Camping Boerderijcamping Straoterhof in Haler (gem. Leudal) Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Boerderijcamping Straoterhof

9,6

30 mei 2012

Camping Boerderijcamping Straoterhof Haler (gem. Leudal)

Beoordelingen Camping Boerderijcamping Straoterhof

Hostertstraat 5, 6012 RL, Haler (gem. Leudal)
Camping Boerderijcamping Straoterhof scoort een 8,8 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Boerderijcamping Straoterhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Boerderijcamping Straoterhof in Haler (gem. Leudal), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Camping Boerderijcamping Straoterhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Camping Boerderijcamping Straoterhof met andere accommodaties in Haler (gem. Leudal).

6 beoordelingen over Boerderijcamping Straoterhof

met jonge kinderen, 2010
"Ruimte, heel veel te doen voor de kinderen,"
annemary
5-4-2011 hele leuke en ruime camping , wij zijn er vorig jaar voor een paar feestdagen geweest , met onze 4 kinderen . en het is de kinderen heel goed bevallen , en dus waren wij ook blij ! er zijn verschillende speelveldjes , dus altijd wel 1 in de buurt van je kampeerplek, met onder andere glijbanen, zandbak , groot springkussen , zwembad, [ wordt door de zon verwarmd, dus het moet echt heel mooi weer zijn wil het water een beetje warm worden ] gelukkig zit er een goed hek om het zwembad heen , want ik heb ook een klein meisje , dat wel eens stiekum op onderzoek uitgaat. wat ook erg in de smaak viel bij mijn 12 jarige zoon , waren de speelautomaten , waar je nu geen muntje meer in hoeft te doen. er staan er wel een stuk of 5 geloof ik , racespellen enzv. deze automaten staan overdekt in een hele grote schuur , waar de kinderen kunnen spelen, heel fijn bij slecht weer dus !
zaterdag'savonds zijn we naar de kleine besloten bar geweest op de camping en dat was ook reuze gezellig, een aanrader !

met oudere kinderen
"Betaalbare kwaliteit: een aanrader"
A.J. Schrijvers
13-8-2009 Grote plaatsen, mooie omgeving en genoeg te doen voor de kinderen.

met jonge kinderen
"Leuke camping voor weinig geld"
bianca
7-6-2009 Wij zijn hier geweest met het Pinksterweekend. Het is een mooie camping met ruime plaatsen. Veel speelgelegenheden voor kinderen waaronder een zwembad. Voor eetgelegenheden in de buurt moet je wel zoeken. Verder staan wij de 1e 2 weken van augustus hier weer. Tot dan!

Familie
"Fantaschtisch & betaalbaar"
hebben
15-8-2008 het is een boerderij camping, maar zeer goed verzorgd en ingericht voor kinderen.
tevens zeer betaalbaar.
meer informatie kijk op

met partner, Okt. 2007
"We zijn er een paar dagen geweest..."
F.Woning
16-8-2010 Twee jaar geleden ,zo tegen de herfstvakantie , zijn we bij de fam. broekman geweest . Een zwitserschalet als toiletgroep , buiten kon je afwassen ( overdekt ) .
De camping heeft ruime plaatsen . Voor de kinderen is er ook nog een zwembad .
De omgeving is leuk . Bij het afrekenen , kregen we korting . Een SVR camping die we aanbevelen.

Familie, Mei 2007
wim