Hotel Botelboot Maastricht in Maastricht Nederland beoordelingen 6.4 | Zoover

6,2
6,7
4,3
5,1

Hotel De Botel aan de oever van de Maas en dicht bij het centrum .

Beoordelingen Hotel Botelboot Maastricht

Maasboulevard 95, 6211 JW, Maastricht
Hotel Botelboot Maastricht scoort een 6,4 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Botelboot Maastricht? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Botelboot Maastricht in Maastricht, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Botelboot Maastricht vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Botelboot Maastricht met andere accommodaties in Maastricht.

19 beoordelingen over Botelboot Maastricht

6,7
6,5
4,6
5,6
met vrienden, Sept. 2011
"We hebben hem bekeken ."
fr_woning
1-10-2011 -247- Aan de over van de Maas in Maastricht , licht het hotelschip " Hotel De Botel " . Het is een goed idee om zo de toeristen die graag naar Maasticht komen op te vangen . We zijn er langs gelopen hebben het van de brug af bekeken . Het leek ons wel wat , misschien de volgende keer , als we weer in Maastricht zijn .

"Hartstikke leuk!"
Miranda Bondens
15-8-2011 Heel leuk ontvangst door een iets oudere meneer die ons ook de kamer wees. Ligging is super. Kamers zijn klein maar functioneel. Komen zeker terug.

met vrienden, Dec. 2010
"Fantastische plek"
Jessica
10-1-2011 Hotelboot maastricht is een leuke boot erg leuk personeel en zeker aan te raden voor een weekendje maastricht. het is goedkoop schoon en in het centrum. Het feit dat je op een boot slaapt is extra leuk.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Botelboot Maastricht bij:

met vrienden, 2010
"Castro castro gevangenis is beter!"
Sneek
9-11-2010 Wij komen net terug van een weekend Maastricht. Ik ben blij dat we met een stel jongens daar waren en niet voor een romantisch weekend daar terecht zijn gekomen.
Je kunt voor een prijs van 30,- niet heel veel verwachten maar....

We hadden de pech dat we op kamer 8 terecht kwamen in de boeg van het schip. Twee stapelbedden in een met grafitti besmeurde kamer, twee kleine patrijspoortjes van 10 cm doorsnee op twee meter hoogte (ook nog kapot), gaf een straaltje daglicht in de hut. Elkaar passeren of verkleden is er niet bij in de kamer daar is het gewoon te klein voor. Smerige vloer, kortom ik denk dat Joran het beter heeft in de Castro castro gevangenis.

In principe hebben we 30 euro pp betaald voor alleen een ontbijt en dat is wel weer veel. Ontbijt is redelijk.
Wc en douche op de gang, echter op een andere gang dan ons (1 etage hoger) en vies met een lekke toiletpot.
Ligging is prachtig met centrum op loopafstand.

met partner, Nov. 2010
"Erg leuk"
Joris
2-12-2010 Gezellige boot, kleine kamers maar alles wat je nodig hebt is er. Zeker aan te raden voor een dagje maastricht!

met partner, Juni 2009
"Nooit meer"
Ardi Schoenaker - d...
9-6-2009 We hebben hier 1 nacht overnacht, en dat was 1 nacht teveel. We hadden een hut met een tweepersoonsbed. Je moest allebei in dezelfde positie gaan liggen want anders ging het niet. Het bed ligt in een of ander houten bak met een kuil in het midden. Er kan maar 1 persoon zich uit of aan kleden in de hut, en de ander moet dan op bed wachten, meer ruimte is er niet. Zeer gehorig. Je hoort de buren hoesten en en zich omdraaien in bed. Badkamer is zeer kaal, metalen vloeren, erg koud dus. Ook niet schoon, her en der schimmel.Sluit ijzer van het raam was stuk. Het ontbijt is karig, maar goed te doen. Dit was 1 keer maar nooit weer.

alleenreizend
"Precies wat ik zocht..."
Roy P.
4-5-2009 Heb een paar weken terug een nachtje geslapen op de Botelboot en was vooral zeer aangenaam verrast over de vriendelijkheid van het personeel.
Wat de kamers/hutten betreft is het prima in verhouding met de prijs.

"Top voor carnava, anders echt NOOIT!!"
Wolter
23-2-2009 Voor de carnaval was het goed te doen!! Lekker zuipen en dan om een uur of vier/vijf in de nachts naar een te klein bed in een kleine natte veel te oude kamertje. Waar ik echt zorgen om maakte is de brandveiligheid, alle kamers benedendek deze zouden goed kunnen dienen als ratenval, alle kamers zijn wel voorzien van brandmelders. Verder was het echt super gezellig zou ook kunnen zijn door de carnaval. Het ontbijt is goed verzorgd en het personeel aardig.

met partner, Nov. 2008
"Nooit meer!!!"
melisa
5-12-2008 We dachten "leuk, in een boot slapen" De kamers erg klein, maar dat vonden we geen probleem. De bedden waren ontzettend slecht. Doorgezakt, het leek wel of je op hout lag en ook nog scheef. Kon zelf amper uit bed komen. Volegnde dag gelijk rugklachten.
Na het douchen bleef t water staan dus als je na de wc moest, stond je in het water.
Ontbijt erg zeikerig.
Het enige voordeel is dat je vlakbij het centrum bent.
Let op als je met de auto komt: Parkeren in Maastricht kost 19 euro per dag.
Neem liever een duurder hotel incl. parkeren, dan ben je uiteindelijk net zoveel kwijt en 100x beter.

Hans
6-1-2008 prima voor een daje maastricht plus overnachting , schoon en netjes, een aanrader als je geen hoofdprijs wil betalen en wel netjes wil overnachten