Beoordelingen Hotel De Pauwenhof Maastricht***

De Pauwenhof Maastricht***
Beoordelingen Hotel De Pauwenhof Maastricht***
Boschstraat 70, 6211 AX, Maastricht
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Pauwenhof Maastricht*** in Maastricht, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Pauwenhof Maastricht*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel De Pauwenhof Maastricht scoort een 8,9 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Pauwenhof Maastricht*** in Maastricht, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Pauwenhof Maastricht***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel De Pauwenhof Maastricht*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel De Pauwenhof Maastricht*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel De Pauwenhof Maastricht*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel De Pauwenhof Maastricht*** met andere accommodaties in Maastricht.

1 2 3 4 5 6 volgende

55 beoordelingen over De Pauwenhof Maastricht***

met partner, Mei 2013
"Geweldige overnachting"
Bas Boender
12-5-2013 Een uitstekend hotel. De kamer bood alles wat nodig was en meer. Zelfs een Nespresso op de kamer. Kamer lag aan de achterzijde van het hotel. Ondanks het feit dat het hotel midden in de stad ligt, op ongeveer 50 meter lopen van de Grote Markt was er geen enkel geluid te horen. Het ontbijt was heel uitgebreid en heerlijk. Vers brood en broodjes, goed en lekker beleg. Wat speciaal genoemd mag worden is de uiterst hartelijke ontvangst en service. Heel vriendelijk en behulpzaam, alles werd prima uitgelegd. En altijd met een glimlach. Zo hoort het, wat mij betreft.

met partner, Dec. 2012
"Perfect hotel voor een bezoek aan Maastricht"
Kerkhof
15-12-2012 Zochten een hotel voor 1 nacht om Maastricht te bezoeken.
Je loopt binnen enkele minuten Het Centrum binnen.
De hotelkamer was ruim met een prima bed en badkamer.
Het ontbijt was zeer gevarieerd en konden zelfs een gebakken ei bestellen.
Wij bezoeken regelmatig Hotels in duurdere klasse maar bediening/ontvangst/hotel/hulpvaardigheid was van een zeer goede kwaliteit.
Zoals altijd bel ik het hotel zelf voor een reservering en ga niet voor een boekingsite kreeg daardoor weer een mooie aanbieding, daar kan geen site tegenop.

met partner, Okt. 2012
"Goede uitvalsbasis voor 2 dagen Maastricht"
Judith
22-10-2012 Heerlijk knus hotel in het centrum, dichtbij alle bezienswaardigheden en winkels. Persoonlijke aandacht en gastvrij. Tuinkamer 217 is een prima kamer, alleen harde hoofdkussens, niet aan gedacht om andere te vragen. Ontbijt was super, veel variatie en vers, lekker koffie van Blance Dael. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Een echte aanrader"
Roma
22-7-2012 Fijn hotel op prima plek in Maastricht. Heerlijk om midden in de stad in stilte te kunnen slapen op een prima bed. Attente bediening bij het ontbijt.

met partner, Juli 2012
"Prima locatie in de binnenstad van Maastricht"
Arne, Cleo, Noah en...
21-7-2012 Zeer vriendelijk, zeer goed ontbijt (eitje kun je krijgen zoals je hem wilt en inderdaad verse aardbeien, TOP) aan keuze geen gebrek, aan de rand van de binnenstad van Maastricht en daarmee de perfecte plek om een paar dagen Maastricht te bezoeken. Hoofdkussens waren inderdaad hard, maar even vragen en direct gewisseld. We hadden kamer 217, de middelste tuinkamer, prima kamer.

Volgende keer Maastricht, zeker weer de Pauwenhof.

met een groep, Juli 2012
"Geweldig hotel!"
Ramona
24-7-2012 We verbleven in dit hotel tijdens ons jaarlijkse personeelsuitje. Een heerlijk verblijf gehad met een super ontbijt! Op loopafstand van het centrum en toch heerlijk rustig gelegen. Kamer was supernetjes met Nespresso apparaat en zeer luxe badkamer. Hoge plafonds maken de kamer zeer ruim.

met partner, Juli 2012
"Goed voor een weekend Maastricht"
Coen
16-7-2012 Leuk kleinschalig, gezellig en huiselijk hotel. Zeer mooi pand vlakbij of eigenlijk bijna aan de markt gelegen. Prima kamer (wij hadden de middelste tuinkamer) aan de mooie binnentuin gelegen, na een dagje winkelen lekker in de tuin voor de kamer genieten van een Nespresso die op de kamer aanwezig is. Ontbijt prima verzorgt, er word zelfs een eitje voor je klaargemaakt. Alleen de koffie tijdens ontbijt smaakt nergens naar, is eigenlijk het enige minpuntje. Kamer in goede staat, schoonmaak prima verzorgt. Voor herhaling vatbaar!!

met partner, Mrt. 2012
"Prettig hotel!"
Hans
22-4-2012 Prima uitvalsbasis voor een weekendje Maastricht. Fijne kamers en een heerlijk ontbijt!

met partner, Jan. 2012
"Fantastisch"
t . kwakman
9-1-2012 Heerlijke kamer ligging perfect lekker ontbijt vriendelijke mensen kortom een aanrader,Tip:ga romantisch eten bij het hegske erg leuk.

zakelijk, Sept. 2011
"Top hotel"
Rod (velserbroek)
28-9-2011 helemaal te gek, echt een top hotel. nu was ik op zakenreis maar de volgende keer kom ik met mijn vrouw. Aanrader!!

1 2 3 4 5 6 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit