30-3-2012
Net lekker 'n lang weekend op De Heldense Bossen gebivakkeerd. Genoten! Dus meteen weer geboekt, dat wordt al onze 3e keer. Kids (7 en 11 jaar) willen niet anders, vermaken zich met het Bosmannetje, in de speeltuin en ravotten in de bossen. Je kunt zien dat er veel gebeurt om de camping up-to-date te houden; er is weer een nieuw toiletgebouw, een nieuwe camperplaats en er staan nieuwe speeltoestellen. Voor ons gezin ook een pré: de laptop kan mee, 'surfen' doe je gewoon op Wifi van de camping. Uitstekend bereik. De receptioniste vertelde ons dat er net 1,5 kilometer glasvezel door het bos is aangelegd. Dus: tot medio juli, we hebben d'r zin in!
Janny, Maarten, Stan en Anne.
28-11-2011
Lieve dames van de receptie: het was een geweldige vakantie! Bedankt! De bosgalow was heel gezellig en geweldig dat er gelijk iemand kwam om het kapotte lampje te vervangen. Onze kinderen hebben zich super vermaakt in de speeltuin en het zwembad. En elke ochtend bij kinderboerderij kijken was ook heel leuk. We hebben heel erg genoten!
27-8-2011
wij hebben weer een fijne vakantie gehad, het weer had beter gekund, maar daar kan niemand iets aan doen. Er werd weer veel georganiseerd voor de kinderen en dat zorgt ervoor dat de ouders lekker kunnen genieten.
Wij hebben ook weer heerlijk gegeten 'op den Berg'... super lekker en niet te duur... de kok en eigenaar hadden altijd tijd voor een praatje.
Toen ik daar met een vriendin en haar kinderen kwam, werd er alles aan gedaan, dat de jongste zoon van mijn vriendin mee kon eten... hij heeft heel veel voedingsallergien, helemaal top en de kinderen geven het een super 10+.
Wij zullen nog vaak genieten van alles, hopelijk snel met mooier weer... blijft nederland toch.
Ga zo door!