Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Elfenmeer***** in Herkenbosch Nederland beoordelingen 6.2 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Elfenmeer*****

2 juni 2012

Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Elfenmeer***** Herkenbosch

Beoordelingen Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Elfenmeer*****

Meinweg 1, 6075 NA, Herkenbosch
Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Elfenmeer scoort een 6,2 uit 10, op basis van 430 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Elfenmeer*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Elfenmeer***** in Herkenbosch, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 190 vakantiefoto's van Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Elfenmeer***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Elfenmeer***** met andere accommodaties in Herkenbosch.

427 beoordelingen over Oostappen Recreatiepark Elfenmeer*****

6,3
5,7
5,1
"Ontzettende leuke Camping"
Marianne
Onderkomens
31-5-2012 wij zijn hier nu voor de tweede keer geweest en wij vinden het hier erg leuk, echt een vakantie gevoel krijg je hier vooral als het ook nog mooi weer is en je lekker voor je stacaravan kan gaan zitten. Kind kan zich ook prima vermaken die had overal een vriendinnetje! De kinder-annimatie is ook erg leuk ze doen in iedergeval erg hun best om het de kids naar de zin te maken!

met jonge kinderen, 2012
"Leuke camping voor weinig geld"
jagerkj
Onderkomens
29-5-2012 Pinksterweekend zijn wij (4 volwassenen en 3 kinderen) op Het Elfenmeer geweest. We hadden een comfort home geboekt via veiling. Voor dat geld kan ik dan ook helemaal niet klagen over deze camping. Natuurlijk was het bed klein, natuurlijk was het een kleine badkamer. Maar wat wil je? Op de site van het park kan je zien dat de comfort home's eigenlijk stacaravans zijn. Verwacht dus geen balzalen. Het park is misschien wel aan een opknapbeurt toe, maar als je gewoon geniet van je vakantie zal ook dit je niet storen. Althans ons niet. De kinderen hebben genoten in het zwembad, op de waterfiets en van de glijbaan. In het restaurant op de camping was het rommelig, dat klopt. Het personeel was daar ook jong en onervaren, dat klopt. Maar niemand verplicht ons om naar dat restaurant te gaan. Dus gingen wij niet. Het natuurgebied waar de camping tegen aan ligt leent zich goed voor een wandeling en de kinderen kunnen spelen in het bos.

"Geen zwemwater"
Bas
Onderkomens
23-5-2012 Mooie accomodatie, super mooie omgeving, in de buurt en omstreken is er van alles te doen.
Alleen is het zwemwater tijdens schoolvakantie gesloten!! Echt niet te geloven dit....

met jonge kinderen, 2012
"Oud park, veel rotzooi!"
Francis
Onderkomens
22-5-2012 een weekendje elfenmeer met de kleine kids. De stacaravans zijn oud, staan naast elkaar zonder aankleding en met een oud tuinsetje met goedkope kuipstoeltjes en een vieze tafel. Caravan binnen is niet echt schoon, kleine bedden ook voor de volwassenen. Veel rotzooi op de camping, veel oude niet meer in gebruik zijnde stacaravans die half afgebroken of vol met puinhoop achtergelaten zijn, wordt niet opgeruimd, weinig speelplezier voor de kids als je ver van de receptie af bent..in het restaurant worden supermarktproducten geserveerd voor belachelijke prijzen. Honden overal, oke dat is toegestaan, maar moet je nu meerdere op het dakterras hebben als je samen met de kids wat wilt eten of drinken? lijkt me niet nodig...kidsprogramma en kinderdisco zijn leuk, incl zwembad en speelschip...verder niet enig gevoel om weer te komen...

met partner, Mei 2012
"Zeker geen Top Park, gedateerd en te duur"
Frans
Onderkomens
20-5-2012 Als campinggast met ons eigen onderkomen zijn we er 2 dagen geweest, het park ligt op een prachtige locatie. De sanitaire voorzieningen zijn ruim aanwezig maar gedateerd, wordt wel regelmatig schoongemaakt maar het stinkt er altijd. Schilderwerk is rommelig, verrotte kozijnen en verder achterstallig onderhoud. Receptiepersoneel is vriendelijk, maar in de restaurants veel jong volk als bedienend personeel dat kennelijk niet wordt aangestuurd. Al met al een park dat te duur is voor datgene wat het werkelijk biedt.

"Geweldig genoten"
Henk van Duinen
Onderkomens
27-5-2012 Na alle negatieve recensies te hebben gelezen gingen we toch wat huiverig heen, maar met een koopje via veiling..........ach wat kan ons gebeuren. Tuurlijk moet je bij aankomst voor Hemelvaart even wachten maar de dames van de receptie hadden ook alle tijd en ook erg vriendelijk. De caravan zag er van buiten wat ouder uit maar......was goed schoon en netjes. Helaas de 2e nacht is er een nest mieren uitgekomen maar na een telefoontje was er binnen 15 minuten iemand aanwezig en later werd ons een andere caravan aangeboden omdat dit niet ter plekke goed kon worden opgelost kortom een goeie services!!! De kids hebben zich reuze vermaakt, super leuke zwembad, gratis midgetgolfen of met het treintje. Voor ons zeker de moeite waard om nog eens naar Elfenmeer te gaan

met oudere kinderen, Mei 2012
"Topvakantie aanrader"
Heidotting
Onderkomens
26-5-2012 Zijn met hemelvaart geweest. Via veiling gewonnen. Had alle recensies gelezen en was toch huiverig over wat we zouden aantreffen. Niks maar dan ook niks van al die negatieve verhalen is meer waar. Het park ziet er netjes en verzorgd uit. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Super mooi buitenzwembad(verwarmd) en alles zag er zeer verzorgd uit. geen verwaarloosde plekken en vrijwel alle huurobjecten waren spik splinter nieuw en schoon. Wij waren met 6 pers. in een 8 pers. comforthome Daelerbroek. voldoende ruimte maar idd smalle bedjes. Ach ja je moet toch ook weten dat je op vakantie bent toch?
Al met al hebben wij een heel fijn weekend gehad en gaan zeker nog een keer.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Onwijs leuk gehad"
kusters
21-5-2012 net terug van een paar dagen kamperen bij het elfenmeer
aankomst verliep vlotjes en camping plek was erg ruim en op een rustig veldje animatie team was een topper erg leuke dingen werden georganiseerd en de horeca was dik in orde alles netjes en bediening ook vlot winkel heeft best aardig assortiment enig min puntje het sanitair gebouw b dat is echt niet meer zo geweldig jammer maar verder een leuk park

"Aanrader"
Onbekende fan
Onderkomens
13-5-2012 Net thuis van een weekend in een stacaravan op camping elfenmeer. Ook wij gingen met een slecht gevoel naar Herkenbosch, gezien alle kritiek op het park. Onze stacaravan op plek M022 was zo nieuw dat hij nog niet eens op de plattegrond staat. Even zoeken, maar daarna met onze twee kleinzonen een fantastisch onderkomen. We zijn kritisch, maar dit is schoon, compleet en luxe. Onze jongens hebben het prima naar hun zin gehad. Punt van kritiek: op zondag 13 mei was de keuken dicht in het restaurant. " niet druk genoeg " volgens de receptie. Dus geen pannenkoek als afscheid, maar een maaltijd onderweg. Een weekend was tekort. Hier terugkomen of een verblijf op een ander park van deze organisatie? Wij denken van wel. Noot: u krijgt altijd eenpersoonsdekedden. Misschien uw eigen dekbed meenemen van thuis?

"Slecht"
steef
Onderkomens
11-5-2012 onderkomen vies en service slaat helemaal nergens op! schimmel in de kasten en bedden te smal en te kort vooral. als je langer bent dat 160m steken je benen er uit! kregen ook haast geen warm water en onze dochter van 2 moest noodgedwongen in een volwassen bed om dat je nergens een camping bedje kwijt kunt! helemaal gesloopt na een weekendje elfenmeer! dat doen we dus nooit meer!