Hotel Heijenrath** in Heijenrath Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel Heijenrath** Heijenrath

Beoordelingen Hotel Heijenrath**

Heijenratherweg 12, 6276 PC, Heijenrath
Hotel Heijenrath scoort een 8,5 uit 10, op basis van 97 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Heijenrath**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Heijenrath** in Heijenrath, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Hotel Heijenrath** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Heijenrath** met andere accommodaties in Heijenrath.

96 beoordelingen over Heijenrath**

met oudere kinderen, Mei 2012
"Dit is echt een aanrader."
Philippe
29-5-2012 Wij zijn twee nachten hier geweest en dat viel reuzegoed mee. Gezellig hotel met heel vriendelijke uitbaters en dat in een supermooie omgeving. Het ontbijt is lekker en uitgebreid. De bedden zijn goed, de kamer mocht iets groter zijn, maar al wat je nodig hebt is wel aanwezig en ze was ook heel proper.
Kortom, voor deze prijs ga je niet veel betere hotels vinden.

met vrienden, Mei 2012
"Heel fijn gezellig hotel"
Thea en Edda
27-5-2012 Zeer vriendelijk ontvangen .
Wij waren er maar 1 nacht maar komen zeker nog eens terug naar Heyenrath.
Hotel ligt goed centraal voor uitstapjes naar Duitsland of Belgie.
Kamers zijn zeer netjes en goede bedden .
De familie is gezellig en zeer vriendelijke.
Echt een aanrader voor een paar dagen .

met vrienden, Mei 2012
"Heel erg leuk en schoon hotel"
Thea van Veen
26-5-2012 Vriendelijke ontvangen .
Fijn terras om buiten te zitten .
Kamers fijn zeer netjes en lekker koel in warme dagen.
Zeer aan te raden als je er een paar dagen uit wil zijn

"Klein hotel"
garret43
22-5-2012 vriendelijke mensen kamer was goed douche was oud en de wastafel zat in de kamer dit is lastig, ontbijt was goed diner was niet hotel waardig.

met partner, Mei 2012
"Een zeer vriendelijke leuke warme Hotel."
Peter en ina van Sa...
16-5-2012 Zijn 2 nachten geweest.Werden zeer warm verwelkomd bij binnenkomst door Marieke en Bram.In het hotel huist een vriendelijke warme huiselijke sfeer.Overdag hebben wij veel gewandeld en hebben s nachts heerlijk geslapen.Het ontbijt en de bediening waren heel goed.Komen zeer zeker nog 1 keer terug.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Zeker aan te raden!"
fam. Loos
7-5-2012 De "hele" zolderétage voor ons alleen, dat was super (2 x 2 pers. kamer + douche).
Alles was netjes en schoon. Alleen wel lage zoldering en deuren voor een langer persoon.De ontvangst was heel gastvrij. Het onbijt was heel goed, verse broodjes en veel verschillend beleg. 's avonds hebben we hier niet gegeten. Je kan beneden ook heel gezellig zitten.
Veel spelletjes voor de kinderen, erg leuk. We zullen jullie hotel zeker aanraden.

"Lekker onthaast"
Rein en Karen
5-5-2012 Je kunt hier alle kanten op als wandelaar, en als je te moe bent aan het einde van de dag of net even te ver bent gelopen zet de bus je weer voor de deur af.

Heel gezellig gesteengrilled, een echte sfeermaker waardoor je makkelijk in contact raakt met je medegasten.

En de thee smaakt bijzonder lekker, met dat Limburgse water.

De nachten waren perfect stil, en we zijn heerlijk uitgerust.

met partner, Apr. 2012
"Prachtige ligging in een groene omgeving"
Maj Van Giel
18-4-2012 Het hotel is gelegen in een prachtige omgeving waar je vooral kan fietsen, wandelen...De nabijheid van Aken, Maastricht...zijn een aanrader. Kies je voor dit hotel dan kies je voor rust, groen, gezelligheid. Voor het nachtleven, dancings....ben je hier op de verkeerde plaats (gelukkig) Het eten is lekker. Er is een bushalte voor de deur en je kan alle informatie krijgen i.v.m. uitstappen bij de uitbaters.

met partner, Mrt. 2012
"Wij komen graag nog een keer terug"
H. Doornekamp
25-3-2012 Gezellig familiehotel met erg aardige eigenaren en een voortreffelijke keuken. De ligging is prachtig: in het pittoreske Zuid-Limburg dicht tegen België aan. De kamers zijn brandschoon en voor goede raad over leuke uitstapjes kun je prima terecht bij Bram en Marieke .

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Topper in een fantastische omgeving!"
Belleman
3-3-2012 Het is wel een beetje saai om alles te waarderen met een 9 maar het is niet anders, dit hotel is zeker een 9 waard. Misschien wel een 10! De ontvangst door de gastvrouw en gastheer is erg vriendelijk in het gezellige (zou bijna zeggen woonkamer door de huiselijke sfeer die je meteen proeft)eetgedeelte van het hotel. Omdat wij met z'n viertjes waren hadden wij 2 kamers op zolder, het penthouse zoals de gastheer dat grappig zei. In het midden van de beide kamers was de badkamer met een douche en toilet bij elkaar, die ruimte is niet erg groot maar prima te doen, ook voor ons als we de kinderen gingen helpen met douchen. Heerlijk geslapen op de boxspring bedden. We hebben 1x het keuzemenu genomen en dat was erg goed bevallen, heerlijk bereidt door de gastvrouw en 1x steengrillen en dat was heel leuk en erg lekker! KORTOM: EEN ECHTE AANRADER. Ons zullen jullie zeker nog eens terug zien!