Beoordelingen Hotel Derlon****

Derlon****
Beoordelingen Hotel Derlon****
Onze Lieve Vrouweplein 6, 6211 HD, Maastricht
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Derlon**** in Maastricht, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Derlon**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Derlon scoort een 8,0 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Derlon**** in Maastricht, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Derlon****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Derlon**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Derlon**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Derlon**** met andere accommodaties in Maastricht.

1 2 3 4 5 6 volgende

54 beoordelingen over Derlon****

9,6
6,5
met partner, Dec. 2012
"Kamer was smerig, zeker voor een suite"
R.Hermens
29-12-2012 Aangekomen tweede kerst dag om 22 uur.
Aan komst op kamer Andere Rieu suite badkamer was smerig overal kalk aanslag en tussen de bank allemaal etensresten, koffie apparaat was smerig en kamer was nodig aan renovatie toe!
1 nacht Andere Rieu suite kost u 305 euro incl. Ontbijt. Dat was het enige wat goed was zeer jammer van zo een hotel op die locatie.
Hebben van deze bevindingen een melding gedaan waar overigens niks mee is gedaan! Gaan hier zeker verder mee.

"Zeer slechte service"
sleegers
8-1-2013 kerstarrangement geboekt 15-12-2012 t.m 16-12-2012 =110 euro per persoon aantal personen 2
service personeel slecht
kamer te gehorig
in de kamer een wc met glazen deur?????????/
ontvangst zeer slecht koffie met gebak behorend bij arrangement je moet er zelf om vragen......................
maastricht welkom kerstarrangement je moet er zelf om vragen.........
zeer slechte service de medewerkers hebben geen enkel gevoel voor gastvrijheid
kortom niet boeken veel te duur en geen service..........

"Uitstekend!"
de Jong
11-1-2013 Mooie kamers, lekker eten, uitstekende service!

met partner, Aug. 2012
"Top top top :-)"
irma
10-8-2012 Aankomt half 11,kregen meteen een kamer. kamer 306 een delux kamer.netjes groot en van alle gemakken voorzien. Nespresso aanwezig, goed bed, grote badkamer en vooral belangrijk schoon! We hadden een champagne ontbijt..... nou super en heerlijk. Personeel een dikke 10. Vrolijk vriendelijk en netjes. Uitstraling van het hotel geweldig en savonds sfeervol. Top hotel en een echte aanrader!!! Wij komen zeker terug

met partner, Juli 2012
"Perfect hotel, top locatie!"
Querida
13-7-2012 Wij kwamen wat laat aan in het hotel, maar werden alsof supervriendelijk ontvangen en begeleid naar onze kamer. De kamer is echt van alle gemakken voorzien, eigenlijk hoef je niks mee te nemen alles ligt er, van een tandenborstel met tandpasta tot een scheermessen en scheerschuim. Ook erg leuk is t kaartje met de weersvoorspelling wat ze voor je neer zetten. En de nespresso machine is ideaal met gratis koffie.

Ontbijt was ook erg goed, lekkere broodjes, goed beleg etc.er staat zelfs champagne voor de liefhebbers.

De locatie kan gewoon niet beter, midden op het gezellige plein met terrasjes, en je loopt zo rechts gelijk de winkelstraten in.

Als wij weer naar Maastricht gaan gaan wij hier zeker terug.

met oudere kinderen, Juni 2012
"Super"
Geert Meskens
12-7-2012 Ook al boekten wij via"actievandedag" en dus voor een spotprijsje, wij werden ontzettend vriendelijk ontvangen. De kamer was mooi en ruim, alles was zoals het hoorde te zijn.
Je zit aan een druk pleintje, daar hoort uiteraard animatie bij maar lawaai zou ik dat niet willen noemen. Je zit dan ook in het volle centrum, lekker dicht bij alles.
Alleen de dame die 's ochtends zorgde voor koffie en thee had blijkbaar haar dagje niet.
Hier komen wij heel graag terug!

met partner, Mei 2012
"Zeer aangename hernieuwde kennismaking!"
J. Lahay
15-5-2012 Lang geleden (in elk geval ver vóór de laatste renovatie) aangenaam verblijf gehad in Hotel Derlon. Nu hernieuwd kennisgemaakt en wederom zeer tevreden over accommodatie en service. Uitstekende ligging, smaakvol gerenoveerde kamers, complete voorzieningen (t/m strijkbenodigdheden en Nepresso koffie-app.), goede prijs/kwaliteit verhouding, attente en vriendelijke medewerk(st)ers, kortom een TOPPER en voor herhaling vatbaar!

met partner, 2012
"Renovatie nodig"
Paulie
24-3-2012 De ligging is perfect, het personeel erg vriendelijk. Ontbijt prima.
De badkamer ziet er erg onhygienisch uit, aangezien urinespetters de vloer helemaal uitgebeten hebben. Behalve de bakamer heeft het trappenhuis nodig een renovatie nodig. Zonde!

met vrienden, Feb. 2012
"Zeer tevreden"
Luc Declerck
20-2-2012 Dit weekend naar Hotel Derlog geweest.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer nette kamers
Eten heel lekker. Ligging voor wie wil gaan shoppen, kan echt niet beter.
Dus dit is een echte aanrader hoor.

"Leuk hotel middenin het centrum van Maastricht"
jacqueline_bron
18-8-2011 Hotel Derlon is perfect gelegen in het centrum van Maastricht. Onze kamer was niet heel ruim maar ruim genoeg voor het babybedje voor onze zoon en enige bewegingsruimte. Gratis bronwater in de minibar en de uitgebreidste toilettas die ik ooit ben tegengekomen in een hotel. Gratis badstof slippers. Minpuntje is het douchen in bad, met een douchegordijn.
Het personeel is heel vriendelijk en het ontbijt uitgebreid en heel erg lekker. Als we nog een keer naar Maastricht gaan kiezen wij zeker weer voor Hotel Derlon.

1 2 3 4 5 6 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit