31-8-2011
Op de camping aangekomen worden we begroet door een tafel pompoenen die zorgvuldig, met aandacht en liefde is opgesteld: een lust voor het oog. En zo zijn er vele verrassende details die niet aan de aandacht kunnen ontsnappen, een en al schoonheid. De camping is een paradijs voor kinderen en maar net zo goed voor rustzoekers. De natuur en de mens staan dicht bij elkaar, zelfs de vogels komen je regelmatig bezoeken. Dit is allemaal tot stand gebracht onder de bezielende leiding van Ton en Fien. Vele andere campings zouden hier een voorbeeld van kunnen nemen.
14-8-2011
Camping de Gortmeule in Horst ligt heel idyllisch naast de oude boerderij, omgeven door groentetuin, boomgaard, mooie tuin, natuurgebiedje. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen en vinden makkelijk speelkameraadjes. Veel speeldingen: trampoline, speeltuintje, zandbak, rommelen met water, kampvuurplaats, etc. Gastheer en -vrouw zijn bijzonder gastvrij, staan altijd klaar bij vragen en verwelkomen je bovendien met zelfgemaakte vlaai! Verder heel kleinschalig en gemoedelijk. Keurig sanitair.
9-8-2011
Camping is ontzettend leuk, zeker voor de kinderen. Als we het de kinderen vragen dan willen ze er volgend jaar weer heen.
13-7-2011
We zijn er net weer geweest ,nu wat langer ,meestal 1 nacht als we op doorreis zijn .
geweldig hartelijk vriendelijk en voor iedereen klaar staan.
Een groet Jaap en Sietske