Discovery Center Continium Kerkrade Nederland. Informatie & Beoordelingen Discovery Center Continium ~ Zoover

Beoordelingen Discovery Center Continium

24 mei 2012

Discovery Center Continium

Beoordelingen Discovery Center Continium

Museumplein 2, 6461 MA, Kerkrade
Wil je weten wat anderen vonden van Discovery Center Continium in Kerkrade? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Discovery Center Continium.
Wil je weten wat anderen vonden van Discovery Center Continium in Kerkrade? Op deze pagina lees je beoordelingen van Discovery Center Continium. Je kunt 40 vakantiefoto's van Discovery Center Continium bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Discovery Center Continium in Kerkrade.

8 beoordelingen over Discovery Center Continium

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Erg leuk museum"
Willem
4-5-2012 We kwamen tijd tekort om, het allemaal te zien en vooral te doen. We gaan snel weer terug. Vooral het gedeelte van 'Brains' was erg leuk....

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Interessant en leerzaam"
Fedor
6-1-2012 Hier wordt iedereen een Einstein. Leerzaam voor jong en oud. Zelf dingen ontdekken maakt het extra leuk.

met jonge kinderen, 2011
"Echt leuk om na toe te gaan"
mira
4-8-2011 Heel leuk om met de kids na toe tegaan,je mag alles aanraken,kids kunnen ook aan vanalles meedoen.Tip pak in de zomer een combikaart dan kan je er ook eten op het terras,lekkere barbeque.Echt de moeite waard.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Erg leuk"
e
5-6-2011 we zijn een dagje naar het discovery center continium in kerkrade geweest en het was een hele leuke ervaring.de kids kunnen er allerlei testjes doen en alles mag aangeraakt worden.echt een doe museum.zeker een bezoekje waard.wij zijn er met de trein naar toe gegaan.het station ligt recht voor de deur.makkelijker kan het niet.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zeer leuk museum"
Peter
18-8-2010 We waren vroeger vaker naar het Industrion geweest. Het Continium hadden we nog niet gezien. we zijn hier naar toe gegaan met onze 3 kinderen en het was in één woord geweldig!

Onze kids hebben zich vermaakt in alle onderdelen van het Continium. De negatieve opmerking van hieronder is gebaseerd op Industrion in verbouwing. Het Continium is sinds 15 juni 2009 pas open.

Aan te raden!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuk én leerzaam"
Laurie Munnecom
1-9-2010 Supertip voor bv. een regenachtige dag! Onze kinderen (6 en 9) hebben zich heel goed vermaakt, vooral in de experiment zone. Leuk en leerzaam voor het hele gezin.

alleenreizend
Bert
1-10-2008 Ik ben hier op donderdag 25 september 2008 geweest. Wat een aanfluiting is dit museum. Gelukkig ben ik in het bezit van een museumjaarkaart dus kon ik snel weer weg. Door een verbouwing was er bijna niets te zien. Wel een tentoonstelling over robots, maar wat dat nou met de geschiedenis van Zuid-Limburg te maken heeft? Hier moet gewoon niemand naar toe gaan. sluiten is de beste oplossing.

met vrienden, Mei 2008
"Een bezoekje waard!"
Mervin
25-8-2011 Het Discovery center continium in Kerkrade is zeker een bezoek waard: het is bijzonder museum met enerszijds geschiedenis van de omgeving (mijnbouw, glaswerk, het werken en wonen van mensen die in de mijn werkten), anderszijds heel modern met diverse moderne zaken. De entree is goed te doen, je kunt er eten. Het museum ligt naast het station van Kerkrade en is dus goed bereikbaar. Daarnaast ben je ook zo in het centrum van Kerkrade

Beste accommodaties in Kerkrade