Hotel NH Maastricht**** in Maastricht Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover

Bed vanaf voeteneinde rechts

Beoordelingen Hotel NH Maastricht****

Forum 110, 6229 GV, Maastricht
Hotel NH Maastricht scoort een 7,9 uit 10, op basis van 154 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel NH Maastricht****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel NH Maastricht**** in Maastricht, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Hotel NH Maastricht**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel NH Maastricht**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel NH Maastricht**** met andere accommodaties in Maastricht.

153 beoordelingen over NH Maastricht****

6,7
met partner, Mei 2012
"Prettig hotel met fantastisch ontbijt"
Astrid
6-5-2012 Ligt net buiten het centrum maar met de prima gehuurde fietsen goed bereikbaar. Je zit naast het MECC. Leuke aanbieding 3 overnachtingen voor 2. Fantastisch ontbijt waar menig viersterrenhotel een voorbeeld aan kan nemen. Aardig personeel en schone ruime kamer.

met vrienden, Feb. 2012
"Prima hotel"
J.W. van Lenten
20-2-2012 Hier kan ik heel kort over zijn, het is een goed hotel voor een goede prijs. Heerlijk geslapen en daarna een geweldig ontbijt.

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Prima hotel"
Alex
30-12-2011 Via een aanbieding 2 nachten doorgebracht in NH Hotel Maastricht. Het overtrof onze verwachtingen behoorlijk: vriendelijk personeel, grote kamers, prima bedden, zeer uitgebreid en lekker ontbijtbuffet, gezellige lounge/bar.
Het ligt buiten het centrum maar de bussen stoppen voor het hotel.

met vrienden, Dec. 2011
"Prima logeeradres"
E. Batenburg
30-12-2011 Net terug uit Maastricht, 2 dagen gelogeerd in het NH Hotel wat een relaxte sfeer en vriendelijke bediening, bij aankomst inchecken en naar de kamer prima in orde, schoon en lekkere bedden. Gelijk begonnen met de High Tea wat een delicatesse hééérlijk. Leuke bar en lounge-room, s'avonds naar de stad met de bus (1 of 8 ) voor de deur en uitstappen in het centrum. Ontbijt s'morgens, je komt ogen te kort en één en al vriendelijkheid en wat een lekkernijen.
Kortom een must als je tot rust wil komen na een geweldige indruk makende stad als Maastricht.

met partner, Okt. 2011
"Prima hotel!"
dvdongen1985
30-10-2011 Dit hotel is zeker een aanrader.
Lekkere grote bedden en heerlijke kussens.
Prima badkamer alleen jammer dat er geen bad bij zat.
Maar de douche was ook heerlijk, met een massagedouchekop.

Het eten in het sjieke restaurant was super, en ook de vriendelijkheid van het personeel was top.

"Goed hotel op een redelijke locatie"
Jorick
3-10-2011 Goede indruk van het hotel. Voor een weekendje weg is de locatie wat minder, omdat dit hotel aan de rand van de stad ligt. Voor een zakelijk reis is de locatie prima, het hotel ligt op enkele minuten lopen van Station Randwyck en direct naast het MECC. Bij aankomst was het personeel zeer vriendelijk. We kregen een gratis upgrade naar een modernere kamer, omdat alle normale kamers volgeboekt waren! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onverwachte extra kosten bij dit hotel!

"Mooi hotel en goede service"
Babette
27-9-2011 Afgelopen weekend een bezoek gebracht aan dit hotel. Het ligt wat uit het centrum maar daar hebben we zelf voor gekozen. Bij aankomst kregen we een upgrade naar een luxere kamer en een extra late check uit. Een fijne binnenkomer natuurlijk!

Mooi verzorgde kamer met leuke kleuren en een badkamer met een bad. Het viel me verder op hoe ontzettend schoon alles was, nog een enorm pluspunt!

En niet onbelangrijk, ook het personeel was erg vriendelijk.

Ik zou hier zo nog een keer overnachten.

"Fantastich"
Natasja Wijgman
18-9-2011 Wij komen hier zeker een keer terug als we weer naar Maastricht gaan! Wat een super hotel zeg. Kamers waren top, wel wat verjaard maar ach wat ben je nou eigenlijk op je kamer?, kamers zijn heel ruim, bedden zijn super, badkamer is prima, met een ruime douche, 's avonds kon je gezellig aan/bij de bar zitten voor een borrel, bussen stoppen 4 tot 5 keer per half uur voor het hotel en ze brengen je per ritje voor 2,50 euro naar het centrum, personeel is aardig en behulpzaam, afgesloten eigen parkeergarage voor 13,50 euro per nacht, ontbijt helemaal geweldig!! Je kan het zo gek niet bedenken of het staat er wel, als je hier een tijd gaat zitten dan kan je je echt helemaal vol eten zodat je 's middags geen lunch meer wilt.

"Helemaal goed"
Cor Dogge
28-8-2011 Helemaal geweldig dit hotel prachtige kamers heel goed ontbijt en heerlijk diner,en ook heel belangrijk, het was super schoon,en het personeel heel vriendelijk.Komen zeker hier een keertje terug.

"Geweldig hotel."
nique43
1-9-2011 echt een goed hotel, voor een paar dagen maastrciht.als we in de stad logeren voor ons echt geen ander hotel meer.kamers zijn goed en ruim,ontbijt is top,en je bent zo in de stad.genoten van het preuvenemint,en op donderdag gegeten bij la bonbonhiere.
buiten gegeten, en wat een top bediiening.petje af als je zo de hele dag loopt.