Bed and Breakfast De Hofnar (Keizer Karelplein) in Maastricht Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast De Hofnar (Keizer Karelplein)

9,5

Kamer met eigen badkamer met uitzicht op de Kathedraal

Beoordelingen Bed and Breakfast De Hofnar (Keizer Karelplein)

Keizer Karelplein 13, 6211 TC, Maastricht
Bed and Breakfast De Hofnar (Keizer Karelplein) scoort een 7,7 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast De Hofnar (Keizer Karelplein)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast De Hofnar (Keizer Karelplein) in Maastricht, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Bed and Breakfast De Hofnar (Keizer Karelplein) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Bed and Breakfast De Hofnar (Keizer Karelplein) met andere accommodaties in Maastricht.

18 beoordelingen over De Hofnar (Keizer Karelplein)

9,5
met jonge kinderen, Apr. 2012
"De ideale ligging voor Maastricht"
sal
5-5-2012 26 april ben ik voor de 6de keer bij de Hofnar geweest. Deze keer voor de eerste keer met mijn dochter van 12. Zij vond het helemaal geweldig. Ideaal voor regelmatig je tassen weg te brengen. Normaal ben ik er met mijn vriendin en nemen we een kamer zonder douch en toilet maar deze keer hadden we wel een kamer met douch en wc en balkon. Een tripje om nooit te vergeten zeker voor mijn dochter.

"Helemaal geweldig!"
Lissy
6-6-2011 We hebben 1 nacht doorgebracht in kamer 8 van de Hofnar op het keizer karelplein. En wat een super lokatie! Vanuit ons slaapkamerraam keken we zo de kerk in. Om de hoek van het Vrijthof, wat wil je nog meer. Het is er heel netjes, aardige mensen. Gasten uit allerlei landen en mooie kamers.
Voor de prijs hoef je het niet te laten, een super leuke manier om maastricht te leren kennen!
Makkelijk te boeken via de website waar je meteen kan zien of er kamers vrij zijn.

met een groep, Sept. 2010
"Perfecte locatie, ruime schone kamers."
annet van Minkelen
28-9-2010 wij hebben met 12 dames gelogeerd in de Hofnar. Perfecte ligging. Ontbijt eenvoudig maar lekker en voldoende keuze. 1 nadeel, de kerkklok! hij luidt elk half uur. Dus oordoppen mee. Eveneens een slaapbril, want de gordijnen zijn zoals in zoveel hotels erg doorschijnend. Goede bedden en schoon. Voor €43,- pp incl. ontbijt in hartje Maastricht zeg ik: doen!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast De Hofnar (Keiz...

met partner, Juni 2010
"Knus, verzorgd"
Kim
29-6-2010 Dit b&b zit in een knus en karakteristiek pand. Het paste binnen ons niet al te ruime budget, perfecte ligging ten opzichte van het (winkel)centrum, gezellige terrasjes vlakbij. Het uitzicht vanuit de ontbijtkamer was mooi, het ligt in een pittoresk straatje/pleintje met uitzicht op de St. Servaasbasiliek. De kamer was niet groot, maar schoon en zag er leuk uit. Personeel neemt de tijd voor je. We komen hier zeker nog eens terug als we nog eens naar Maastricht moeten.

met vrienden, Dec. 2009
"Prima voor overnachting b.v.weekendje Maastricht."
Marion en Marcel
15-12-2009 Afgelopen weekend met 6pers.hier overnacht,prima ligging t.o.v.centrum.Wij werden gastvrij ontvangen en door eigenaar wegwijs gemaakt evt.wandelroute en eet/uitgaansgelegenheden die ons nog niet bekend waren.Kamers niets mis mee[ook de evt.sanitaire voorzieningen op de gang],behalve dan de gehorigheid, daar hebben we maar om gelachen...Ontbijt was goed en voldoende [wat je hiervan mag verwachten],hoewel evt.wat fruit wel lekker zou zijn.Ontbijtruimte kan wel wat gezelliger,maar ja zo is er altijd wel wat,voor ons in ieder geval evt.voor herhaling
vatbaar. Fam.Derks.

met partner, Sept. 2009
"Mooie kamers, vriendelijk personeel!"
Anna
29-6-2010 Het is een warm B&B met vriendelijk personeel en mooie schone kamers. Ligging is perfect!

"Super"
Wahyuni van Luijk
9-8-2009 Leuk hotel, midden in de stad. Netjes, schoon, goed ontbijt en een zeer aardige, vriendelijke gastheer/eigenaar.

"Perfect voor elkaar"
b van der woude
13-7-2009 Alles zag er prima uit, netjes en schoon,wel wat gehorig door de houtenvloer maar dat heb je met een oude pand.(geheel gerestaureerd).Ontbijt was goed,miste alleen wat fruit.
Op kamer 7 heb je prachtig uitzicht.

met partner, Juli 2009
"Wel goed, maar service ver te zoeken."
Cynthia
26-7-2009 Goede b&b, qua ligging en wel goede bedden. Is jammer dat de service ver achteruit loopt. Er is niemand als je aankomt en bij het weggaan werd de sleutel aangepakt. Er werd niet eens gevraagd of alles naar wens geweest was, goede reis naar huis of graag tot ziens o.i.d. De bedden zijn o.k., maar kussens zo klein en slap, ook lag het beddengoed er ongestreken! op, wat zeer onverzorgd en slordig oogt. De ligging is goed, om de hoek bij het Vrijthof. Heeft nadeel dat je 's morgens uit je bed getrild wordt door de klokken van de St. Servaas, ook 's nachts veel herrie op straat. Daarentegen is het uitzicht vanaf kamer 11 geweldig, je kijkt zo op de zijkant van de St. Servaas. Ook is het in het hotel zelf zeer gehorig door de houten vloeren, zowel 's nachts als 's morgens. Het ontbijt is inderdaad zeer karig voor die prijs. Vind het erg jammer te merken dat als het schijnbaar goed gaat met een hotel, de service achteruit gaat. Een persoonlijk tintje/woordje doet goed

met partner, Dec. 2008
"Aanrader!"
Vivian
6-1-2009 Wij hebben hier geslapen toen we naar de kerstmarkt op het Vrijthof gingen. Ideaal, het ligt praktisch op het Vrijthof zelf. De kamers was schoon en de bedden sliepen heerlijk. Het is een mooi pand en als je naar buiten stapt loop je zo tegen de Basiliek aan. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Het ontbijt was prima, maar de ontbijtkamer was niet echt gezellig.