Kijk naar de aanbieding Maastricht Culinair. Goed eten in prima restaurants, ook bij het uitstekende restaurant van Beaumont, en gelijk een perfect hotel in Maastricht
Meld misbruik
Het restaurant in het hotel is ook absoluut een aanrader. werkelijk heerlijke gerechten met in de grote lijn streek en biologische producten met een mooie wijn kaart
Meld misbruik
Parkeren op de P+R bij het station is aan te raden. Goedkoper dan plek bij het hotel en op vijf a tien minuten lopen goed te doen.
Meld misbruik
In de zomer is een basic kamer geen aanrader, deze liggen op de bovenste verdieping en zijn erg warm en klein.
Meld misbruik
Stad Heerlen is ook een prettig winkelstad.
Meld misbruik
Zondagmorgen kan je heerlijk rustig door Maastricht wandelen.
Meld misbruik
Neem de comfortroom! En wij namen er een parkeerplaats (24E)en het extra arrangement bij, dan verblijf je voor nog eens 25 euro tot 17.00 's avonds op de kamer met extra ook parkeertijd tot 17.00 ipv 11.00. We hebben die dag nog eens heerlijk kunnen shoppen.
Parkeren in de stad is even duur... en nu liggen je spulletjes veilig op je hotelkamer. Even opknappen en weer fris naar huis. Wij hebben het er echt goed gehad.
Meld misbruik
Maastricht is een fijne en gezellige stad. Je kan er leuk gaan shoppen, fijn gaan wandelen. Er is voor elk wat wils. Er zijn ook vele leuke cafétjes en restaurantjes...
Meld misbruik
Vraag om een kamer die niet aan de straatkant ligt.
Meld misbruik
als je ergens in maastricht wilt eten is het raadzaam, zeker in weekend, om vooraf te reserveren