Wereldtuinen Mondo Verde Landgraaf Nederland. Informatie & Beoordelingen Wereldtuinen Mondo Verde ~ Zoover

Beoordelingen Wereldtuinen Mondo Verde

Wereldtuinen Mondo Verde

Beoordelingen Wereldtuinen Mondo Verde

Groene Wereld (Einsteinstraat) 10, 6372 PW, Landgraaf
Wil je weten wat anderen vonden van Wereldtuinen Mondo Verde in Landgraaf? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Wereldtuinen Mondo Verde.
Wil je weten wat anderen vonden van Wereldtuinen Mondo Verde in Landgraaf? Op deze pagina lees je beoordelingen van Wereldtuinen Mondo Verde. Je kunt 337 vakantiefoto's van Wereldtuinen Mondo Verde bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Wereldtuinen Mondo Verde in Landgraaf.

25 beoordelingen over Wereldtuinen Mondo Verde

met vrienden, Mei 2012
"Ben er voor de derde keer geweest"
Riny
20-5-2012 Mooi park voor een dagje uit

met jonge kinderen, Mei 2012
"Weinig wereldtuinen"
M.Bischops
20-5-2012 Is meer dierentuin het worden,

met partner, Mei 2012
"Prachtig maar kost veel tijd"
mijzelf3816
23-5-2012 Ziet er mooi uit, vanaf diverse kanten gehoord en gelezen dat het veel tijd kost. Graag zelf een volgende keer.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Aanrader!"
pollen
12-5-2012 Erg leuk park tegen een leuke entreeprijs. Voor het hele gezin wat wils.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Mooi landschapspark en kidsactiviteiten"
juroda
8-5-2012 Erg mooi park met park, bos, dieren en kinderactiviteiten. Verassend leuk en niet te duur. Een aanrader.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Wereldtuinen Mondo Verde"
ineke_7
5-5-2012 een aanrader! Prachtig onderhouden park, met veel ruimte voor kinderen om te onderzoeken en te spelen. Ouderen kijken hun ogen uit, want door de landen worden herinneringen aan vakanties opgehaald. Imposant is het beeld van de reus. Een heerlijk en groot park, waar je rustig een dag in kan dwalen.

met partner, Apr. 2012
"Prachtige tuinen"
F.W.J.
6-5-2012 De tropische binnentuin met vogels en het prachtig aangelegde park, geeft je een onvergetelijke dag.
Ook voor kinderen is er van alles te beleven.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Toppie"
Lily
4-4-2012 Wij waren er met onze kleinkinderen tijdens de jubileumweek. Het is een prachtig park waar iedereen aan zijn trekken kan komen. De tuinen zien er tiptop uit en je kan zien dat er heel veel tijd een aandacht is ingestoken.
De Japanse en chinese tuin zijn echt juweeltjes. Voor de kinderren zijn er voldoende speelgelegenheden zodat ook zij zich niet hoeven te vervelen. Ook zagen we dat er hard gewerkt wordt aan nieuwe attracties zoals een apeneiland waar de Ringstaartmakis straks los kunnen lopen en je als bezoeker tussen de aapjes kunt lopen. Kortom teveel voor een dagje uit zeker omdat de tuinen in elk seizoen weer een ander plaatje opleveren. .

met partner, Feb. 2012
"De wereld in tuinen verbeeld"
Leo
16-5-2012 Zeer mooie tuinen rond thema's van specifieke werelddelen. Extra demonstraties. Heerlijk wandelen en tot rust komen. Lekker hapje eten en drinken hoort er natuurlijk ook bij.

"Niet onaardig park"
Marijke_Peter
31-7-2011 Vandaag eens een dagje naar Landgraaf, we waren nog nooit in dit park geweest.
Was niet onaardig vertoeven, maar had er toch meer van verwacht van netheid en opruimen.
Ook kan je beter contant geld mee nemen want wisselen van 20 euro is al een probleem.
Er werkte ook erg veel jeugd, die op zich wel vriendelijk waren, maar we vonden dat je niet veel kon kopen..... dus neem zelf je lekkers mee en eten.

Ook waren de tuinen niet goed bijgehouden, in de tropenkast hebben we ons goed vermaakt. En ook vond onze kleinzoon de achtbaan gaaf, bootje en kabelbaan tof.

Al met al was het een leuk dagje uit, maar voor ons eenmalig.

Beste accommodaties in Landgraaf