Appartement De Postiljon in Kessel Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Appartement De Postiljon Kessel

Beoordelingen Appartement De Postiljon

Veersepad 18, 5995 AE, Kessel
Appartement De Postiljon scoort een 9,0 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement De Postiljon? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement De Postiljon in Kessel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Appartement De Postiljon vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Appartement De Postiljon met andere accommodaties in Kessel.

36 beoordelingen over De Postiljon

met partner, Mei 2012
"WE HOPEN OP EEN HERHALING VOLGEND JAAR"
JO EN RIEN LUIJTEN
28-5-2012 Fijne en rustige omgeving. Lekker rustig zitje buiten. Genieten daar.

Uitzicht op voorbij komende hobbyfietsers.

De eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam met een goede ontvangst waarbij na aankomst duidelijke uitleg over de inrichting en gebruik apparatuur wordt verstrekt.

"Een goed appartement in een leuk dorp."
B. de Boer
2-10-2011 Een plek om terug te keren . het appartement was schoon en practisch ingericht. Ook het tuintje was goed onderhouden met een prettig zitje. Het contact met de verhuurder was prettig en probleemloos.

"Wat een topper!"
A.G.Willemen
28-8-2011 De ontvangst was uitstekend !
En het appartement uit de kunst,voor herhaling vatbaar.Wij gaan bij leven en welzijn zeker nog een keer terug.

"Heel mooi appartement depostiljoninkessel"
fm hoekstra
3-9-2011 appartement possiljonn is een uitstekend verblyf isaan tebevelen heel gast vrye mensen

"Leuk en net appartementje"
Patricia en Heino
7-8-2011 Jammer dat er geen foto´s hangen van het voormalig postkantoor.
Koken op elektrisch, dat is minder als je het niet gewend bent.

"Heerlijk appartement in een mooie omgeving"
Niels en Mandy
2-8-2011 We werden erg warm ontvangen door Karel en Mieke. We kregen een lekker bakkie koffie en zelfs een puntje limburgse vlaai! Hiernaast liet Karel ons het appartement van binnen en buiten zien. Hierbij gaf hij meteen een aantal tips voor uitstapjes en dergelijke. In drie nette mappen heeft Karel folders van eettentjes, fiets- en wandelroutes en nog veel meer activiteiten in en rondom Kessel, echt super!

Toen het zadel van een van onze fietsen was gebroken, stond Karel meteen voor ons klaar en mochten we zijn fiets lenen! Wat een top service.

Het appartement is van alle luxe voorzien, wij hebben niets gemist.

Na ons bezoek kunnen we toekomstige bezoekers van het postiljon nog wel een aantal tips geven:

- Een bootreis over de maas met 'de maashopper'
- Het pannenkoekenhuis in Kessel: goedkoop, gezellig én lekker!
- Fietsroute naar Brüggen
- Outletcentrum in Roermond
- Kasteeltuinen in Arcen
- het witte stadje 'Thorn'

Bedankt Karel en Mieke,

Groetjes Mandy en Niels

"Aanrader voor 2 personen."
J. van der Spaa
18-7-2011 Fantastische week vakantie doorgebracht in een appartement wat geheel voldeed aan onze verwachtingen. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Er was in het appartement ruim voldoende documentatie aanwezig en de extra suggesties door Karel zijn erg op prijs gesteld. Te veel mogelijkheden om alles in een week te willen bezoeken. Een absolute aanrader voor een verblijf van 2 personen. Een nieuw bezoek wordt zeker in onze vakantie planning overwogen.
Karel en Mieke bedankt.

met partner, 2011
"Pracht stek!!!"
Alie en Wim Zuiderv...
16-5-2011 De Postiljon is een heel mooi appartement. We zijn er nu voor het derde jaar geweest en wederom is het prima bevallen en we gaan het volgens jaar zeker weer!!!.

met partner, Sept. 2010
"Heerlijk rustig"
Jan en Hennie Komdu...
18-9-2010 We zijn goed ontvangen, appartement helemaal goed, mooi gelegen,een aanrader vooral voor de fietsers ook de wandelaars kunnen er prima uit de voeten en ook in de auto mooie routes. Gezellige dorp, vriendelijke mensen. Documentatie volop aanwezig.
Omgeving heel leuk,Karel en Mieke we hebben het echt naar ons zin gehad.

met partner, Aug. 2010
"Voor herhaling vatbaar"
Jan en Ria vd Kerkh...
28-8-2010 Een geweldig appartement voor 2 personen.
Alles meer dan voldoende.
Gastheer en Gastvrouw zeer vriendelijk en correct