Camping Bovensbos in Helden Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.909 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > Helden > Camping Bovensbos

Beoordelingen Camping Bovensbos

-5  °C

4 februari 2012

De paardenstallen met konijnenweide ervoor

Camping Bovensbos scoort een 8,4 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Bovensbos? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Bovensbos in Helden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Camping Bovensbos vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Camping Bovensbos met andere accommodaties in Helden.

27 beoordelingen over Bovensbos

met jonge kinderen, 2012
Prachtige plek in de natuur
Evers
8-1-2012 Mooi verzorgde camping met zwembad en nieuw sanitair.
Mooi vertrekpunt voor urenlange wandelingen in de Heldense bossen.
De kinderen kunnen zich er naar hartelust uitleven tussen de dieren en
in de speeltuin.
Zelden ook zo'n vriendelijke eigenaren meegemaakt

met partner, 2012
Fantastische week gehad
Sandra
7-1-2012 Wij hebben echt een fantastische week gehad, schoon sanitair, grote plaatsen, echt genoten, heerlijk met de hond kunnen wandelen, en natuurlijk heerlijk de paarden mogen aaien en bewonderen, als paarden liefhebster een echt genot.
S'morgens wakker worden van alle geluiden die er nu eenmaal bij horen op een boerderij, is voor ons absoluut geen straf geweest, echt een heerlijke week gehad, voor herhaling vatbaar !

met jonge kinderen, 2012
Netjes
Bolks
4-1-2012 Bij aankomst was er niet gemaaid op de plek waar we kwamen te staan.
Verder was het een mooi ,nette camping. voor de kinderen was er genoeg te doen.

Nooit meer
Familie Bomhof
26-8-2011 Boerencamping. De ligging is mooi, midden in de bossen. Ruime plaatsen en heel schoon sanitair!
Wij waren zeer ontevreden over het feit dat wij een plek gereserveerd hadden en die bleek bij aankomst niet vrij te zijn. Met als antwoord: Ja eh, dat gaat soms eenmaal zo.
Nou voor ons niet!! Reserveren is reserveren, punt.
Water uit eigen bron zat bacterie in, dus niet het kraantje kunnen gebruiken. (dat is niet verschrikkelijk erg) Ook was de afvoer verstopt en stonk dat na een aantal dagen.
Iedere dag lag er wel een dode muis in het zwembad.
De gastvrijheid/service vonden wij slecht.

Ondanks alles toch een 6je, want de kinderen vonden het over het algemeen wel leuk. Grote zandbak met toebehoren, leuke dieren om te voeren en te aaien, een geweldige trampoline. De speelhut (grote blokhut) is ook nog wel leuk geweest voor de kids.

Heel relaxte camping!!!
Michelle Koppert
4-1-2012 Camping Bovensbos in Helden is heel prettig. Fijne schaalgrootte en zeer ontspannen sfeer. Aardige beheerders. Leuke speelmogelijkheden voor de kinderen!!! O.a. een fantastische blokhut, trampoline en skelters. Veel dieren aanwezig. Keurig sanitair. Ontspannen, gezellige gasten. Mooie omgeving.

Leuk voor kinderen!
Familie
3-9-2011 Leuke camping. Vooral voor de kinderen, die waren de hele dag druk met de dieren of in het speeltuintje. De oudste was veel in het zwembad. Dit bad was wel erg koud, voor mijn jongste kinderen was het niet te doen.
De eigenaars zijn aardig maar erg op de achtergrond, zelfs na enorm noodweer kwamen ze niet even pols hoogte nemen of het goed ging met alle tenten.
Op zich is de vrijheid erg fijn maar iets meer betrokkenheid kan je wel verwachten op zo'n camping.
De receptie is maar een uur open en vaak zijn de eigenaars niet te bereiken/ te vinden.
sanitair is prima, wel erg klein( maar ik heb nooit hoeven wachten ondanks redelijk volle camping) en douchen mag maar 5 min. Erg kort als je 3 kinderen met erg veel haar hebt, het was steeds weer een gehaast en vaak hadden ze hun hoofd nog vol creme spoeling als de douche al uit was.
Echt ontspannen douchen zat er niet in dus.

de bioscoop in de stal was erg leuk.
En de omgeving is geweldig!
Al met al hebben we een prima vakantie gehad

Heerlijke plek
fritsbotter
27-8-2011 Ook weer een voorbeeld van een prima mini camping! Ruime plaatsen, super veel voor de kids aanwezig, mooie omgeving, je kunt vanaf de camping prachtig wandelen en fietsen. Alle voorzieningen in de buurt. De weg naar de camping is inderdaad zand, maar dusdanig hard, dat rijden met een caravan geen enkel probleem is (bij mij in de straat heb ik meer hobbels). Boerderij (paarden) is wel in bedrijf, daar komen nu en dan wat geluiden vandaan. Overige recensies spreken voor zich. Prima voor een lang weekend of een week.

Grandioos
Nicole
11-8-2011 We hebben nog nooit zo'n leuke en fijne vakantie gehad. Ondanks het wat mindere weer.
Het veld waar we stonden was beregezellig, de camping is méér dan kindvriendelijk, de dieren zijn leuk, het zwembad was wel wat koud (maar wat hebben we een schik gehad!!)
Nou, misschien dan 1 klein min(der) puntje. 4 toiletten op een bezette camping kan soms weinig zijn. Maar dat mocht de pret niet drukken.
Volgend jaar zijn wij weer van de partij.

Mooie camping
Bert de Keijzer
6-8-2011 dit jaar voor het eerst kamperen bij de boer uitgeprobeerd
is uitstekend bevallen
sanitair wordt iedere dag schoongemaakt en is zeker voor een boerencamping in uitstekende staat
mooie grote plaatsen ca 11x11 mtr
eigenaren waren altijd te bereiken als dat nodig was
mooie velden
kortom mooie rustige camping voor een betaalbare prijs
ga volgend jaar zeker weer terug
ga volgend jaar zeker weer terug

Een garantie voor een fijne vakantie!
nancy
11-7-2011 wij zijn hier dit weekend geweest en niets als lof!
Het was heerlijk ,mooie omgeving ,alles super netjes,heel veel voor de kinderen die vervelen zich geen minuut.
En als die het naar hun zin hebben hebben wij het ook!

met een groep (1)