Snowworld Landgraaf Landgraaf Nederland. Informatie & Beoordelingen Snowworld Landgraaf ~ Zoover

Beoordelingen Snowworld Landgraaf

2 juni 2012

Snowworld Landgraaf

Beoordelingen Snowworld Landgraaf

Witte Wereld 1, 6372 VG, Landgraaf
Wil je weten wat anderen vonden van Snowworld Landgraaf in Landgraaf? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Snowworld Landgraaf.
Wil je weten wat anderen vonden van Snowworld Landgraaf in Landgraaf? Op deze pagina lees je beoordelingen van Snowworld Landgraaf. Je kunt 2 vakantiefoto's van Snowworld Landgraaf bekijken. Daarnaast kun je 1 video van Snowworld Landgraaf zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Snowworld Landgraaf in Landgraaf.

16 beoordelingen over Snowworld Landgraaf

met partner, Mei 2012
"Landgraaf!"
Judith van Druten
21-5-2012 Uniek! Hier zijn we al eens geweest!

met jonge kinderen, Mei 2012
"Leuk dagje uit"
M.Bischops
20-5-2012 Leuk om kennis te maken met de wintersport

met jonge kinderen, Mei 2012
"Leuk, maar wel duur!"
Familie van Beurden
13-5-2012 Zie titel. Kan er niet mer van maken.

De beste prijzen en lastminutes voor Sport en natuur Snowworld Landgra...

met oudere kinderen, 2012
"Wauw"
Huub
2-4-2012 lekker binnen skieen bij alle temperaturen

met partner, Mrt. 2012
"Fijn skien"
steeg69
12-3-2012 Mooie lange indoor piste, zowel voor beginners als voor gevorderden.

met partner, Feb. 2012
"Indoor wintersporten"
Paul
18-3-2012 De grootste indoor sneeuwhal van nederland, prima locatie om even voor te oefenen voor als je van plan bent met wintersport te gaan. Haalt het natuurlijk niet bij de echte bergen van de alpen.

met partner, Jan. 2012
"Echt leuk!"
Suzanne
2-2-2012 Ik ben wezen skien in Snowworld Landgraaf. Zelfs op een zaterdagmiddag was dit goed te doen! De pistes zijn niet druk en er zijn veel liften! 2 Lange piste's met 2 sleepliften die even snel gaan als de 6 persoons stoeltjeslift. Het is wel erg koud neem dus warme kleren mee. Maar het is ook helemaal niet erg om even warme chocolademelk te drinken. Je kan hier goed leren skien of boarden om nog even te oefenen voor je wintersport vakantie.

met een groep, Nov. 2011
"Druk en gezellig"
Fam van Alphen
11-11-2011 Hier geweest vandaag en hebben er heerlijk geskied en het was gezellig druk, het was zwitserland weekend en alles was in zwitserse sferen met live muziek en al. De sneeuwkwaliteit was oke en personeel zeer vriendelijk. aanrader voor dagje uit.

met vrienden, Okt. 2011
"Fantastische plek!"
leneekrutzen
5-12-2011 Ik en mijn buurjongen gaan elke maand 1x naar snowworld in Landgraaf, en dat is gewoon een superdag!
Wij eten en drinken ons 'S avonds meestal wat en dat is ook gewoon super
(alleen het drinken is daar duur)
Een echte aanraden voor een dagje uit met de familie!

met een groep, Apr. 2011
"Ideaal uitstapje"
Mervin
26-8-2011 Snowworld in Landgraaf is een ideale gelegenheid voor een leuk dagje uit! Alle dagen van het jaar kun je er skieen / snowboarden. Daarnaast is er een winkel en een gezellige bar. Ook het hotel is zeker de moeite waard!
Snowworld is niet alleen leuk om te gaan skieen, maar ook voor bedrijfsfeestjes is het een leuke locatie, eventueel met een barbeque.

Beste accommodaties in Landgraaf