14-8-2011
Laat vooral de kleinkinderen (tot 12 jr) niet langskomen!! Op de site staat dat kinderen niet welkom zijn en dat kinderen van het bezoek zichzelf moet kunnen vermaken. Dit is niet waar, de kinderen zijn dus überhaupt niet welkom! Ondanks dat dit niet in de campinggidsen staat en in hun folder staat een vrolijk gezinnetje. Beetje tegenstrijdig!
De camping was slecht toegankelijk via een smal weggetje volgestort met puin. Het was duimen dat je geen tegenligger krijgt! De locatie daarentegen is geweldig. Aan de bosrand en tussen de weilanden en akkers. Hierdoor is het 's nachts ook erg donker. Er is weinig verlichting!
Helaas gaat de eigenaar altijd uit van het negatieve, de briefjes staan vol met de woorden: niet, geen, verboden. Dit kan m.i. ook anders.
Buiten het hek is er helaas nauwelijks ruimte om de auto te parkeren als je na 22.00 uur terug komt.
Al met al: zéér rustige camping, maar voor ons nooit weer!!
16-8-2011
Halo. wij waren hier voor de vlindertelling ivn en natuurlijk het pieterpad. na aankomst een hartijk ontvangst met pot gratis koffie. Zo zijn we nog nooit binnengehaald.
De tent opgezet op de vlindertuin [ zo noem ik het maar ]
prachtig. er wordt hier veel geld gestoken in natuur.
We kregen jullie adres bij het pieterpadbankje.
Wat een prachtig sanitair. wel een verwenning voor twee eenvoudige wandelaars. ga zo door.
O ja.. grappig dat er mensen zijn die het in de avond donker vinden. wij hadden een zaklamp. De eerste camping dat we niet onder een lantaarnpaal slapen. Heerlijk zo onder de sterrenhemel. de vuurkuil was dicht ivm droogte. dat was wel jammer.
erg naar ons zin gehad. ik geef het door.
19-7-2011
Was hier met mijn vrouw. Prachtige ligging. Wel donker en stil. Mag wel iets meer verlichting komen. Vrij hoge prijs voor wat je krijgt. Gratis internet. Dat is mooi. Sanitair i prachtig. Er mogen geen kinderen komen. Goede keuze. Las dat er binnenkort helicopters landen voor rondvluchten. Jammer, jammer..Dan is het gedaan met de rust. Geen goede zet.
19-6-2011
Mooi gelegen camping waar we welkom waren met onze honden.
Erg rustig gelegen en mooie ruime plekken.
We komen hier zeker nog een keer terug.