Kasteel Fletcher Erenstein**** in Kerkrade Nederland beoordelingen 7.2 | Zoover

2 juni 2012

Hotel-Kasteel Erenstein

Beoordelingen Kasteel Fletcher Erenstein****

Kerkrader Steenweg 4, 6468 PA, Kerkrade
Kasteel Fletcher Erenstein scoort een 7,2 uit 10, op basis van 109 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Kasteel Fletcher Erenstein****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Kasteel Fletcher Erenstein**** in Kerkrade, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 110 vakantiefoto's van Kasteel Fletcher Erenstein**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Kasteel Fletcher Erenstein**** met andere accommodaties in Kerkrade.

103 beoordelingen over Fletcher Erenstein****

6,6
met vrienden, Mei 2012
"Fantastische plek"
Monique ter Voort
23-5-2012 Geweldig accommodatie!!! Service is zeer vriendelijk. En de keuken...nou probeer het zelf maar eens! Wat een verrassing alleen al om naar te kijken. Daarna krijgen al je smaakpupillen een smaaksensatie toegediend. Je kan er rustig eten zonder dat een personeelslid kijkt of je al klaar bent en de vriendelijkheid ook erg belangrijk is zeer goed. Wij zijn er maar 2 dagen geweest, maar hebben de 2e dag zo lang mogelijk uitgerekt om nog te genieten van al het mooie!!! Vanuit het hotel loop je zo een bosrijk gebied in waar je verschillende routes kan lopen. Je waant je echt weg van alles. Wij zijn er zo vol van dat het bijna niet in woorden uit te drukken is!!! Als ik deze accommodatie een cijfer mag geven is het een dikke 10 met een griffel!!!!!
Medewerker E-Commerce Fletcher Webcare Team, 31-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste mevrouw ter Voort, Wij vinden het enorm fijn te vernemen dat uw verblijf in ons hotel zo naar wens is verlopen. Uw complimenten zijn doorgegeven aan het team van het hotel. Graag tot ziens in Kerkrade! Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

met partner, Mei 2012
"Kamers geen 4* waard, Diner slechte kwantiteit"
A.J.
17-5-2012 De door de receptie aanbevolen betere diners in het restaurant van Kasteel t.o.v. de Brasserie, heeft ons doen besluiten om diner ter reserveren in Kasteel. Voorgesteld om een verrassing menu, wat op zich allemaal prima verliep, er werd geluisterd wat je niet wil. Echter alle 3 de gangen weren meer gepresenteerd als een "schilderij", in het hoofdgerecht was maar 1 asperge bij als groente, ver onder de maat. Na diner bestel ik 2 cappuccino, prima van kwaliteit, er bij werd wat spritjes en droge cakejes geserveerd niet naar gevraagd, maar bij de afrekening waren ij voor deze 2 cappuccino verwacht € 11,20 kwijt.Je wordt niet voor de keus gesteld of 2 cappuccino of 2 cappuccino met servies.
Medewerker E-Commerce Fletcher Webcare Team, 23-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer,mevrouw, Wat vervelend dat uw verblijf in ons Fletcher Hotel Kasteel Erenstein niet conform verwachtingen is verlopen. Graag zouden wij persoonlijk in contact komen met u. Derhalve verzoeken wij u contact met ons op te nemen via webcare@fletcher.nl. Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

met jonge kinderen, Mei 2012
"Iets meer dan redelijk"
Simon
15-5-2012 Mooie omgeving om te wandelen/fietsen. Bij de receptie vriendelijk personeel. Bediening diner in het hotel (dus niet in het kasteel) saai en niet heel goed. 's Middags een heerlijk broodje kroket gegeten maar de sla die er bij lag was niet vers!
Ontbijt prima. We hadden een extra grote kamer (nummer 35) omdat onze zoon van 1 jaar mee was. Prima kamer!
Leuke terrasjes rondom hotel en kasteel.
Al met al leuk hotel maar niet de 4**** waard.

met partner, Mei 2012
"Zeker geen 4 sterren waard"
Mw Meijer
7-5-2012 Wij hebben dit hotel geboekt voor 1 nacht.
Het hotel is prachtig gelegen.
De zgn. "luxe" kamer was klein, muf en erg donker. Een piepklein raampje met een tralie. Overdags moesten alle lichten aan om nog wat te kunnen zien.Knechtenkamer, dus dit is de luxe kamer zoals op de reservering stond aangegeven. De bedden waren wat doorgelegen en in bed gelegen zagen we de stofdraden aan het plafond hangen,
Kleine tv, geen koelkastje.
De badkamer was heel schoon en vrij nieuw.
Het ontbijt was redelijk maar kan beter. De broodjes waren lekker, maar de sneden brood waren oud. De koffie was echt niet te drinken
Medewerker E-Commerce Fletcher Webcare Team, 18-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste mevrouw Meijer, Wij vinden het heel vervelend dat uw verblijf in ons Fletcher Hotel Kasteel Erenstein niet geheel naar wens is verlopen. Wij stellen alle reacties, zowel positief als negatief, zeer op prijs. Dit geeft ons de mogelijkheid onze kwalitieit te verbeteren. Alle door u benoemde punten zijn derhalve opgepakt door het management. Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

met partner, Mei 2012
"Niet in een kasteel, wel erg leuk."
kvg1977
11-5-2012 Via Fletcherbonnen een overnachting geboekt in dit "Kasteel". Bij aankomst bleek het hotel niet in het kasteel te zijn maar in een oude hoeve 100 meter verderop. Ook erg mooi, maar niet waarmee geadverteerd wordt. Het kasteel is het restaurant war je heerlijk luxe kunt eten. Al met al een mooi hotel, midden in een vallei. Er mooi om te wandelen en dichtbij Valkenburg en Maastricht.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prachtig hotel, super vriendelijk personeel"
maschaijpelaar
17-4-2012 Afgelopen weekend ben ik met mijn man en zoon van 7 bij kasteel Erenstein gan logeren. We hebben het fantastisch gehad. Omdat we onze zoon onverwacht bij hadden kregen we een super luxe juniorsuite.We wisten niet wat we zagen.zo luxe! Twee tv's een grote bovenverdieping, alleen voor onze zoon. Heerlijke bedden, prachtige badkamer.Het ontbijt was geweldig.'sAvonds lekker gevoetbald in de grote tuin, en op het terras gezeten. Het diner hebben we ook in het hotel genoten, was helemaal af! Voor herhaling vatbaar!!!

met vrienden, Apr. 2012
"Gewoon goed"
postbus@chrisantoni...
9-4-2012 Met 4 vrienden net voor de paasdagen een (kranten) arrangement van 2 doordeweekse overnachtingen geboekt.
Het complex is prachtig gelegen tussen de op dat moment bloeiende fruitbomen.
Vriendelijk en desundig personeel.
Uitgebreid ontbijt en een (kasteel) keuken van perfecte klasse.
Goede fietsenstallingsmogelijkheid met electrische oplaadpunten.
Ook is fietshuur mogelijk.
Gezellige bar met brandende open haard.
De prijs/prestatieverhouding is zeer gunstig.

"Zeer bijzonder!"
m.e. bloch
27-3-2012 mooie omgeving, uitstekend restaurant, zeer vriendelijke en vakkundige bediening.

"Aangename ervaring!"
C.J. Donze
24-3-2012 Kasteel Erenstein is een verrassende locatie met de hotelkamers en receptie in een oude verbouwde carréhoeve en met het sfeervolle kasteel met prima restaurant ernaast. een mooie combinatie van landelijke sfeer en chique tafelen! Ook op de bediening is niets aan te merken, terwijl de kamers ruim en van alle gemakken voorzien zijn. En natuurlijk is de mooie rustige omgeving die al wat buitenlands aandoet zeker ook een pluspunt.
Kortom, voor herhaling vatbaar!

met partner, Mrt. 2012
"Limburgse gastvrijheid op een zeer bijzondere plek"
Peter en Wiesje de ...
15-3-2012 Hotel Restaurant Erenstein in Kerkrade is een aanrader.
Je verblijft in het romantische tot de puntjes verbouwde Limburgse Hotel boerdeij Erenstein uit de 18e eeuw en kunt lunchen en dineren in het eveneens genaamde monumentale Kasteel Erenstein dat daar recht tegenover ligt. Wij hebben in de kasteelzaal bij aankomst de luch gebruikt met een heerlijk glas witte wijn onder de klanken van Mozarts Kleine Nachtmusik met uitzicht op slotgracht en park. Onze ruime kamer nr. 46 voorzien van blauwe wanden, elke kamer heeft blijkbaar een eigen sfeer, mooi vormgegeven meubilair en een prachtige nieuwe badkamer kreeg van mijn vrouw het predikaat "romantisch"
In de gezellige bar met openhaard vertelde ons andere gasten dat ook zij heerlijk gegeten hadden in het restaurant van het hotel. Hotel Erenstein blijkt sinds begin 2012 een nieuw management te hebben dat naar onze mening met hun personeel alle lof verdient.
Veel plezier.