Hotel Kruisherenhotel**** in Maastricht Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

De ingang

Beoordelingen Hotel Kruisherenhotel****

Kruisherengang 19-23, 6211 NW, Maastricht
Hotel Kruisherenhotel scoort een 8,3 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kruisherenhotel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kruisherenhotel**** in Maastricht, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Kruisherenhotel**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Kruisherenhotel**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Kruisherenhotel**** met andere accommodaties in Maastricht.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Kruisherenhotel****

6,6
met partner, Feb. 2012
"Fijn hotel, wij voelde ons thuis."
Petra
12-2-2012 Samen met mijn man heb ik een heel fijn weekend gehad in dit fijne hotel. De kamer was top, het personeel vriendelijk en ongedwongen. De menu kaart is wat beperkt en zou van ons wat uitgebreider mogen.
Maar, wij zullen in de toekomst absoluut weer een keer dit hotel reserveren.

"Dit hotel zou een 9 moeten scoren op Zoover!"
Anoniem
2-8-2011 Afgelopen weekeinde een onvergetelijk verblijf gehad in het Kruisherenhotel. We kregen een free upgrade naar een Prestige Suite, mét Jacuzzi! Wellicht vanwege de reden van ons verblijf, welke ik bij reservering had vermeld. Een geweldige verrassing! Het hele hotel is vanaf binnenkomst één grote belevenis: de oude stijl van de kerk met hedendaags design. Beide ochtenden genoten van het bijzondere ontbijtbuffet met verse producten, € 28,00 p.p. is prijzig maar dat was het zeker waard. Minpunt: Normaliter zou je de beste prijs moeten krijgen als je rechtstreeks bij het hotel boekt. Wat blijkt: de beste prijs is alleen via internet te boeken, waarbij de prijs op de hotelwebsite net zo hoog is als op diverse boekingswebsites. Terwijl hoteliers juist wordt geleerd dat je gasten aan je kunt binden door ze te belonen als ze rechtstreeks boeken... Daarnaast werd telefonisch een tarief doorgegeven dat op internet boekbaar zou zijn, 5 minuten later was deze echter € 20 p.n. hoger...

"Maakt beloften niet waar"
C. van Dijk
31-7-2011 Kruisherenhotel is interessant, maar prijs-policy deugt niet. Men krijgt niet de kamer waarvoor men (denkt) te betalen. Voor € 365,00 voor 1 nacht , mag je toch minstens verwachten een behoorlijke kamer te krijgen, incl. ontbijt. Maar nee hoor, je moet nog € 28,00 p.p. bijbetalen voor het ontbijt. Terwijl iemand van buitenaf in het restaurant € 15,00 betaalt voor een ontbijt. Kamers zijn te simplistich, mag wel design zijn, maar bedden zijn zeer slecht, matrassen schuiven voortdurend weg. Een bijelkaar geraapt stelletje (3) kasten, geen gordijnen, je kunt nauwelijks rondom het bed lopen. Wil je het welkomstpakketje aanraken, betaal je 8,00 voor nootjes en 12,00 voor een 1/4 flesje wijn, dus daar blijf je wel vanaf. Kortom zeer teleurstellend.
Het restaurant in de kerk is verrassend en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Toch zal ik er niet meer komen. C. van Dijk

"Heerlijk"
Julie
23-7-2011 Een heerlijk hotel, met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ontbijt was erg goed en uitgebreid. De kamers waren heerlijk (deluxe kamer) en de bedden fantastisch. Het was goed te lopen het centrum. De auto werd netjes voor ons geparkeerd (30e) en de dag erna ook weer netjes opgehaald.

met vrienden, Juli 2011
"Restaurant en bediening zeer teleurstellend"
barnhoorn
25-7-2011 bij het uitchecken aangegeven dat wij ontevreden waren over het restaurant en vooral de bediening. dit zou doorgegeven worden aan de manager die contact met ons op zou nemen. een week later wachten wij daar nog op.

met een groep, Juli 2011
"Geweldige ambiance"
Noortje
28-7-2011 Mooi hotel in hemelse sferen, ontbijt fantastisch, dinerarrangement hadden wij meer van verwacht, wat mij echt tegenviel was het feit dat het beddengoed niet iedere dag werd verschoond, en dat mag toch wel als je per nacht 200 euro voor een kamer betaald,ter vergelijking....voorjaar in Bodrum 450 euro voor een week ultra allinclusive, en elke dag schoon linnengoed op de bedden!Wij hadden een zolderkamer in het Kruisherenhotel en moesten de trap nemen, deze was ook niet vrij van stof en pluisjes, lijkt mij dat dat echt beter kan!Heel vriendelijk personeel!

met partner, Mei 2011
"Luxe hotel midden in Maastricht"
Sandra
4-6-2011 Zeer fijn hotel, prachtig gelegen in het centrum van Maastricht, op 5 min. loopafstand van het Vrijthof. Kamers zijn modern/strak ingericht, heerlijke Auping bedden, goede badkamer en hier en daar wat kunstvoorwerpen. Heel mooi.
Eten is fantastisch, heerlijk dineren in hemelse sferen. Het ontbijt is ook zeer uitgebreid. Er ontbreekt je echt aan niets. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Kamerprijzen zijn echter wel wat ad hoge kant.
Rooms division manager Berry Gerretsen General Manager, 18-6-2011
Eigenaar zegt:  Geachte t_lodder, Hartelijk dank voor uw review, het is altijd een compliment voor ons team als gasten ons op zo'n postieve manier beoordelen via een website. Wij danken u hartelijk voor uw verblijf en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in het Kruisherenhotel. Met vriendelijke groet, Berry Gerretsen General Manager

met partner, Apr. 2011
"Wat een aparte sfeer, heel mooi"
downtownbeautybar
26-8-2011 Super mooi hotel met een goede ligging. De oude kloostermuren en glas in lood maken het een hele aparte ervaring. Je blijft rondkijken in dit hotel! De kamers zijn niet wat je ervan zou verwachten. Wel compleet maar niet in de sfeer van het hotel. Ontbijt is super en ook de valet service bij aankomst is erg handig door de ligging in het centrum.

met partner, 2011
"Speciaal hotel"
SuzanneAmsterdam
7-2-2011 Weekendje weg geweest met man naar onze oude studentenstad Maastricht. Kruisherenhotel heeft een goede ligging tov het centrum en is prachtig verbouwd.
Geen last gehad van gehorige kamers, zoals anderen beschrijven. Wel is de ontbijtzaal inderdaad onhandig ingericht en is de prijs aan de hoge kant (waarbij valetparking en het ontbijt nog eens extra werden gerekend).

met partner, Jan. 2011
"Geen prijs/kwaliteitsverhouding"
W. Reiziger
3-2-2011 Prachtige setting en juist daarom vallen vele dingen ernstig tegen. Mankementen in de kamer en personeel dat niet weet om te gaan met klachten, derhalve absoluut niet klantvriendelijk. Nog even denk je het ligt aan mij, maar hoor van anderen hetzelfde verhaal. Jammer, jammer jammer, Camiel Oostwegel onwaardig!

1 2 3 4 5 volgende