9-10-2011
we hadden een comfortplaats gereserveerd, dat is met stroom, water en antenne aansluiting
het uitzicht was mooi, de plaats alleen maar modder en drijfnat na regen. echt vreselijk. De douche was lauw. er was bij de dames afdeling van de douche geen verwarming ,de toiletten waren buiten, lekker bij 3 graden. U begrijpt wij komen niet meer. We hadden voor 2 weken gereserveerd en betaald, maar na 8 dagen waren we de blubber en wateroverlast meer dat zat. Jammer voor Gulpen, erg gezellig dorp.
18-9-2011
Wij waren tijdens de hopoogst feesten in Gulpen. Stonden op een comfortplaats dicht bij een sanitair gebouw. De camping is zeer verzorgd en het sanitair is nieuw te noemen. Ruime douches en alles keurig schoon. De eerste avond gegeten in het restaurant. De maaltijd was prima en de bediening heel vriendelijk. Een prima plek voor de start van wandeltochten. Wij komen hier zeker terug.
26-8-2011
Ook dit jaar weer 13 dagen op camping Osebos gestaan. Vlgs ons de 12e keer.
Camping is permanent vol, dus dat zegt wel iets. Alles, het sanitair enz blijft keurig schoon. Er wordt in het hoogseizoen van alles georganiseerd, voor elk wat wils, al blijf je mensen houden die niets iets vinden!!!!!!!!!
Jo en Karin, met de medewerkers hebben het goed voor elkaar. Voor iedereen een gezellig praatje en als er wat is wordt dit, als het mogelijk is opgelost. Voor sommige bezoekers is er niets op te lossen, moeten maar een andere camping zoeken. Gaan b l e g zeker weer terug.
Vanaf de camping kan je al mooi wandelen in de wijde omgeving. Voor ons gevoel zijn alle Limburgers erg gezellige mensen. Jo en Karin, ga zo door. Een hartelijke groet. Gijs en Sjani Vonk
23-9-2011
prima. behulpzaam, vriendelijk, betrokken leiding. keurig verzorgd terrein, bij wolkbreuk denkt men mee voor oplossing op de plek. Appelbomen voor ieder beschikbaar, goed uitgangpunt voor wandelingen en uitsapjes. we waren hier al vaker en komen zeker weer eens terug. Naseizoen prijs bij een weekarrangement 16 euro per dag all in. een aanrader