Hotel Tulip Inn Heerlen (gesloten)**** in Heerlen Nederland beoordelingen 5.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Tulip Inn Heerlen (gesloten)****

4,6
4,8
3,5

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Tulip Inn Heerlen (gesloten)****

Stationsstraat 16, 6411 NH, Heerlen
Hotel Tulip Inn Heerlen (gesloten) scoort een 5,0 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tulip Inn Heerlen (gesloten)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tulip Inn Heerlen (gesloten)**** in Heerlen, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Tulip Inn Heerlen (gesloten)**** met andere accommodaties in Heerlen.

15 beoordelingen over Tulip Inn Heerlen (gesloten)****

4,6
4,8
3,5
susan
20-12-2007 afgelopen weekend 2 nachten in dit hotel geweest en kan het niemand aanraden!!
1 parkeerplaats van hotel was vol, dus parkeren tegenover hotel, elk uur moest meter bijgevuld worden. (kunt niet rustig paar uurtjes stad ingaan!)
2 kamer met bad gereserveerd, kregen klein aftands kamertje met douchekabinetje met vies douchegordijn. Vlgs recept. niks aan te doen, er zijn maar 6 kamers met bad die waren al vol. Wie het eerst komt, wij moesten 4,5 uur rijden en waren dus niet als eerste. Kamer is niet groter dan het bed.
Geen deur voor de badkamer, soort scherm dat bovenaan open was, niet leuk voor je reisgenoot als je een grote behoefte moet doen.
3 Ontbijt: broodjes uitgedroogd,bediening wel geweldig!
4 Zondagochtend ijskoud water, warme douche niet mogelijk.
5: Bij uitchecken deed receptioniste alsof ze ons niet zag staan. Erg onbeleefd!

Geen aanrader!

met partner, Dec. 2007
J.C Dergent
17-12-2007 wij zijn net terug uit heerlen het hotel is goed alleen erg verouderd de kamer aan de kleine kant ,
en er stonden 2 krakkemikkerige stoelen waaer je het nog geen 5 minuten vol houd het ontbijt was prima het eten in clubmet was heel wisselend,de kamer lag aan de straatkant best wel rumoerig

met partner, Okt. 2007
marja
15-10-2007 een knus hotel. de kamers voor 1a2 nachten goed genoeg en WEL schoon, je moet er toch alleen in slapen. het ontbijt was perfect, lekker warme broodtjes.

Famke
16-8-2007 Leuk hotel voor zo'n prijs!(aanbieding weekendjeweg.nl).De kamer was wel wat aan de kleine kant maar het ontbijt was uitstekend!

Smeets
16-7-2007 Leuk gezellig hotel! Kamers waren wat minder,maar service en ontbijt maken dit ruim goed!

Mensen hieronder, niet zo zeuren!

wouter en grietje
28-1-2007 Wij hadden een arrangement voor drie dagen inclusief eten. Ze waren niet klantvriendelijk. Wij zouden bij dit arrangement toegangskaartjes voor casino/zwembad krijgen en een wandelkaart. Wij moesten dit nadrukkelijk vragen. Dit geldt ook voor de dinerbonnen. In de badkamer lagen haren en de kamer was stoffig. Het ontbijt was wel goed. Het diner was buiten het hotel en was redelijk. De ligging is wel ideaal, als je met de trein bent, voor uitstapjes buiten Heerlen. Conclusie: een tegenvaller gezien de prijs.

met partner, Jan. 2007
Fam. Janssen
1-2-2007 Een afwijkende mening van eerdere reacties! Onze kamer beneden was schoon en ruim, wel wat donker, maar 's nachts hebben wij hier geen probleem mee gehad. Eten met vouchers bij clubmet in het centrum (als arrangement bij weekendjelimburg) was prima verzorgd. Als onaangekondigde verrassing nog extra koffie met apfelstrudel en ijs was door clubmet goed verzorgd. Hotelpersoneel was vriendelijk en behulpzaam. Prima ontbijtbuffet met lekkere koffie. Hotel is niet modern, maar wij hebben een goed weekend gehad. Voor € 69,- p.p. vonden wij de prijs / kwaliteit verhouding prima. Parkeren kost € 8,- per nacht op afgesloten binnenplaats van hotel.

fam. de Bruijn
1-1-2007 Dit hotel is maar een ster waard. De kamers waren niet schoon. Bij de kinderen lag een vieze bh en sokken onder het bed. Het hotel rook niet fris.
Kleine kamers voor twee personen.Alles is oud en aan renovatie toe, zeker de badkamers. Al vaker een hotel via internet geboekt, dat was altijd goed, hier gaan we nooit meer naar toe.
Er was een bediende die moest alles doen, nauwelijks ander personeel gezien.
Geen wonder dat het niet schoon was.

Pieter
14-3-2006 Heb nog nooit zo'n vies hotel meegemaakt.Bad was smerig, handdoeken vies, wattestaafjes van vorige bezoekers lagen er nog. Chagerijnige hotelmanager.Rooklucht alom. In de receptie mag gewoon gerookt worden door het personeel Dit hotel zou een 3 sterren hotel zijn. Zelfs 1 ster is nog te veel.

met partner, Dec. 2005
wim en desire janss...
23-2-2006 Beschrijvingen klinken zo bekend.... de hernia schiet terug in mn rug bij de gedachte aan dit klapbed.... mini zwart-wit tv, slecht bed, gammele douche, smerig balkon (ok, het was december..). Personeel onvriendelijk, parkeren een drama. Ronduit eenmalige ervaring.... we zijn regelmatige Limburg gangers, maar niet hier!!!