Camping De Heldense Bossen Camping en Speelpark***** in Helden Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Camping De Heldense Bossen Camping en Speelpark*****

30 mei 2012

Camping De Heldense Bossen Camping en Speelpark***** Helden

Beoordelingen Camping De Heldense Bossen Camping en Speelpark*****

De Heldense Bossen 6, 5988 NH, Helden
Camping De Heldense Bossen Camping en Speelpark scoort een 7,8 uit 10, op basis van 169 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Heldense Bossen Camping en Speelpark*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Heldense Bossen Camping en Speelpark***** in Helden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 107 vakantiefoto's van Camping De Heldense Bossen Camping en Speelpark***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Camping De Heldense Bossen Camping en Speelpark***** met andere accommodaties in Helden.

168 beoordelingen over De Heldense Bossen Camping en Speelpark*****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Leuk weekend gehad."
J. Daams
29-5-2012 Afgelopen Pinksterweekend bij Camping De Heldense Bossen geweest. Camping is mooi gelegen. Wij stonden op een ruim veld met een zandbak en schommel. Het sanitairgebouw zag er prima uit. Veel (voor)seizoensplaatsen en heel veel jaarplaatsen. Dit vinden wij een minpunt. Het zwembad was super zowel binnen als buiten. Leuke grote speeltuin. De supermarkt heeft een ruim assortiment. Zowel de snackbar als het restaurant vonden wij erg goed. De animatie voor de kinderen daarentegen was, naar onze mening, niet veel. Niet veel enthousiasme bij alle leden van het animatieteam, flauwe show e.d.
We hebben een heel leuk weekend gehad bij de Heldense bossen maar het is geen camping waar wij in de zomervakantie twee weken naar toe zouden gaan m.n. door de hele vele jaarplaatsen en de animatie.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Leuke Camping"
Jeroen
4-5-2012 Wij staan hier op dit moment met een bezetting van (naar schatting) 35%-40%. Voor deze bezetting is het zwembad ruim genoeg en is ook erg schoon, de hele dag wordt er schoongemaakt. De toiletgebouwen zijn netjes, maar ook hier en daar en vieze wc. We hebben net eten afgehaald in de snackbar en daar is absoluut niets op aan te merken. Volop keuze en prima kwaliteit en een aardige bediening. Voor deze tijd van het jaar in ieder geval een aanrader.

met jonge kinderen, 2012
"Een echte aanrader!"
Karen
3-5-2012 Met mijn kids bij de Heldense Bossen geweest. We hebben genoten! Mooie, grote plaatsen, schoon sanitair, leuke speeltuin voor mijn kids (5 en 7 jaar) en een heerlijk subtropisch zwembad. Ook het buitenbad is al open (verwarmd). Bij de receptie zijn ze erg hulpvaardig, veel informatie over uitjes aanwezig. In de zomer misschien weer, en anders volgend jaar!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping De Heldense Bossen Campin...

met partner, Apr. 2012
"Nooit meer ga ik naar de Heldense Bossen."
William
30-4-2012 De Heldense bossen is een camping voor mensen die graag feesten tot 3.30 uur. Mensen die slapen willen hebben pech. Tja, en ik heb dus al drie dagen aan een stuk pech. Volgens alles moet het om 23.30 uur stil zijn. Volgens de receptie moeten de nachtwakers hierop letten, doch gisteren waren er zeker twee feesten met muziek en roepende mensen op straat.
Het zwembad is vuil en de WC's zitten vol poep. Wat moet nog meer zeggen.
directeur Sietse Tienkamp - directeur, 3-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste familie. Zojuist spraken wij elkaar telefonisch. U gaf mij de gelegenheid uit te leggen hoe ons schoonmaakschema er uit ziet. Om 5 uur in de ochtend worden de gebouwen van boven tot onder schoongemaakt. Om 1/2 7 is het sanitair spik en span. Tijdens de hele dag (tot ruim in de avond) worden alle ruimtes steeds weer schoongemaakt. In de zwembad is dat identiek; de hele dag is het personeel daar mee bezig. Alle officiele metingen van de laatste 10 jaren zijn op alle fronten zeer positief. U gaf zelf al aan, dat een kampeerder op elke camping wel eens "pech" kan hebben gehad. Niet iedere kampeerder is proper. De geluidsoverlast in de nachten van zaterdag en zondag (zwoele avonden) neem ik zeker serieus. Een aantal buren van u heb ik gesproken en deze hebben het anders ervaren, evenals onze nachtwacht. Vandaag hebben u en ik op een prettige constructieve wijze e.e.a. besproken. Hopelijk komt u daar binnenkort op terug.

met een groep, 2012
"Mooie camping"
bram
28-4-2012 camping de heldense bossen is vooral leuk in het hoogseizoen veel activiteiten voor jong en oud

met een groep, Apr. 2012
"Zeer klantvriendelijke camping"
willem klaassen
25-4-2012 wij waren hier met een groep van 80 personen. iedereen was zeer tevreden.
mooie, droge en royale plekken. hulpvaardige en vriendelijke staf, goed en schoon sanitair
interessante en afwisselende omgeving. voor ieder wat wils

met jonge kinderen, 2012
"Onze nieuwe vaste plek!"
FamRos
31-3-2012 Wij gingen ieder jaar naar dezelfde camping, maar voor vorig zomer leek het ons goed iets nieuws te proberen. We hebben toen twee weken op camping De Heldense Bossen gestaan. We hebben het er ontzettend naar onze zin gehad. Dingen die ons het meest opvielen: de ligging is fantastisch (wij zijn helemaal tot rust gekomen in de bossen en de kinderen hebben er lekker kunnen ravotten!), het is heerlijk om er te fietsen (we kregen goede gratis routes en uitleg bij de receptie), de gelegenheden waren erg schoon en in goede staat, de kinderen hebben zich geen seconde verveeld (speeltuin, animatie). Zojuist voor deze zomer geboekt. We kijken er naar uit om weer twee weken op de camping te staan! Groetjes, Karen&Pepijn, Willem (3), Isabel (5) en Joris (9).

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Weer genoten!"
Janny en Maarten
30-3-2012 Net lekker 'n lang weekend op De Heldense Bossen gebivakkeerd. Genoten! Dus meteen weer geboekt, dat wordt al onze 3e keer. Kids (7 en 11 jaar) willen niet anders, vermaken zich met het Bosmannetje, in de speeltuin en ravotten in de bossen. Je kunt zien dat er veel gebeurt om de camping up-to-date te houden; er is weer een nieuw toiletgebouw, een nieuwe camperplaats en er staan nieuwe speeltoestellen. Voor ons gezin ook een pré: de laptop kan mee, 'surfen' doe je gewoon op Wifi van de camping. Uitstekend bereik. De receptioniste vertelde ons dat er net 1,5 kilometer glasvezel door het bos is aangelegd. Dus: tot medio juli, we hebben d'r zin in!
Janny, Maarten, Stan en Anne.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Super!!!"
Fam. Klinkenberg
28-11-2011 Lieve dames van de receptie: het was een geweldige vakantie! Bedankt! De bosgalow was heel gezellig en geweldig dat er gelijk iemand kwam om het kapotte lampje te vervangen. Onze kinderen hebben zich super vermaakt in de speeltuin en het zwembad. En elke ochtend bij kinderboerderij kijken was ook heel leuk. We hebben heel erg genoten!

met jonge kinderen, 2011
"Elk jaar weer"
Jeannette Schröter
27-8-2011 wij hebben weer een fijne vakantie gehad, het weer had beter gekund, maar daar kan niemand iets aan doen. Er werd weer veel georganiseerd voor de kinderen en dat zorgt ervoor dat de ouders lekker kunnen genieten.

Wij hebben ook weer heerlijk gegeten 'op den Berg'... super lekker en niet te duur... de kok en eigenaar hadden altijd tijd voor een praatje.
Toen ik daar met een vriendin en haar kinderen kwam, werd er alles aan gedaan, dat de jongste zoon van mijn vriendin mee kon eten... hij heeft heel veel voedingsallergien, helemaal top en de kinderen geven het een super 10+.

Wij zullen nog vaak genieten van alles, hopelijk snel met mooier weer... blijft nederland toch.

Ga zo door!