Appartement De Oliemolen in Heerlen Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover

De Oliemolen

Beoordelingen Appartement De Oliemolen

Heerlen
Appartement De Oliemolen scoort een 9,3 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement De Oliemolen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement De Oliemolen in Heerlen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Appartement De Oliemolen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Appartement De Oliemolen met andere accommodaties in Heerlen.

7 beoordelingen over De Oliemolen

6,2
9,7
9,5
met partner, Apr. 2010
"Wederom super!!!!!!!!!!!"
sylvia van houtert
2-5-2010 We zijn voor de tweede keer in de opkamer en het was weer geweldig! Lekker limburgse vlaai bij aankomst en elke morgen vers gebakken brood.
Je moet hier echt een keer geweest zijn, aan alles is gedacht. Ook wat betreft de ligging zit je goed bijv. te voet vanuit je appartement winkelen of lekker eten en in de prachtige omgeving fietsen, wandelen of met de auto rondtouren.
Wij zijn deze keer vlak bij naar Your body care geweest voor een heerlijke massage.

Kortom als je komt voor rust, luxe, aandacht voor detail en elkaar zit je hier perfect!

met partner, Apr. 2009
"In een woord geweldig!"
Sylvia van Houtert
2-5-2009 Gastvrijheid op en top van beging tot eind!
Heerlijke dagen gehad met elke morgen eigen gebakken brood en op de laatste ochtend zelfs vlaai bij de koffie!
Landelijke ambiance en toch maar 10 minuten lopen van het centrum, het lijkt onmogelijk maar is echt waar!
Heerlijk sfeervol appartement waar aan elk detail is gedacht. Zelfs echte bloemen op de badkamer.

met partner, Aug. 2008
"Super!!!!"
Jos Klungers
22-8-2008 In augustus drie nachten overnacht bij de familie Reesink in een prachtig en zeer compleet appartement. Zeer mooie inrichting, met stijvolle meubels die zeer goed zitten, een prachtige slaapkamer met een 200x240 auping bed, zeer mooie douche met ruime twee persoons stortdouche en een keuken met alle voorzieningen Bovendien ben je van alle gemakken voorzien, kun je 's avonds heerlijk genieten van het haardvuur en de tuin (aan het water) is heerlijk om even tot rust te komen. Wij hebben vaak in appartementen overnacht, maar dit is er eentje zoals ik zelf mijn eigen huis zou kunnen inrichten. Bovendien is de service super, elke ochtend lekker versgebakken brood en eigen gemaakte jam. De gastvrijheid is heel goed en niks is teveel, zelfs een uitgebreide rondleiding gekregen in de molen en de werking ervan gezien. Kortom, dit is bij uitstek een appartement waar je heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van een heleboel luxe.

Eva & Irene
13-3-2008 We gingen een avondje naar het theater in Heerlen, en hebben er meteen een weekendje van gemaakt.Het was het hele weekend lang genieten. Het appartement is tot in de puntjes verzorgd en voorzien van alle luxe. Het stadspark ligt naast de deur en is heerlijk om in te wandelen. En we werden zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaren van de molen, welke wij ook nog in werking hebben mogen zien. Genieten staat hoog in het vaandel.

met partner, Mrt. 2008
Anna
30-3-2008 Wij verbleven in het appartement de opkamer van de oliemolen. Een werkelijk prachtig en verzorgt ingericht appartement. Met een heerlijke open haard (gas) en fijn (kingsize) bed in een slaapkamer van waaruit je de sterren kunt zien. De eigenaars hebben er naar onze mening alles aan gedaan om het ons aangenaam te maken. Alhoewel het appartement aan de bosrand ligt, ligt er wel een drukke weg naast maar die hoor je vrijwel niet.
Dit appartement is echt een aanrader voor stellen die een romantisch weekendje weg willen!

Kox
10-2-2008 We waren een heerlijk weekendje in de Oliemolen. We werden erg gastvrij ontvangen. Het appartement was erg knus en gezellig en van alle luxe en gemakken voorzien. Voor een vakantiegevoel hoef je het appartement niet uit. Wil je dat wel dan vindt je Maastricht en/of mooie natuur om de hoek. Echt de moeite waard!

Marc&Nicolle
24-12-2007 Fantastisch 2 persoons-appartement in een oude bijzonder fraai gerestaureerde oliemolen, bijzonder luxe afgewerkt.
Voorzien van grote badkamer met ruime douche, toilet en ruim ligbad + LCD tv, ruime keuken met vaatwasser, oven en koelkast.
Ruime living met grote TV en DVD/cd speler. Tevens voorzien van elektrische open haard.
Een echte aanrader.