Vakantiepark Landsrade*** in Gulpen Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover

Vakantiepark Landsrade*** Gulpen

Beoordelingen Vakantiepark Landsrade***

landsrade 9, 6271 NZ, Gulpen
Vakantiepark Landsrade scoort een 7,4 uit 10, op basis van 62 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landsrade***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landsrade*** in Gulpen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Vakantiepark Landsrade*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Vakantiepark Landsrade*** met andere accommodaties in Gulpen.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

62 beoordelingen over Landsrade***

6,7
6,5
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Landsrade een aanrader!"
stangara
Onderkomens
6-5-2012 We hebben genoten van onze midweek in Landsrade. Bij aankomst kregen we een luxere woning ipv 7 een 10 pers.huis met sauna en nieuwe keuken. We hadden een fantastisch uitzicht over de heuvels. Het huis was naast de recreactieruimte met voetbalspel, biljard en pingpongtafel. Ontvangst was prima. In de omgeving is heel veel te doen. Aachen, Gulpen (zwembad), Valkenburg, Vaals, Maastricht. We hebben ons geen moment verveeld. In het huis waren twee televisies (1 op de slaapkamer) en WIFI aanwezig dat was fijn want wij hadden laptop meegenomen. Heerlijk wandelen vanuit het recreactiepark de weg oversteken en de heuvel naar beneden lopen. Wij hadden een topvakantie en wilden wel langer blijven. Helaas was het huis bezet. Prijs voor onze midweek in de meivakantie was 445,00 incl .opmaak bedden , schoonmaak, toeristenbelasting. Echt een aanrader. Wel jammer dat de Polen die er werken zo vroeg vertrekken met hun busjes zodat we daar van wakker werden.

"Fantastische plek"
Mevr.Jens en Fam.Za...
Onderkomens
21-8-2011 dit jaar voor de 3e keer terug geweest op landsrade,en tot ieders tevredenheid.
Mooi ruime vrijstaande villa,met oven,magenetron en vaatwasser. Dus van alle gemakken voorzien.
We waren daar met 3 volwassenen en 2 kleine kinderen, die zich erg goed hebben vermaakt. Een kleine dierenweide is ook aanwezig met alpaca's een ezel en struisvogels.
Winkels plenty beneden in gulpen zelf.
Het landschap is er prachtig.
Dus wij hebben een zeer fijne vakantie gehad,beheerder ook erg vriendelijk.
Zeker weer voor herhaling vatbaar.

met een groep, 2011
"Helemaal top!"
M. Dranow
Onderkomens
19-7-2011 Super mooi, prachtige ligging, schoon, vriendelijke mensen, niet te duur, simpel maar voldoende faciliteiten. Kortom een 10!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Landsrade*** bij:

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Heerlijk limburg"
L.Hermkens
Onderkomens
20-5-2011 Met hele gezin (van 4 t/m 70 jaar) een heerlijke week. Top: de dagelijkse voetbalwedstrijd met alle jongens, meisjes en mannen op het park. Voor de gewoonlijke (confectie) activiteiten in zwembaden en parken ben je helemaal op buiten het park aangewezen. Wij hebben dat niet als een euvel ervaren. Integendeel, ieder zijn eigen creatieve, sportieve invulling.
Vriendelijke, niet opdringerige mensen.

met een groep, Mrt. 2011
"Heerlijk rustig en prachtige omgeving."
Juliëtte van de Sch...
Onderkomens
28-3-2011 Prachtige omgeving, heerlijk genieten. Huisje was prima, van alle gemakken voorzien.

met partner, 2011
"Basic, schoon, maar aan verdere renovatie toe.."
ZoovAB
Onderkomens
4-1-2011 Mooie omgeving, prachtige ligging. Aankleding en indeling van het park is vrij aardig. Huisjes aan (verdere) renovatie toe, iets meer geld in onderhoud en inrichting van de woning is meer noodzaak dan luxe. Medewerkers doen wel hun uiterste best voor de gast. Leuk voor een keer..

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Ligging is heel goed, maar service ver te zoeken"
S. Streeder
Onderkomens
31-12-2010 mooi gelegen, lekker buiten. Kan vandaar uit heel goed wandelen.
Ontvangst bij aankomst kan beter. Het is snel betalen en naar het huisje toe.
Huisje (4 persoons) beetje gedateerd. Bedden een beetje doorgezakt, Geen opbergruimten in het huisje, dus geen kledingkasten, nachtkastjes en geen opbergruimte in de keuken. Glastafels in de woonkamer, niet echt kindvriendelijk. Wij waren er na de hevige sneeuwval, maar de parkeerplaats en de paden naar de huisjes toe werden niet schoongemaakt. Bij navraag bij de receptie hierover haalde men de schouders op, waar maak je je druk om. Beetje jammer. Prijs/kwaliteitsverhouding klopt niet helemaal. Wij komen hier niet meer terug.

met een groep, Dec. 2010
"Mooi klein bungalow park"
Edwin
Onderkomens
4-9-2011 Tijdens de kerst 2010 in dit park geweest. In die periode niet veel te doen in de omgeving. Gelukkig lag er veel sneeuw zodat het een idyllische omgeving werd.
De accommodatie is goed.
wij hebben er, mede dankzij de sneeuw, een prachtig kerst gehad.

met vrienden, Nov. 2010
"Zeer goed weekend gehad."
leon
Onderkomens
9-11-2010 Afgelopen weekend hebben we met 10 jongens in een vrijstaande villa voor 10 pers gezeten.
bij aankomst was alles netjes geregeld.
het huisje was netjes en alles was dan ook in goede staat.
5 slaapkamers met 2 - 1 pers bedden.
de huiskamer was behoorlijk groot.
het is een klein en rustig park.

we hebben er een heel fijn weekend gehad.
En raden het ook aan andere aan!

M.V.G uit brabant

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Ik voel me belazerd"
fam. Lamers
Onderkomens
14-10-2010 We hadden een luxe geschakelde vakantiewoning met sauna voor 8 p gehuurd. Er is helemaal niets geschakeld, het is een tussenwoning en het woord luxe kan weg: er is geen luxe. Het hok is bovendien zo donker dat je de hele dag het licht aan moet hebben en véél te klein voor 8 p. (wij waren met 6 volw en 2 kd) De eetkamertafel is een lange plank van 60 cm breed die tegen de muur is bevestigd; je voelt je als in een internetcafe; gezellig rond de tafel is er niet bij. Er staat een flatscreen maar er zitten maar 5 zenders op. De bovenverdieping is een ramp; in het midden vd gang zit een afstap van ca 7 cm waar iedereen zijn nek over breekt en in een vd slk's zit vlak na de deur een afstap van 15 cm. In geen enkele slk staat een nachtkastje en in één zelfs geen kledingkast, het is een kale bende. De recreatieruimte is niet veel beter: of het is stuk of het ontbreekt. Hebben wij een leuke vakantie gehad? Ja natuurlijk, maar de woning van Landsrade heeft daaraan geen enkele bijdrage geleverd.

1 2 3 4 5 6 7 volgende