1-5-2012
Een super leuke locatie maar de bedden waren zeer versleten, diepe kuilen in het bed van het liggen, de lakens en bedden goed waren smoezelig en s'morgens was het bed nog niet opgemaakt en dan zie je hoe smerig het is en dat zal ook in meer hotels zijn maar het was echt smerig.Toilet was niet schoongemaakt toen ik later in mijn "schone"kamer kwam en het bad was het plastic van stuk waar je moet staan, jammer dat er niet even een glazen wandje is geplaatst nu douche je in het bad een beetje in het luchtledige. zag er prima uit, tv stoorde maar kan me voorstellen dat het door het bos kwam. voor de prijs zou het frisser schoner en een beter bed zeker beter moeten zijn. Ontbijt was prima en de mensen aardig!
Eigenaar zegt:
Geachte mevrouw Goedhart! Graag zouden wij met u in contact willen komen betreffende uw opmerkingen! Wilt u zo vriendelijk zijn uw gegevens naar info@mookerheide.nl te mailen zodat we met elkaar in gesprek kunnen komen. (Op uw verzoek bent u eerder ingecheckt om uw spullen in de hotelkamer achter te laten. U was op de hoogte dat de kamer nog niet schoon en fris zou zijn.)
10-3-2012
Prachtige accomodatie en wat een aardige mensen! Vriendelijk en klantgericht. En dan het diner..... Jeetje wat een goede kok met oog voor smaak! Zalige amuse en 2 soorten soep......de thaise saus was zo lekker dat ik mijn bord met mijn vinger heb afgelikt! dank voor het recept, geweldige kok!
Eigenaar zegt:
Kijk dit zijn de berichten! Hiervoor doen we het! Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om Jachtslot de Mookerheide in het zonnetje te zetten!
Graag tot ziens!!!
25-2-2012
Wij hebben deze week genoten van een overnachting met 3 gangendiner in Jachtslot de Mookerheide. We zijn helemaal in de watten gelegd. We hebben heerlijk gegeten in Brasserie du Bois en het ontbijt 's ochtends was ook fantastisch! De suite in residentie de Jachthoorn was prachtig en zeer schoon. De enige "kritische noot" die we hebben is dat we op dat moment de enige gasten waren in de residentie (ook niet heel gek midden in de week in februari). De residentie ligt midden in het bos en omdat we er alleen verbleven gaf ons dat een beetje een onbehaaglijk gevoel. Maar verder: Top!
Eigenaar zegt:
Wat een leuk bericht! Dit doet ons goed dat gasten het initiatief nemen om dit te delen! Hartelijk dank voor uw bezoek en fijn dat u de moeite heeft genomen dit op 'papier' uit te werken! Graag tot ziens! Wellicht 24 juni 2012 bij het Scottish Event?