Beoordelingen Hotel NH Maastricht****

25 mei 2013

NH Maastricht****
Beoordelingen Hotel NH Maastricht****
Forum 110, 6229 GV, Maastricht
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel NH Maastricht**** in Maastricht, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel NH Maastricht**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel NH Maastricht scoort een 7,9 uit 10, op basis van 180 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel NH Maastricht**** in Maastricht, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel NH Maastricht****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel NH Maastricht**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Hotel NH Maastricht**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel NH Maastricht**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel NH Maastricht**** met andere accommodaties in Maastricht.

178 beoordelingen over NH Maastricht****

met partner, Apr. 2013
"Eten en drinken is duur"
Jeroen
21-4-2013 zeer slecht rekening houden met mensen met een voedsel alergie, zelfs als je ruim van te voren een mail zend en zelfs ook nog als je het zegt bij het inchekken kort omwaardeloos dus.
Op het eten na is het een prima hotel

met partner, Mrt. 2013
"Comfortabel hotel."
V.van Caulil
6-3-2013 Een nacht doorgebracht in dit **** hotel. Ontvangst hartelijk en informatief. Mooie standaard kamer met ligbad. Jammer van de slechte tv-ontvangst op gedateerd toestel dat recht doet aan het gezegde 'een vlag op een modderschuit'. Parkeren € 13,50, maar daar kun je wel 1,5 dag voor parkeren in een ruime aangrenzende parkeergarage. Ontbijt gevarieerd en van hoge kwaliteit. Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hotel ligt een half uur lopen van het centrum en wie dat bezwaarlijk vindt kan voor het hotel in de bus stappen.

"Net hotel"
Chantal
25-1-2013 Het NH Maastricht hotel is een prima hotel. Ik en mijn vriend verbleven hier één nacht. De kamers waren het netjes. De badkamer was goed, alleen vond ik dat de douche niet helemaal goed op temperatuur bleef. En er zijn genoeg voorzieningen in het hotel. Het ontbijt was ook erg goed. Er was genoeg keus en voor iedereen zat er wel bij. Het hotel ligt niet in het centrum, maar met de auto ben je zo in Maastricht. Volgens mij is er ook een trein- en busstation in de buurt.

met partner, Dec. 2012
"Prima hotel net buiten het centrum"
Werner
17-12-2012 Kamer geboekt via groupon. Kregen een prima standaard kamer die netjes verzorgd was. Als ik één nadeel moet noemen is het de afzuiging van de badkamer die de hele nacht aanbleef. Voor de rest alles prima, schoon en netjes. Ontbijt was echt super goed, volop keuze. Hotel ligt naast het ziekenhuis en mecc, niet in het centrum. Ongeveer 25 minuten lopen naar het Vrijthof of met de trein van Randwijk naar Centraal 3 minuten, het station naast vlak naast het hotel. Super weekendje gehad in deze geweldige stad.

met vrienden, Dec. 2012
"Goed hotel voor weekendje maastricht"
marc
16-12-2012 Hotel NH Maastricht**** is ons goed bevallen. Mooie ruime kamers, alles netjes schoon. Goede grote ontbijtzaal waar, ondanks ruim 600 gasten, je in alle rust kunt eten. Het buffet was erg goed verzorgd en alles was ruim voorradig en werdt goed aangevuld. We werden goed geholpen bij onze vragen. Enige mindere puntje was dat de hotelbar s'avonds om half één al sluit.

"Perfect!"
Daan
8-12-2012 Vlakbij station,goede verbindingen.Mooie kamer en hele nette en schone badkamer. Super ontbijt!!!

met vrienden, Nov. 2012
"Leuk hotel"
Marijke
12-11-2012 Nh hotel in Maastricht ligt vlakbij het station en naast het MECC, de kamer is heel ruim en schoon. Het ontbijt is fantastisch , heel veel keus ,alles vers!
Leuk voor een weekendje shoppen in Maastricht .
Het is 20 minuten lopen naar het centrum, De omgeving van het hotel is niet zo bijzonder, maar als je richting het centrum loopt kom je het laatste stuk langs de Maas dat is heel mooi.

met partner, Okt. 2012
"Goed hotel, vriendelijke receptie"
carla
20-10-2012 Geboekt via veiling. Voor 10 euro pp een overheerlijk ontbijt erbij genomen. Dit was zeer uitgebreid en goed verzorgd. De kamer is geupgraded zonder extra kosten. Goede kamer, ruim opgezet en goede bedden. Het was er ondanks dat het raam wagenwijd openstond wel erg benauwd. De douche is prima. De ligging is goed als je met de trein wilt. De parkeerkosten van de auto is 13,50. Echter als je voor het hotel staat en ong. 150 meter links zijn flats en huizen waar je goed gratis kan parkeren.

met partner, Sept. 2012
"Leuk hotel voor paar daagjes weg"
Chantal
10-9-2012 Voor de eerste nacht hadden we een standaard kamer. Deze was echt standaard en wij vonden het niet echt 4 sterren waardig! In de ochtend vond ik zilvervisjes op de kamer en heb hier een melding van gemaakt! Het meisje (jong) keek me eerst vol onbegrip aan wat zilvervisjes waren, echter zorgde ze , terwijl wij aan het ontbijten waren, voor een andere kamer. We kregen een veel luxere kamer in een andere vleugel! Ondanks de zilvervisjes hebben we hier een prettig verblijf gehad!

met partner, 2012
"Gunstig gelegen hotel"
Roy
26-8-2012 Het grote pluspunt van NH hotel Maastricht is de ligging. Vlakbij het MECC beursgebouw de perfecte uitgangslocatie voor een daguitstapje. Het AZM ziekenhuis aan de overzijde. De kamers zijn niet heel ruim, maar wel schoon. Het eten is voldoende.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?