Vakantiepark Maaspark Boschmolenplas***** in Heel Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 4.337 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > Heel > Vakantiepark Maaspark Boschmolenplas*****

Beoordelingen Vakantiepark Maaspark Boschmolenplas*****

-1  °C

9 februari 2012

5,9
beeld van het park

Vakantiepark Maaspark Boschmolenplas scoort een 7,9 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Maaspark Boschmolenplas*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Maaspark Boschmolenplas***** in Heel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Vakantiepark Maaspark Boschmolenplas***** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Maaspark Boschmolenplas***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Vakantiepark Maaspark Boschmolenplas***** met andere accommodaties in Heel.

40 beoordelingen over Maaspark Boschmolenplas*****

met vrienden, Dec. 2011
Mooi duiken in de maasplassen
Huub Martens
Onderkomens
29-12-2011 Ik heb maaspark boschmolenoplas speciaal gekozen voor de ligging aan het water en de duikschool aan de rand van het vakantiepark.
Duiken in de Maasplassen was een geweldige ervaring.
Het park was verder top in orde; ruim, netjes, vriendelijke mensen

met partner, Dec. 2011
Verblijf vakantiepark Limburg
Ingrid Wessems
Onderkomens
5-1-2012 Het was heerlijk vertoeven op Maaspark Boschmolenplas.
Veel ruimte, leuk haventje, rustig en we hadden een mooie tuinvilla gehuurd met alle gemakken voorzien. Nog leuke uitstapjes gedaan naar Outlet Roermond en dagje Maastricht.
Aanrader voor mensen die op zoek zijn naar ruimte ruimte en luxe.

met partner, Okt. 2011
Nooit meer!
Jorna
Onderkomens
18-12-2011 We hebben een midweek geboekt in een luxe vip wellness huisje maar dit viel heel erg tegen. Namelijk: bruine plekken plafond dakkapel badkamer, schimmel op kitranden, dopje bubbelbad weg, douchekop bleef niet hangen, dop om water in het bad te houden werkte niet, op veel plekken behang los, vieze vloerbedekking, een kleine oude tv, afzuigkap vies en los zittende plinten keuken. De sauna en zonnebank was in een klein hok geplaatst. Om daar te komen moest je via de berging. Om dit te compenseren is er ons een gratis weekend weg beloofd wanneer de huisjes gerenoveerd is. Maar aan het einde van de week toen we naar huis gingen en wilde reserveren voor het weekend weg wist eerst niemand ervan en later zouden we nog €80,- bij moeten betalen aan parklasten, schoonmaak,... Ook na klagen bij Hogenboom vakantieparken blijft dit staan en is dit niet opgelost!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Maaspark Boschmolenp...

met vrienden, Sept. 2011
Keurig onderhouden park met leuke bungalows.
Henk Kemperman
Onderkomens
17-9-2011 Wij zijn met 6 65+ ers op 5 seprember naar een bungalows op het park geweest.
Als pluspunt moeten we zeggen dat het park er keurig schoon uit zag. Ook de bungalow was netjes.
De faciliteiten (waaronder het restaurant) waren reeds gesloten. Erg jammer.
De dames achter de balie waren zeer knap en vriendelijk. In de omgeving van het park waren veel bezienswaardigheden, leuke dorpjes en mooie winkelsteden.
Bij de aanvraag hadden we aangegevn dat de bungalow direct aan een viswater moest liggen. Tot onze spijt was vissen in de vennen onmogelijk en in de andere wateren waren geen visvriendelijke oevers. Helaas

Al met al toch een leuke vakantie gehad en voor oudere mensen zeker aan te bevelen. Hoe het in de zomerperiode is kan ik geen uitspraak over doen.

met jonge kinderen, Juli 2010
Het blijft een mooi park
Boot
Onderkomens
16-8-2010 We zijn er al diverse malen geweest en komen terug voor de woningen en de rust. Ook in het hoogseizoen is het rustig op het park. Alles wordt prima onderhouden. Leuke omgeving, Duitsland en Belgie om de hoek. Echter deze keer was het minder. Lawaai door huisvesting van meerdere asielzoekers was jammer. Hopelijk is deze huisvesting van tijdelijke aard.

met partner, Apr. 2010
Precies wat wij zoeken
jos en rikcie ockhu...
Onderkomens
2-5-2010 zeer ruim opgezet met prachtige vrij staande bungalows met veel privacy

met jonge kinderen, Dec. 2009
Leuk opgezet park vlak bij het dorpje Heel
Wenda Kral
Onderkomens
2-1-2010 We zijn net terug van 5 nachten op het bungalowpark. Luxe huisjes met vaatwasser en een complete inrichting. Wij hadden een mooie uitzicht richting het restaurant (was helaas dicht). Er is helaas geen zwembad maar deze hebben we niet gemist. 2 speeltuinen voor de kinderen. Pluspunt: het dorpje Heel ligt op steenworp afstand van het park.

met partner, Sept. 2009
Wat we verwacht hadden!!!
Fam Thierry Loosdui...
Onderkomens
12-9-2009 Net weer terug van drie HEELlijke weken (voor het tweede jaar).
Veel gefietst in de schitterende omgeving.
Ook drie weken in de tuin met veel privacy.
Zeer vriendelijke mensen in de receptie.
En de Vuelta voor de deur.
Dus volgend jaar weer naar Heel.

met jonge kinderen
Comfortabele woning in ruim en rustig park
Familie Dunning
15-8-2009 Van 10 t/m 14 augustus verbleven wij (man, vrouw, kinderen 12 en 9) in het nog nieuwe park Maaspark Boschmolenplas nabij Heel. Het park is zeer ruim van opzet en er is veel rust; ons type tuinwoning bood veel privacy en is royaal bemeten (100 m²). Het park zelf heeft geen vertier te bieden; voor echt kleine kinderen is het duidelijk minder geschikt, dit in combinatie met de aanwezigheid van de vele waterpartijen. De mensen van de receptie waren zeer vriendelijk. Het park ligt mooi centraal voor het maken van leuke uitstapjes. Nog wel een minpuntje; onze woning was niet of nauwelijks schoongemaakt.

met partner, Juli 2009
IDEALE LOCATIE VOOR GEENSIONEERDE.
LIZET BEELEN
Onderkomens
5-7-2009 We zijn hier een wekend geweest van 3 tot 6 juli.
Bij binnen komen in het huisje was het net als of ik bij vrienden op bezoek ging.
Mooie grote ruime woning met luxe keuken en boven 3 slaapkamers..We hadden een waterwoning .van uit de woning was het moeilijk om zo gelijk in het water te lopen voor oudere mensen is dit geen aanrader om effe te gaan zwemmen.er moest steeds iemand mee na het water lopen om je vast te houden dat je niet uitgleed over de rotsten die aan het begin van het water lagen.nadeel was dat het geen aanrader is voor mensen met kleine kinderen , maar mensen die van rust houden en op hun terras willen genieten van bootjes die voorbij komen is dit een prachtige locatie..Wat ik ook een nadeel vond was dat er geen winkel op het park was..heb genoten van dit weekend maar of ik terug kom kan ik nu niet zeggen mischien over 10 jaar weer als ik 60 word ,wil nu nog genieten van wat meer activiteit ..

5,6
5,9