Hotel Parkhotel Horst Hampshire Classic**** in Horst Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Parkhotel Horst Hampshire Classic****

Hotel Parkhotel Horst Hampshire Classic**** Horst

Beoordelingen Hotel Parkhotel Horst Hampshire Classic****

Tienrayseweg 2, 5961 NL, Horst
Hotel Parkhotel Horst Hampshire Classic scoort een 8,3 uit 10, op basis van 96 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Parkhotel Horst Hampshire Classic****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Parkhotel Horst Hampshire Classic**** in Horst, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 51 vakantiefoto's van Hotel Parkhotel Horst Hampshire Classic**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Parkhotel Horst Hampshire Classic**** met andere accommodaties in Horst.

92 beoordelingen over Parkhotel Horst Hampshire Classic****

met partner, Apr. 2012
"Minder dan verwacht"
ER
8-4-2012 Het hotel ligt naast de snelweg en hoewel het ook grenst aan een plas (afgegraven voor de A73) en de foto,s vooral daarom mooi zijn, is het altijd nodig de auto te pakken om iets van de omgeving te gaan zien. Een fiets is mogelijk een optie. De junior suite is niet meer dan een iets luxere kamer met koffie en thee faciliteiten. Voor een 4 sterren hotel mag je bij de benaming meer verwachten. De tv hangt vast aan de muur en kan niet richting het bed gedraaid worden. Het geluid vd tv is ronduit slecht. Het personeel is aardig, maar ook niet 4 sterren. De schoonmaak van de kamer beperkte zich tot het bed opmaken, de badkamervloer dweilen en de handdoeken recht hangen. De kamer was niet gestofzuigd. Aardig voor een weekend, maar niet de moeite waard om er terug te keren.

met partner, Feb. 2012
"Erg genoten"
Jolly
24-2-2012 Wij zijn met Groupon geweest en hebben het erg naar onze zin gehad. Kamers zijn ruim en keurig netjes schoon. Matrassen zijn wel heel zacht, daar moesten we even aan wennen. Wij hadden een kamer met bad (standaard?) wat met name ik erg fijn vind. Wij waren blij verrast door de uitstekende saunafaciliteiten. Zwembad is niet groot maar entourage is sfeervol en met zorg gekozen. Personeel zeer correct, eten erg goed. Veel keuze bij het ontbijt. Wij waren in februari maar als je met mooi weer gaat kun je volop genieten van het terras aan het prachtige meer waaraan dit hotel gelegen is. Al met al een echte aanrader!

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Kerst 2011"
e3jaap
27-12-2011 Het personeel probeert het iedereen naar zijn zin te maken. Beide dagen kerstdiner met live muziek, sfeer op beide avonden zeer gezellig eten en bediening van goede kwaliteit.
Jammer dat de welness was gesloten de uitbaatster is per 23/12/2011 gestopt dus geen massage. Bedden zijn boxspring vinden wij te zacht en de kussens zijn te hoog ligt niet erg lekker, geen minibar op de kamer, gangen kamers zijnn gehorig, zwembad niet groot maar lekker warm heeft luxe uitstraling, afstandbediening van de lcd niet gebruiksvriendelijk.
Prijs kwalieits verhouding goed.

met vrienden, Dec. 2011
"Super hotel"
pokerhermy
16-12-2011 zeer mooi hotel op een super locatie,
het eten was echt heerlijk en zeer goed verzorgt.
wij komen zeker terug.

met partner, Nov. 2011
"Niet slecht"
amochtari
14-11-2011 We zijn op 11 november voor 2 nachten geweest via Groupon

Voordelen:
+ Grote kamer en goed schoongemaakt.
+ Ruime badkamer en zeer schoon.
+Mooi sauna landschap,Stoombad,
+Ruime parkeerplaatsen en gratis,
+Lcd televisie,
+Diner was lekker
Nadelen:
-water bij het diner 's avonds is voor 0,75 liter aan de zeer prijzige kant (4,50 €)
-Klein en druk zwembad,
-Zachte matrassen,
-Wifi niet bereikbaar,
-Gehorig vanwege autosnelweg,A73
-Geen minibar in kamer,
-De tv kunt niet met de afstandsbediening uit zetten,maar met de standby knop op de tv.. dat betekent dus dat je uit bed moet..

met vrienden, Okt. 2011
"Zeer goed en mooi hotel"
jennaatje80
20-10-2011 Via een veiling in dit hotel terecht gekomen en zeker geen spijt van.
+ Grote kamer en goed schoongemaakt.
+ Ruime badkamer en zeer schoon.
+ Goede bedden
+ Ontbijt erg uitgebreid, er waren zelfs verschillende smaken vla.
+ Mooi uitzicht op het meer.

- We sliepen aan de kant van de laadruimte van het restaurant. Dus vanaf ongever 7.30 laden vrachtwagens hun spullen uit. Uitslapen is dan niet mogelijk.
- Aangegeven bij de receptie en hier werd verder niks mee gedaan.

met partner, Okt. 2011
"Schitterend, nieuw hotel"
Adriaan
18-10-2011 Dit is werkelijk een klassehotel. De service en de vriendelijkheid van het hotel ligt ver boven het gemiddelde.
Wij kozen het hotel mede omdat er een zwembad en een sauna is. Gelukkig mag je niet met badkleding in de sauna (al deden sommige gaste van niet-Nederlandse afkomst dat stiekem wel, onder hun handdoek). Helaas mag je niet bloot in het zwembad.
Het enige minpuntje is het verkeerslawaai van de nabij gelegen snelweg, dat met gesloten ramen zelfs in de kamers te horen is. Vraag in ieder geval een kamer in de van de snelweg afgekeerde zijde van het hotel!

"Heel fijn hotel."
Annabel
9-10-2011 We hadden een arrangement met Groupon. Zoals je ziet hebben we hoge scores gegeven. Natuurlijk waren er ook een paar mindere punten, maar we beginnen met de pluspunten. Mooi sauna landschap, slimme indeling van de begane grond. Vrijwel geen hoge muren. Mooie styling. Leuke decoraties, goed verzorgd. Bij het ontbijt uitzicht op het meer. In deze tijd van het jaar hangt er zo'n mooie mist boven het meer. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben voor €20,- twee fietsen een hele dag gehuurd. Het was prachtig weer. Fietsroutes kun je uitzoeken en printen in de hotel lobby. Wij hebben heerlijk gefietst. Flinke tocht van 40 km. We hebben enorm genoten.
Minpunten: in het restaurant (op de dag van aankomst) kwam er een paar keer een ober (wellicht een stagiaire) naar onze tafel die erg onervaren was en de ene fout na de andere beging. Wij vonden dat niet zo erg, hij moest het vak waarschijnlijk nog leren. De kamer zag er prima uit, maar was niet groot en de badkamer klein.

"Heel prettig verblijf gehad"
Elly
29-8-2011 Het Hampshire Classic hotel is zeer zeker zijn 4 sterren waard. Mooi hotel, service prima, diner in het restaurant erg goed en lekker, en zeker geen lange wachttijden als je a-la-carte eet in het restaurant wat wij hebben gedaan. Ook het ontbijt was meer dan goed te noemen. Enorme variatie.
Hotel kamer (we hadden geboekt met Groupon) was niet super groot, heel fijn bed, en ook de badkamer zag er tiptop uit. Als ik dan toch een heel klein minpuntje moet gaan bedenken een aanvulling zou een lege minibar zijn. En het water bij het diner 's avonds is voor 0,75 liter aan de zeer prijzige kant (4,50 €).
We hebben wel gezwommen in het binnenbad. Jammer alleen dat er niet voldoende badhanddoeken lagen, en om in je bikini naar boven te gaan is lastig om bij de receptie extra linnengoed te vragen. Maar al met al een superovernachting gehad, en als we weer naar Limburg gaan zou het zo maar kunnen dat we daar weer naar toe gaan. Terwijl we aardig kieskeurig zijn!

"Helemaal niets te klagen!"
Ben
23-8-2011 Een geweldige accommodatie met zeer vriendelijk personeel. Wij voleden ons er op ons gemak en hebben dus niets te klagen. De omgeving is erg geschikt voor mooie fietstochten. Bezoek eens het dorpje Lottum en doe de tuinen aan die je dan tegenkomt. In het nabij gelegen Venray kun je goed terecht om te shoppen en een terrasje.