanks ons verzoek. Antwoord was: Hier moet je het maar mee doen.

met partner, Jan. 2013
"Geen aanrader!"
de Roode
1-2-2013 Hier 1 nachtje (gelukkig maar) geweest. Wij kregen de slappe lach bij het zien van de kamer, echt heel erg. Het hotel zat nog niet voor de helft vol, maar toch kregen wij een kamertje aan de zijkant. Een kamer aan de achterkant met uitzicht had al wat goedgemaakt. Totaal geen privacy met het toilet achter klapdeurtjes...
's Ochtends (zondag) om 07.20 hoorden wij harde muziek, bleek achteraf de receptiemedewerker te zijn. Dit met hem besproken, maar er kwam ook geen enkel begrip of excuus van zijn kant. Hij vond het 'zachte muziek'...Toch raar dat wij rechtop in bed zaten.
Al met al, doe het niet. Betaal dan toch maar wat meer voor een beter hotel en een goede nachtrust.

met partner, Jan. 2013
"Mooie omgeving met goed ontbijt"
Casper
4-1-2013 Kamer geboekt met voucher . Laat kan je inchecken vanaf 14.30 en vroeg eruit: 10.30 uur. Jammer. Moet echt wat aan de kamers gaan doen maar ja....................

met partner, Nov. 2012
"Vriendelijk personeel, mooi uitzicht"
Ans Kuijpers
6-11-2012 Mijn man en ik hebben 3 dagen in hotel bon repos doorgebracht. We zaten in de familiekamer op de begane grond. Super grote badkamer en slaapkamer met extra t.v. Grote huiskamer met moderne inrichting.
Kortom..... prima locatie !

met partner, Nov. 2012
"Mooie ligging"
P.Stevens
6-11-2012 goed ontbijt. rooster lounge hing vol met viezigheid en troep geen binnenkomer van hotel. kamer was schoon maar niet meer van deze tijd {klapdeurtjes}. mooie ligging . goed voor 1 nacht.

met partner, Sept. 2012
"Leuk hotel, schoon wel wat gedateert"
P.A.M. Denkers
8-10-2012 Vriendelijk personeel, Super ontbijt, uitstekend keuken

met vrienden, Sept. 2012
"Muffig en onvriendelijk hotel"
joke
7-10-2012 Het hotel ligt in een mooie omgeving maar daar is dan ook alles mee gezegd. Het hotel ruikt muf, de kamers zijn oubollig en slecht onderhouden. Het bedlampje was stuk, de handdoeken zijn sleets, de kamer is klein en aftands. De bediening komt stug over, je krijgt het idee niet welkom te zijn. Het ontbijt is voor het geld zeer karig. Het was gelukkig maar voor 1 nachtje maar anders zou ik er zeker niet zijn gebleven. Ben in betere Fletcher hotels geweest. Ik zal hier nooit meer terug komen en raad het ook niemand aan.

met vrienden, Aug. 2012
"Mooie plek in een landelijk dorpje."
G. Vos
17-8-2012 Hotel is enigszins verouderd. Kan wel een opknapbeurt gebruiken. Kamer die wij hadden was echter netjes en schoon. Wel gedateerd maar is maar net wat je eisen zijn. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt en diner waren goed. Mooie omgeving. Wij hadden eerdere beoordelingen gelezen maar hotel viel ons niet tegen. Natuurlijk zijn er betere hotels maar we zouden hier een volgende keer gerust weer naar toe gaan.

met partner, 2012
"Oud hotel en goed eten"
reislustig22
12-8-2012 Midden in het dorp gelegen verouderd hotel-restaurant. Mooi terras achter. Vriendelijk personeel. Ontbijt en diner waren O.K. Onze kamer was erg verpauperd, kraak nog smaak. Hoeken en randen in kamer waren vervuild. WIFI was op veel plaatsen in het hotel niet bereikbaar. Een gemeld lek in de badkamer, waardoor ik bijna onderuit ging, werd niet gerepareerd. Defect bedlampje idem. Ik zou dit hotel niet aanraden.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit