3-3-2012
We hebben een weekend doorgebracht in appartement 3G , Wycker Brugstraat en ik denk dat we nog weken nodig hebben om over deze ellendige ervaring heen te komen. Wat een goor, vies, aftands, out-dated appartement. Het is meer een werkelijk volledig uitgeleefde studentenkamer dan en hotelfaciliteit. Via smalle vieze trappen ( 4 stuks) te bereiken, gore gordijnen met de gaten erin, zijl op de vloer, badkamer slechts schoongemaakt tot reikhoogte enz.
Voorbeeld van de vergane glorie: er staat een tv met ingebouwde VHS recorder. Die worden toch al zo'n 15 jaar niet meer geproduceerd. Het app heeft een (100% ?) hoog Ikea gehalte maar dan wel van 20 jaar oude zooi. Verschrikkelijk!
Het appartement ligt ook nog eens veel verder van Townhouse hotel dan gesuggereerd wordt op de website. 10 minuten stevig doorstappen is niet direct aan de overkant van de straat!
Een klacht werd bij Townhouse afgedaan met: "Ach het is een oud herenhuis, wat wilt U?" Niet echt service vriendelijk zou ik zo zeggen.
Beste heer van Oort,
We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven. We vinden het spijtig dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Zou u contact met ons willen opnemen via management@la-bergereapartments.com?
21-2-2012
Appartement 24 d aan de Battalaan is totaal niet hetgeen wat het Townhouse zelf uitstraalt. Het appartement is op de tweede etage te bereiken via een trap. Geen lift!! Met zware koffers haast een drama. Hier verder geen hulp bij aangeboden gekregen. Erg gehorig. Bovenwoning wordt gewoon bewoond. Weinig extra's qua bv. een extra deken, fohn, plankjes om iets op te kunnen zetten in de badkamer, verduisteringsgordijnen. Mist de uitstraling, gezelligheid en frisheid wat het Townhouse op de site wel laat zien. Teleurgesteld.
Beste wolthuis,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Het Townhouse Designhotel waar u incheckt heeft inderdaad een ander concept als onze andere locaties La Bergere Apartments en Hiphotel St. Martenslane in Maastricht. We zouden het leuk vinden wanneer u volgende keer in het Townhouse komt logeren!
8-1-2012
Mooi en comfortabel appartement. De ligging van t appartement geeft tevens ook een veilig gevoel.Ook een hele gunstige ligging als je met de trein of met eigen vervoer t centrum van Maastricht binnen komt. voorbij lopende gasten kan je in t weekend wel horen als zij onderweg zijn naar de trein. T was voor ons n geweldige optie. De gastvrijheid bij Townhouse was ook geweldig !!! Nathaly
Beste Nathaly,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! We vinden het fijn dat jullie genoten hebben van jullie verblijf in Maastricht!