Hostel Stayokay Maastricht in Maastricht Nederland beoordelingen 6.6 | Zoover

Beoordelingen Hostel Stayokay Maastricht

5,3

Stayokay met terras aan de Maas

Beoordelingen Hostel Stayokay Maastricht

Maasboulevard 101, 6211 JW, Maastricht
Hostel Stayokay Maastricht scoort een 6,6 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Stayokay Maastricht? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Stayokay Maastricht in Maastricht, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Hostel Stayokay Maastricht vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hostel Stayokay Maastricht met andere accommodaties in Maastricht.

27 beoordelingen over Stayokay Maastricht

5,3
met een groep, 2012
"Leuk hostel"
Carlisa
25-5-2012 woensdag t/m vandaag hier geweest met school. De ligging is gewoon perfect, 's ochtends ontbijten aan de maas en 'savonds even een drankje doen. Zo'n 10 minuten van het centrum. Goed te doen dit. Het personeel was erg vriendelijk :) Voor een hostel is dit prima. Je moet het niet vergelijken met een 4/5 sterren hotel ;)

met een groep, Apr. 2012
"Leuk hostel!"
Thomas
17-4-2012 Hostel Stayokay Maastricht is zeker een aanrader voor backpackers en groepen. Het eten viel de groep en mij ook erg goed mee! Zeker ook een pluspunt.

met vrienden, 2012
"Nooit meer!"
K
6-4-2012 Eerste en laatste keer bij Stayokay Maastricht. De ligging is prima, kamers zijn te doen maar het personeel is chaotisch, onbehulpzaam en zeer onvriendelijk. Flink ziek geweest van het ontbijt.

met een groep, 2012
"Super!"
carola
25-3-2012 lekker gegeten en geslapen uitgeweest in maastricht. wat me opviel is het personeel dat ontzettend vriendelijk is! daar kunnen sommige 5 sterrenhotels nog een voorbeeld aan nemen! kortom superrr!

met een groep, Mrt. 2012
"Alles behalve Okay"
Edwin
7-4-2012 Wat een slecht hotel. Eigenlijk zou je het helemaal geen hotel mogen noemen. Je hebt er een bed en that's it. Het ontbijt was slecht en het personeel nog veel slechter. Nog maar niet te spreken over die stagiair die denkt dat hij de manager is. Maastricht is normaal een mooie stad maar als je hier slaapt vergaat je de zin om te genieten van al dat moois.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Een nachtje stay okay"
van der Horst
23-2-2012 Wij hebben een nacht geslapen in Stay okay Maastricht. De ligging is super. Het personeel heel vriendelijk. Er was een zaaltje met wat spelletjes, tv, tafelvoetbal, airhockey, wat heel leuk was voor onze kinderen van 3 en 6 jaar. De kamer was eenvoudig. Wij hebben het leuk gehad.

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Fantastisch gelegen; zeer kindvriendelijk"
schut_marjolein
5-1-2012 Wij verbleven 2 nachten met 3 personen in deze Stayokay. Duidelijk recent gerestyled en daardoor fris ogend. Bedden en beddengoed zijn aan vernieuwing toe; maar dat is dan ook mijn enige punt van kritiek.
De kamer lag rechtstreeks aan de Maas. Zowel het centrum als de musea bevonden zich op 5 min lopen van de StayOkay. En wat ik bijzonder gewaardeerd heb is de mogelijkheid om te spelen; ook voor grotere kinderen: poolen, tafelbiljart, airhockey en een veelheid aan andere handigheidsspelletjes (zelfs een Wii)

met een groep, 2011
"Echt nooit meer!"
Joshua
15-11-2011 Stayokay? Stay don't okay kunnen ze het beter noemen. Kamer was verschikkelijk! Minidouche die om de 30 seconde aan moest drukken. 's Nachts een ontzettende rioleringslucht. Ook het licht bij de badkamer ging om de 10 seconde uit! Dan eerst 10 keer springen en dansen voordat het licht weer aanging. Pasjes werkte niet bij terugkomst van een gesloten deur.. Hebben 10 minuten buiten gestaan voordat de deur eindelijk werd geopend door personeel.. Schoonmakers waren er om half 8 al en sloegen je zowat de kamer uit! Erg jammer! Mooie locatie, vlakbij de stad, maar nooit meer hier!

met partner, Nov. 2011
"Prima"
Arija
5-11-2011 Een prima hostel, zoals alle Stayokay hostels. De locatie is leuk, aan de Maas en tegenover het stadspark. De prijs/kwaliteit zoals we gewend zijn: het bekende concept, inrichting en eten gelijk in de andere stayokay's. Het verschil zit 'm in de details, zoals: meer drukte in Maastricht, grotere bar en misschien minder gezellig vinden wij. Jammer dat tv kijken er niet kan - we wilden graag het journaal kijken, dat is nou juist zo leuk aan stayokay;die huiselijke details, en dat miste we hier.
Prima overnachtingsplek.

met partner, Aug. 2010
"Makkelijk"
Henri
7-8-2010 Makkelijk en simpel hotel tegen een zeer betaalbare prijs.

De locatie is mooi, aan de maas en bij het stadspark, op loopafstand(5min)
van het centrum.
We hadden een uitzicht op de maas en dat beviel ons wel
Onbijtbuffet is goed.

Parkeerplaats naast het "hotel" en kost je maar 6 euro per 24uur.

Dus ideaal voor een dagje Maasricht!