Hotel Tulip Inn Heerlen City Centre (vh. Amrath Max)*** in Heerlen Nederland beoordelingen 5.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Tulip Inn Heerlen City Centre (vh. Amrath Max)***

4,4
4,7
4,3

29 mei 2012

Tulip Inn Heerlen City Centre

Beoordelingen Hotel Tulip Inn Heerlen City Centre (vh. Amrath Max)***

Wilhelminaplein 17, 6411 KW, Heerlen
Hotel Tulip Inn Heerlen City Centre (vh. Amrath Max) scoort een 5,1 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tulip Inn Heerlen City Centre (vh. Amrath Max)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tulip Inn Heerlen City Centre (vh. Amrath Max)*** in Heerlen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Tulip Inn Heerlen City Centre (vh. Amrath Max)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Tulip Inn Heerlen City Centre (vh. Amrath Max)*** met andere accommodaties in Heerlen.

22 beoordelingen over Tulip Inn Heerlen City Centre (vh. Amrath Max)***

4,4
4,7
4,3
alleenreizend, Aug. 2011
"Een fijn stadshotel"
Marjolein
13-8-2011 Vanwege de centrale ligging is dit hotel uitermate geschikt als vertrekpunt om voor uitgaan, winkelen, restaurantje en/of terrasje pakken. Op zaterdagochtend is er een kleine vlooienmarkt met daarnaast een aantal groenten- en fruitkraampjes vlak om de hoek, op het plein. Het hotel is pas geleden gerenoveerd en heeft een vriendelijke en gastvrije uitstraling. Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Voor Internet kun je terecht in hun zuster (Amrath) hotel, een paar straten verderop (op loopafstand). Daar kun je eventueel (tegen betaling) ook ontbijtbuffet nemen. De eenpersoonskamer is klein maar fijn. Met een mooie flatscreen tv, waterkoker met koffie- en theefaciliteiten. Een goed met (fijn matras en dekbed) en een kleine badkamer (met heerlijke douche). Nadeel op de zomerse vrijdagavond met een kamer aan de voorzijde waren de luidruchtige kroeggangers van het café naast het hotel. Met raam dicht slapen was de geluidshinder stukken minder.

zakelijk, Juli 2011
"Dan liever een jeugdherberg!"
E. ter Have
30-8-2011 Eenpersoonskamer ter grootte van 2 maal het kleine eenpersoonsbed. Klonterig kussen, slecht opgemaakt bed. Klein televisietje met beperkt aantal zenders en veel ruis in beeld. In de badkamer vieze hoekjes, beschimmelde kitranden, verkalkte douchekop en weinig waterdruk. Ontbijt is het naast gelegen bruin café. Leuk voor een biertje 's avonds, maar te smoezelig en te donker voor hotelontbijt. Ontbijt was ronduit vies: oude koffie, oud brood en uitgedroogde kaas.

met vrienden, Dec. 2010
"Een matig Hotel."
arijfamjanse
5-1-2011 Een matig Hotel met vriendelijk personeel waren met twee echtparen de eerste kamers die we toegewezen kregen hadden een riool lucht kregen een andere kamer die wel fris roken waarvan in een kamer de afvoer van de wasbak niet goed werkte.

met een groep, Nov. 2010
"Erg oud hotel"
Mayonne
28-11-2010 Bij dit hotel kan je pas echt om 2 uur inchecken (tegenwoordig bij andere hotels is een uurtje eerder geen probleem).
Wij hadden een 3 persoonskamer op de derde verdieping. Deze is te bereiken met een kleine lift waarbij je de deur handmatig moet openen.
Dan de kamer, erg eenvoudig en ouderwets (geen flatscreen (mini tv), oude slappe kussens).
De badkamer ziet er goed uit echter als je het licht aan doet gaat de afzuiger aan en hoor je een vervelende bromtoon. Ook de vloer van de gehele verdieping kraakte en hoorde je alles en iedereen lopen en praten.
Personeel was vriendelijk. Kortom een oud hotel midden in het centrum, maar niet voor herhaling vatbaar.

met partner, Juni 2010
"Mooi hotel, slecht ontbijt."
JV
11-6-2010 Mooi pas gerenoveerd hotel met vriendelijk personeel. Hadden een mooie en ruime 2 persoonskamer. Na de eerste nacht verheugden we ons op het ontbijt wat geserveerd bleek te worden in de naastgelegen Irish Pub (!!) waar de geur van bier en whisky je tegemoet kwam....een absolute afgang voor zo'n mooi hotel!! Na de 2e nacht hebben we het ontbijt maar gelaten voor wat het is en zijn we naar een in de buurt gelegen bakker gegaan.....

alleenreizend, Mei 2010
"Eenpersoonskamer is een bezemkast"
C.Hochstenbach
23-5-2010 Vanwege een begrafenis dit hotel geboekt voor een familielid . Hotel vooraf geboekt en betaald via hotel.nl. Bij aankomst bleek de receptioiniste nergens van te weten en moest mijn tante alsnog meteen twee nachten betalen.Achteraf is excuses aangeboden en kreeg ze een gratis overnachting voor twee personen aangeboden. De eenpersoonskamer is een aanfluiting. Het is een bezemkast. De badkamer al wil ik het niet zo noemen is mini. Als je op de toilet zit kom je je benen alleen aan de zijkant kwijt. Er was geen nachtkastje , geen stoel Het smalle bed was tegen de muur geschoven. Het hotel is onlangs gerenoveerd maar de eenpersoonskamers hebben ze blijkbaar vergeten. Ook is de kamer erg warm en de ventilator in de kleine badkamer blijft na gebruik een kwartier hinderlijk geluid produceren. Dan is €130.00 voor twee nachten wel erg veel betaald. Het ontbijt in de pub naast het hotel was erg karig geen harde broodjes , weinig keuze en het was er donker en niet echt schoon.

met oudere kinderen, Mrt. 2010
"Verbeterpunten"
mevrouw van Loon
1-4-2010 gastvrijheid is prima. Jammer dat er geen plankje boven de wastafel was en bovendien alleen koud water uit de kraan van de wastafel!. De kamer was verder goed. Het ontbijt in de pub viel heel erg tegen. De pub zelf was vies, smerige vloer, heb maar eerst servetten op de tafel gelegd. Ontbijt zelf was zeer karig alleen kadetjes, gewoon brood, kaas, worst en jam. Ik miste de croissants en harde broodjes. Absoluut Tulip Inn onwaardig. Ik ben al in heel wat landen in Tulip Inn hotels gast geweest en dit heb ik nog nooit meegemaakt.

zakelijk, Nov. 2009
"Goede prijs kwaliteit verhouding"
M Geurts
28-11-2009 Een nachtje verbleven i.v.m. conferentie.
Eenpersoonkamer is niet groot, maar ruim voldoende. Geen Tv, wel waterkoker. Miste een nachtkastje en een bedlampje. Badkamertje heel klein en door het ontbreken van een douchegordijn kletsnat. Handoeken en zeepjes aanwezig.
Momenteel wordt het verbouwd. Entree en hallen stoffig en rommelig. Kamers zijn vernieuwd en schoon. Er komt een receptie, dan hoef je niet meet naar Amrtah Grand om je sleutel te halen.
Ontbijt eenvoudig maar zeker voldoende. Jammer van de verschraalde bierlucht in de Irish Pub.
Zeker een goede prijs kwaliteit verhouding !

"Bijv. "Wat een topperof "Dit nooit meer""
dgc Bosch
3-8-2009 wat goed hoor voor dat geld ik ga daar weer naar toe voor dat geld is dat voor niks het eeten was goed ik ben 77jaar en myn vrouw die heeft parkieson en het ging prima maar ik verbeeld me niks ik heb altyd hard gewerk en ik vond het prima

met vrienden, Juni 2009
"Prima gelegen, prijs kwaliteit in orde"

27-7-2009 Hotel is nodig toe aan vernieuwing - maar heeft het zelf ook al opgepakt. Gezien de prijs mag je op dit moment ook niet meer verwachten. Prima hotel om goedkoop het weekend door te brengen.