GaiaZoo Kerkrade Nederland. Informatie & Beoordelingen GaiaZoo ~ Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.589 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > Kerkrade > GaiaZoo

6468 PG
Kerkrade
+31 455676070

GaiaZoo Kerkrade

Wil je weten wat anderen vonden van GaiaZoo in Kerkrade? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van GaiaZoo.
Wil je weten wat anderen vonden van GaiaZoo in Kerkrade? Op deze pagina lees je beoordelingen van GaiaZoo. Je kunt 101 vakantiefoto's van GaiaZoo bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Bekijk alle accommodaties in de buurt van GaiaZoo in Kerkrade.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over GaiaZoo

met jonge kinderen, 2012
Gaiazoo in Kerkrade is veelbelovend voor toekomst
P Braken
30-1-2012 .Een van de enigste parken waar geen gratis begeleiding
mogelijk is waardoor het extra geld kost voor begeleider.Heb paar keer gebeld daarover maar tevergeefs blijven bij hun standpunt.
Ik zit in scootmobiel dat is geen pretje want wegen zijn slecht veel modder veel grint.Verder vind ik het wel een mooie en veelbelovende dierentuin,anders was ik al niet een paar jaar abonnementhouder.

met jonge kinderen, 2012
SUPER!!
Nassar
2-1-2012 Het GaiaPark, of GaiaZoo zoals het sinds kort heet, is een prachtige dierentuin. Ook als het weer even wat minder is, is het park mooi om heen te gaan. In de grote indoor-speeltuin Dinodome krijgen de kinderen de tijd dan wel om. Jammer dat het niet altijd even gemakkelijk voor de ouders is om in de Dinodome een kopje koffie te bemachtigen

Bij mooi weer is er ook buiten van alles te doen. Speeltuin, hooizolder, carrousel enz.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Niet geschikt voor baby's in kinderwagen!
Linda Vergouwen
24-10-2011 In de herfstvakantie gaiapark bezocht, en het is inderdaad mooi aangelegd, zeker bij het leeuwengedeelte! maarrrrrr.. wat een ramp de paden.. onze 6jarige zoon die had er geen last van maar onze baby van 14 weken lag te schudden in zijn wagen. Werkelijk geen 1 pad ook in de binnenspeeltuin is zonder bobbels, en we hebben deze dag ook veel moeders zien lopen met een baby op de arm. Niet echt ontspannend dus, zou er geen tweede keer meer naartoe gaan.. of pas over een aantal jaar als kind goed kan lopen.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Mooi aangelegd park, maar veel te duur...
Jolanda
26-9-2011 Ik ben er vandaag geweest met mijn zoontje van bijna 3 en opa. Ik vind de prijs/kwaliteitverhouding niet goed. Het park is netjes en mooi, maar de dieren moet je vaak echt zoeken. Het is prima voor de dieren dat ze zoveel ruimte hebben, maar voor de bezoekers is het niet zo leuk. Gelukkig hadden wij kaarten met heel veel korting, maar de reguliere prijs zou ik er niet voor willen betalen.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Leuke dierentuin
marijke
23-9-2011 studie dag van de kleinzoons.
Lekker rustig. de jongens hebben genoten.Ze konden alles goed zien.
De dierenverblijven waren super schoon.
De overdekte speeltuin vonden ze ook geweldig.

Nooit meer, zonde van je geld
Ben Schlink
4-9-2011 Parkeren was geen probleem,dat je even moet wachten bij de kassa vindt ik ook normaal,
maar dat je bijna geen dieren,ziet niet.
Eerst ben ik langs koeien, schapen en varkens gelopen,Limburg heet dat,die dieren zie ik
genoeg,bij veel verblijven van de andere dieren,sta je te kijken, maar een dier zie je niet,en ik overdrijf echt niet.Ik had gelezen dat het het mooiste park van de benelux was,dat geld dan denk ik voor de bomen en planten,maar zeker niet voor de omschrijving dierentuin.Ik heb het zonde van me geld gevonden,ga dan iets verder naar Monte Verde of als je niet uit Limburg komt naar Blijdorp Rotterdam die is 2 euro duurder,maar 100 keer beter dan dit,en ga je naar een echte dierentuin. Mensen geloof me,je moet erg weinig gewend zijn om hier een cijfer 6 of hoger voor te geven.

Nooit meer
Lily
18-8-2011 Na een rit van 3 uur richting Limburg dik half uur in file gestaan voor de ingang van de parkeerplaats. Nadat we eindelijk onze auto konden stallen (parkeerplaats is op het grote aantal bezoekers niet berekend) richting kassa.
Daar aangekomen nogmaals 3 kwartier in de rij moeten staan..
Uiteindelijk mochten we naar binnen.
Mooi aangelegd park maar bij het restaurant weer dezelfde chaotische taferelen.
Drukte bij de bali en rijen voor de kassa.
Voor ons geen Gaiapark meer. Tip....Themapark Mondo Verde, 2 km verderop, prachtig park met dieren en attracties, voor elk wat wils, minder druk en met voldoende parkeerruimte.

Leuke dierentuin
Mervin
24-8-2011 Het gaiapark is een leuke, kleinere dierentuin met verschillende diersoorten: van boerderijdieren tot aan leeuwen. Een mooi opgezet park waar de beesten genoeg ruimte hebben.
Het park is onderverdeeld in diverse delen, voor de kinderen is er genoeg te doen!

met jonge kinderen
B. de Vries
12-8-2011 Mooie dierentuin in het zuiden van Nederland. Netjes verzorgd, dieren hebben veel ruimte. Groot deel van park opgeslokt door soort tentoonstelling van uitgestorven dieren. Wat mij betreft zonde van de ruimte.

Zeer mooie dierentuin !!!
John Hanssen
20-12-2011 Via via vernomen van het Gaiapark, Na een dik uur rijden aangekomen in Kerkrade. Moesten even bij de kassa wachten (10min) maar dat was goed te doen. Daarna genoten van het park, het begint een beetje rustig met wat lokale limburgse dieren (die ook bij ons in Branbant zijn). Maar daarna echt genoten van de ruime verblijven en opzet van het park. Vooral het neushoren, Leeuwen en Gorilla verblijf waren prachtig om te zien. De leeuwen kwamen tot aan het glas dus dichterbij kon bijna niet. De kinderen vonden het bos met de los lopende doodshoofd apen het leukste. Heel veel dieren gezien, snap niet waar andere het over hebben. Paden zijn wel een beetje onstabiel voor een kinderwagen, maar wat ik begrepen heb worden deze in de winter nieuw gelegd. In mijn ogen een bezoek dubbel en dwars waard, wij gaan volgend voorjaar zeker terug.

met een groep (4)
alleenreizend (4)