Bed and Breakfast Chambres d' hôte Rekko in Maastricht Nederland beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Chambres d' hôte Rekko

kamer

Beoordelingen Bed and Breakfast Chambres d' hôte Rekko

Kleine Looiersstraat 8, 6211JL, Maastricht
Bed and Breakfast Chambres d' hôte Rekko scoort een 9,2 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Chambres d' hôte Rekko? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Chambres d' hôte Rekko in Maastricht, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Chambres d' hôte Rekko vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Bed and Breakfast Chambres d' hôte Rekko met andere accommodaties in Maastricht.

27 beoordelingen over Chambres d' hôte Rekko

met partner, Mei 2012
"Top!"
Fabienne en Ferry
7-5-2012 Schoon, mooi, gastvrij en in het centrum

met partner, Dec. 2011
"Geweldig gelegen b&b"
Albert en Elles
5-1-2012 In een zeer rustige buurt gelegen en dat in het centrum. Parkeren kost € 6,- per dag. Was wel even een klein stukje lopen trouwens. Leuke ontbijtruimte waar je vanalles kunt krijgen. Kamers zijn schoon en mooi. Enige minpuntje vonden wij dat je moet afrekenen in de ruimte waar je ontbijt. Verder echt prima, volgende keer gaan we hier weer naar toe!

"Super 10+"
Petry
7-9-2011 Meer dan goed, één van de leukste adressen in Maastricht.
helemaal in het centrum, met parkeermogelijkheid & hele aardige mensen.
veer kome trök

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Chambres d' hôt...

met partner, Jan. 2011
"Verzorgd B&B met hartelijke ontvangst"
Wijnands
26-1-2011 De B&B ligt op een mooie locatie in de stad en op loopafstand van alles waarvoor je Maastricht bezoekt. De B&B telt 12 kamers en houdt het midden tussen een kleinschalig familiehotel en een B&B. De B&B is gevestigd in een oud pand. Hierdoor zijn de, strak ingerichte, kamers redelijk gehorig. Het ontbijt is verzorgd en voorzien van alles dat nodig is voor een goede start van de dag. Gezien de prijs per nacht is de kamer wat je ervan mag verwachten; schoon en de bedden zijn van een prima kwaliteit. Dit geldt ook voor het linnengoed. Tevens wordt voor douchegel en badschuim is gezorgd. De ontvangst is hartelijk, evenals de gesprekken welke tijdens het ontbijt worden gevoerd waar je met al je vragen terecht kunt. De kennis van stad en haar omgeving is eindeloos. Er zijn privéparkeerplaatsen beschikbaar voor €10,- per nacht. Een klein nadeel is dat deze kosten niet op de site vermeld staan en daarom bij het afrekenen als een verrassing komen. Zeker een hernieuwd bezoek waard.

met partner, Sept. 2010
"Heerlijk genoten"
Fam. Nijzing
27-9-2010 We hadden een weekend geboekt in dit Hotel. vol verwachten (zoover en schoonzus) gingen we op weg. We werden gastvrij verwelkomt met een kop koffie en vol enthousiasme vertelde ze over het prachtige Maastricht. Nou dat was een hele fijne binnenkomst. Je voelde je gelijk thuis en we hadden zin om gelijk haar tips te bekijken. De kamer zag er keurig uit, piekfijn in orde. Schoon,fris en een geweldige sfeer. De bedden lagen heerlijk en het linnengoed zag er heel schoon en fris uit. 'Smorgens kun je van een heerlijk ontbijt genieten. Je hoeft echt niets te kort te komen. Paps helpt mee en ze staan voor je klaar, wat een heerlijk hotel. Gemoedelijk en lief! We hebben een paar heerlijke dagen gehad. We gaan vast en zeker nog een x naar hun hotel.

met vrienden, Juli 2010
"Manjefiek Locatie!"
Familie Niessen
11-7-2010 In één woord Manjefiek!
In het HOTEL en bij restaurant MANJEFIEK!
Eén ding moet ons wel van het hart....er staat in de beschrijving dat het 1.2 km van het centrum is maar volgens ons en alle andere gasten ligt het hotel toch ECHT wel in het centrum.
Wij zijn net thuis van het beroemde André Rieu weekend.............wat hebben wij genoten van alles. S'Morgens heerlijk buiten kunnen ontbijten en wat een gemoedelijke sfeer hangt er dan. Wij voelden ons als een GOD in FRANKRIJK!
Dit was trouwens niet de eerste keer dat wij bij Chambres D'Hotes Rekko waren.
Voor ons is dit als thuiskomen in een andere stad en dit gevoel krijgen wij alleen maar door deze lieve familie.
Manjefiek.
Tot in augustus want tijdens het Preuvenemint zijn wij weer van de partij!

...

met partner, Mei 2010
"Een fijn hotel"
annemarie de jong
17-5-2010 We hebben het heel fijn in dit hotel gehad. We werden hartelijk ontvangen. De auto
konden we achter het hotel parkeren voor € 10 per dag. Het hotel is gelegen in een
rustige straat en toch dicht bij het centrum. Na overnachting in een goed bed kregen
we een heerlijk ontbijt. De eigenaars van het hotel, een echtpaar met hun dochter,
zijn bijzonder gastvrije en zeer vriendelijke mensen. Een prima verblijf in een ongedwongen sfeer. Dit hotel maakte ons bezoek aan Maastricht extra leuk! Aan te bevelen!
Jan en Annemarie de Jong, Ridderkerk

met vrienden, Mrt. 2010
"Hartelijke ontvangst - goed gelegen"
gretel
21-3-2010 Met 3 vriendinnen voor een citytrip in Maastricht. Zeer hartelijk ontvangen, kopje koffie en koekje erbij, stratenkaart en uitleg over waar best te parkeren en wat er allemaal te zien is, zeer gastvrij.
Zeer proper en goed onderhouden.
Lekker ontbijt in het gezellige ontbijtvertrek.

met vrienden, Mrt. 2010
"Goed, maar...."
N. Kokkiadis
26-3-2010 De ontbijtkamer is keurig. In het goed onderhouden oude pand is geen lift, alleen per smalle trap bereikt men de drie bovenverdiepingen.
De kamers zijn netjes ingericht, maar een makkelijk zitje ontbreekt en enkele voorzieningen zijn absoluut niet praktisch. De haardroger ligt in de kast (alwaar geen stopcontact en spiegel), de waterkoker en kopjes staan ook op een plaats waar geen stopcontact is, m.a.w. alles moet je verplaatsen als je er gebruik van maakt.
Badkamers zijn minimaal. Bij wastafel geen blad om toilettassen weg te zetten. Tijdens douchen moeten zeep en shampoo weggezet worden op de grond omdat bijv. een rekje mist. Geen haken om handdoeken op te hangen bij wastafel. Zeer lastig als je met drie of meer personen verblijft op een kamer. In de kamers met bad hebben lange mensen moeite met douchen vanwege het lage plafond.
Bovengenoemde dingen stoorden ons.
De prijs te hoog voor de geboden faciliteiten.

met partner, Mrt. 2010
"Is er nog iets beters?"
Steffie Janssen
7-3-2010 Wij zijn naar Chambres D'Hotes Rekko gegaan na het lezen van alle goede recensies. Het moet ons ook echt van het hart, er is géén woord van overdreven! Wat een lieve mensen zijn dat, en wat een leuke tips hebben wij gekregen. Genoten hebben wij van deze 4 dagen. Het gevoel is net of wij 10 dagen weg van huis zijn geweest. Wij gaan in mei weer terug en hebben alvast gereserveerd want zoveel was er niet meer beschikbaar, en wij krijgen onze eigen kamer. Familie Rekko heel erg bedankt. Het was TOP!