13-6-2011
Kleine, maar gezellige camping, waar wij pinkpopgasten (leeftijd 45-48)ondanks geluidsoverlast van ons, vriendelijk en behulpzaam behandeld werden.
21-8-2010
Ik kwam hier een nacht met mijn ouders als passant. Camping met weinig kampeerplekken, eigenlijk alleen maar vaste. Door de smalle paden is rijden met een caravan echt vrijwel onmogelijk. Sanitair zag er goed uit, er wordt betaald voor verbruik.
Erg veel regeltjes op de camping. Dit mag niet, dat mag niet. Campingbaas wilde alles zo goed mogelijk uitleggen, maar toon waarop dit gebeurde vond ik niet vriendelijk: echt een 'baas'. Camping ligt geisoleerd met hekken, maar 's avonds veel lawaai op camping en door, volgensmij, disco's in de buurt. Daarnaast vinden vaste campinggasten het erg 'leuk' om hun zegje te doen. Ligging is t.o.v. snelweg niet ongunstig.
Algemeen: geen aanrader. Ik zal er geen tweede keer heen gaan.
26-7-2010
Campingeigenaar heel erg onvriendelijk,voelde me met een tiener die tegenover een onderwijzer stond.Belachelijke kleine paden waarover je met de caravan moet rijden om op je campingplaats te komen(caravan beschadigd). Electriciteit niet inclusief,systeem uit het jaar nul, niet meer als 1600 watt totaal.Douches maken kabaal.En zo kan ik nog wel even door gaan.Wij gaan er ieder geval nooit meer naar toe.