25-5-2010
Uitvalsbasis van de Rubberbutt, 1000 km bochten in 1 dag, jaarlijks festijn. Daarnaast ben je in mum van tijd in een motor walhalla. LEuk personeel, goed bier, prima dus.
1-10-2007
Erg onvriendelijke eigenaren. Ze behandelden ons erg onbeschoft en ongeinteresseerd. Ze gaven mij het gevoel dat ik als indringer hun rust kwam verstoren. Wij wilden alleen een overnachting. Nog lastiger dat we nog wilden betalen ook. Zelfs dat ging moeizaam. Ik heb op het punt gestaan op te stappen. Personeel achter de bar was vriendelijker. En ze hebben een muntensysteem voor in de bar. Achterhaald en niet bepaald servicegericht! Voor mij nooit meer!
2-7-2007
ik kom al vanaf 1993 op de camping, en heb het altijd naar mijn zin.
ik kom er heel graag,en oke als er grote groepen motorrijders zijn, dan is de persoonlijke aandacht wat minder, maar dat is normaal ga er maar aanstaan met zoveel mensen, en zoveel wensen.
en die zijkerds, dat zijn voor mij weekendrijders, die een keer motorrijden, en denken dat ze in een 5sterrenhotel terechtkomen met ontbijt op de kamer en een ligbad.
dus jongens niet meer zeuren, en geniet van de gastvrijheid en de mooie motor omgeving, die de camping te bieden heeft.
en o ja die muntjes, nou dat is zeer makkelijk.
het biertje blijft betaalbaar.
en ben je lastig wordt je er op aangesproken.
zodat iedereen plezier kan hebben op de camping. en maurice ga zo door peter de eerste".camping heeft voor mij sterren genoeg.