Beoordelingen Camping Minicamping-ezelcamping In 't Niet

21 mei 2013

Minicamping-ezelcamping In 't Niet
Beoordelingen Camping Minicamping-ezelcamping In 't Niet
Dubbroek 5a, 5993 PN, Maasbree
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Minicamping-ezelcamping In 't Niet in Maasbree, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Minicamping-ezelcamping In 't Niet zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Minicamping-ezelcamping In 't Niet scoort een 9,0 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Minicamping-ezelcamping In 't Niet in Maasbree, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Minicamping-ezelcamping In 't Niet, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Minicamping-ezelcamping In 't Niet de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Camping Minicamping-ezelcamping In 't Niet vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Camping Minicamping-ezelcamping In 't Niet met andere accommodaties in Maasbree.

9 beoordelingen over Minicamping-ezelcamping In 't Niet

9,8
met oudere kinderen, 2013
"Altijd anders, altijd weer terug"
mirjam poelman
8-5-2013 Mijn dochter is nu twaalf. Vanaf dat zij drie is gaan wij twee keer per jaar terug naar deze camping. Inmiddels hoeft zij sinds twee jaar niet meer tot Eindhoven te huilen als we weggaan, dat zegt genoeg lijkt mij...!

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Mooie huisjes"
S wachtendonk
24-9-2012 We hebben hier heerlijk vertoefd voor een weekend.
Alles was helemaal ok.
Wat ik wel mis is sanitair en water in de huisjes.

met jonge kinderen, 2012
"Kindvriendelijke camping"
IM
6-8-2012 Afgelopen zomer week op de camping verbleven. De camping is voor kinderen fantastisch. Je ziet ze de hele dag niet weer terug, er is vanalles voor ze te beleven. De camping is erg knus en kleinschalig, het veldje mooi ingedeeld. De hutten zijn erg origineel en van al het nodige voorzien. Het sanitair vind ik niet erg schoon en verouderd ook erg beperkt. Voor de heren is maar 1 toilet en voor de dames 2. Op de camping heerst een eigen sfeer (ons kent ons), de eigenaren zijn niet tegen iedereen even vriendelijk.

met jonge kinderen, 2012
"FANTASTISCHE PLEK!!!"
Tonie de Roos Veens...
15-7-2012 Dit is de mooiste plek voor kinderen. Ik kom hier als Oma met mijn kleinzoon nu bijna 8 jaar voor de 3de keer.. Hij wil hier tot zijn 100ste jaar komen....zegt hij. Dus dat zegt wel wat. Ze kunnen ravotten, ezels verzorgen. Wim de eigenaar maakt 3 x per week popcorn boven het kampvuur. En maakt ook hele grote bellen blazen (geheim recept van Wim)
Het is een genot om die koppies van die kinderen om het kampvuur te zien zitten met hun bakje. Niks commercials, Gewoon gastvrij. Sanitair is superschoon. Het is knus, je komt tot rust en de kinderen vermaken zich opperbest. Er is genoeg te doen in de omgeving er is genoeg informatie.Ook fietsen in de o/g is een aanrader. De prijs is ook prettig!! Zeker voor mensen met een kleine beurs.
De oma van Bjørn

met een groep, Mei 2012
"Heerlijk tot rust komen, kindvriendelijk, gezellig"
Diana En Sjuul
8-5-2013 De camping ligt in een heerlijk rustig buitengebied, maar in de buurt van leuke plaatsen met winkels en voorzieningen.
Veel ruimte voor kinderen om te spelen, lekker bij de ezels te zijn, meehelpen borstelen, wandelen met een ezel.
Mooie aparte trekkershutten staan naast caravans en tenten.
In het winkeltje kun je terecht voor prachtige handgemaakte souvenirs, een kopje koffie of een lekker ijsje.
Voor elk wat wils!

"Fantastische ervaring !!"
Dave Duijn
7-8-2011 Mijn kids van 8 en 10 hebben de vakantie van hun leven gehad op deze intieme en supergezellige mini-camping. Ondanks de eenvoudige opzet hebben onze kids zich uit-ste-kend vermaakt met het borstelen der ezels etc. Intieme en rustige camping met weinig plaatsen en superieure service. Volgend jaar weer !!!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Fantastisch"
Janneke Theepot
17-4-2012 Wij gaan al jaren naar deze camping in het prachtig gelegen natuurgebied "Dubbroek" in Maasbree. Eerst zonder kinderen en nu mét.
Voor elk wat wils. Wij komen tot rust in deze mooie omgeving. Voor de kinderen een super speelveld, ezeltjes in de wei, spelen met water of in de heksenhut en als afsluiting van de dag een heus kampvuur met popcorn.
Een wandeling door de natuur met de ezeltjes.
Als de jeugd in bed ligt, zitten we urenlang aan het kampvuur met medegasten. Wijntje, biertje erbij.....GENIETEN!

Elke keer worden we gastvrij ontvangen door Wim en Lily (oom Wim en Tante Lily door onze kinderen genoemd).
Meestal camperen wij met onze caravan. Doch een aanrader is zeker een van de hutten, door Wim zelf gebouwd. Elk uniek in zijn soort. Afgewerkt tot in het kleinste originele detail.
Kortom: hier moet je geweest zijn!
Oom Wim en Tante Lily: Tot volgende week!

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Hele fijne kindvriendelijke minicamping."
marinus
8-1-2012 Mijn dochter komt hier met haar gezin met 2 kinderen al jaren.Zij vinden het geweldig en ook de kinderen vermaken zich prima.
Je kan met een ezel ingespannen huifkarretje de omgeving verkennen via route's die je van de eigenaar mee krijgt.Je kan hier een tent neerzetten , of caravan-,camper en ook de leuke huisjes huren , ik was dit jaar hier ook bezoeker en we hadden een huisje dat je zelf in de zon kan draaien ,nog nooit gezien.
Kinderen kunnen de ezeltjes verzorgen en lekker voetballen , in vrijheid allerlei spelletjes doen. s'avonds is er een gezellig kampvuur waar alle kampeerders omheen zitten en boven het vuur popcorn maken.
Eigenaars zijn altijd aanwezig om je met raad en daad bij te staan.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Super !!!!"
Fam Knippels
25-1-2010 Erg leuke (mini)camping om met kleine kinderen naartoe te gaan.
Superleuke hutten. Het wandelen met de ezels of met de huifkar, het spelen met anderen kinderen, kampvuur, popcorn in de hekseketel. Onze kinderen vonden het hier helemaal super.
En wij dan natuurlijk ook! 'S avonds is het gezellig bij het kampvuur.
Mooie omgeving om te wandelen.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit