18-8-2010
Na de recenties op zoover gelezen te hebben ook afgereisd naar het Limburgse.
Het onverharde stuk weg naar de camping toe is vervelend voor auto en caravan. Geen persoonlijke ontvangst, naam en plaats af te lezen van een briefje. Nadat wij waren geinstalleerd kwam de eigenaresse toch nog even kijken, maar met bitter weinig enthousiasme.
Zwembad was een tegenvaller, groen water en algen. Ook in de avonduren niemand die het zwembad ontdeed van vliegjes, blaadjes, dode muizen en kikkers.
Speeltuin was weinig meer dan trampoline (topper) en draaifietsjes. Zandbak en glijbaan zouden welkome aanvulling zijn. Goed was de blokhut met videofilms, speelgoed etc.
Kinderboerderij een topper.
Lang kampereerders waren dominant aanwezig. Rijidend op hun quads op het terrein. Werd niets aangedaan.
Geen contact met eigenaren, behalve bij afrekenen.
Sanitair absoluut ontoereikend in hoogseizoen, en schoonmaak onder de maat. Dode vliegen, stof etc.
Muggen en vliegen een plaag
2-8-2010
Hier ons jaarlijkse 'familie kampeeruitje' gehad. De kinderen vonden het geweldig hier!! Vooral Sjefke was favoriet! Mijn zoon heeft er een nieuwe hobby bij, paardrijden! De beesten in de dierenweide zijn dol op eten en komen flink achter je aan als je het veld in komt met eten dus die kan je (met kleine kinderen) beter buiten het hek eten voeren. Het was alleen erg jammer dat er zo vreselijk veel muggen waren. De laatste avond 50!! muggen uit de tent moeten halen! De kinderen zijn lekgestoken, maar daar kunnen de campingeigenaren ook niets aan doen! Het zwembad is wel koud maar dat vonden de kids geen probleem, die hebben lekker gespetterd! Miss volgend jaar weer!