Camping De Rozenhorst in Lottum Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Camping De Rozenhorst

6,5

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping De Rozenhorst

Hoofdstraat 45, 5973 ND, Lottum
Camping De Rozenhorst scoort een 8,5 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Rozenhorst? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Rozenhorst in Lottum, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping De Rozenhorst vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Camping De Rozenhorst met andere accommodaties in Lottum.

8 beoordelingen over De Rozenhorst

6,5
met partner, 2011
"Niet meer"
janssen
1-9-2011 Tijdens ons verblijf was het niet zo pree zo als de de website aangeeft
Veel herrie van de kinderen naast ons en een puberale groep. Omdat de caravans best wel dicht op elkaar staan was het uitkijken wat men zegt. Of niet buurman
Zwembad steenkoud. is niet bruikbaar
Dan maar douchen, maar na korte tijd sta je ook daar onder de koude straal ivm die ellendige douche munten.
De N-weg. lottum grubbenvorst. geluidruchtig met het verkeer.
Niet helemaal onze stek. sorry hoor

Jammer want de site laat alleen de mooi kant zien.
sorry hoor.

met oudere kinderen, 2011
"Fantastische camping!"
Jessica
14-8-2011 Super camping! We zijn er echt helemaal weg van. Super leuke eigenaren en ook zeer vriendelijke eigenaar-kinderen. Leuk dat je gratis fruit kon proeven. En mooie, ruime, rustige plekken met zowel zon als schaduw. Mooi zwembad, schoon sanitair, tennisbaan, pingpong tafel etc etc. Hond mocht gratis mee, waar je in de omgeving super kon wandelen (aan de maas)! Een aanrader dus!

"Prima camping"
truus
7-8-2011 Super camping. gastvrije beheerder, lekker vers fruit uit de kas ( gratis) Heerlijke warme douches ets etc, Gewoon een super camping, met ook nog eens een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen, en het hondje mag gratis mee. Auto bij de caravan, dus alles is perfect.

"Geweldige camping"
Annelot van der Mee...
14-8-2011 Een super leuke camping!! We hebben heerlijk gewandeld met de hond langs de maas. Het sanitair was schoon en zag er verzorgd uit. De plekken zijn erg ruim en netjes. De kinderen hebben zich prima vermaakt, er was een zwembad, pingpongtafel, tennisbaan en een speeltuintje. De eigenaren waren erg aardig en we voelde ons helemaal thuis!! We komen snel terug!

"Rustige camping in een mooi omgeving"
rene en yolanda der...
11-6-2011 Bij binnenkomst verwacht je geen mooie camping, de hoofdingang ziet er slecht onderhouden uit, een grote schuur die niet bij de camping hoort ziet er vervallen uit.
Maar als je de camping oprijdt dan is deze erg mooi met mooie veldjes en goede en schone faciliteiten zelfs een klein zwembad en tennisbaan.
De omgeving is zeer geschikt om te wandelen en te fietsen, er zijn heel veel routes.
De beheerders vriendelijk en de bevolking in N limburg vonden wij erg vriendelijk.
We komen zeker een keer terug maar dan om te fietsen, we hebben nu getraind voor de Nijmeegse 4 daagse.

met partner, Apr. 2011
"Héérlijk rustige camping"
Eric en Leoniek
1-5-2011 héérlijk rustige camping! aardige beheerders en prima ontvangst; prima sanitair; mooie plaatsen; internet; kortom een heerlijke plek om er even een paar dagen tussenuit te zijn!
in de omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen (vooral ook leuk in combinatie met de vele pontjes). In het dorp zit een heerlijke bakker.

met partner, Mei 2009
"Een heerlijke camping"
Fam. Dofferhoff
7-6-2009 Camping de Rozenhorst is een heerlijke camping met heel veel ruimte en het sanitair is super schoon. Je hebt zelfs gratis draadloos internet in de caravan. Wij komen er terug, dat weten we zeker.

met partner, Mei 2008
"Rustige boerderij-camping"
FO
23-9-2008 Met 15 plaatsen zóveel faciliteiten....zelfs draadloos internet...