Appartement Hoeve Groenendaal in Gulpen Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover

29 mei 2012

de terassen

Beoordelingen Appartement Hoeve Groenendaal

Slenakerweg 3 , 6271 PE, Gulpen
Appartement Hoeve Groenendaal scoort een 9,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Hoeve Groenendaal? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Hoeve Groenendaal in Gulpen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Appartement Hoeve Groenendaal vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Appartement Hoeve Groenendaal met andere accommodaties in Gulpen.

3 beoordelingen over Hoeve Groenendaal

met jonge kinderen, 2012
"Prachtige verbouwde herenboerderij!"
fam Berkhoff
6-5-2012 We zijn erg enthousiast over onze verblijven in Hoeve Groenendaal. Gelegen in het heuvellandschap van Zuid-Limburg ervaar je de rust en ruimte in deze mooi verbouwde appartementen.
De appartementen in de voorzijde van de herenboerderij zijn ruim opgezet, de kamers zijn schoon en voorzien van prima bedden. Ook zijn er spelletjes e.d. aanwezig.
Kleine kinderen kunnen prima spelen op het afgesloten binnenterrein van de hoeve, in de omgeving kan fantastisch gefietst en gewandeld worden.
De gastvrije eigenaren wonen in het achterste deel van de herenboerderij, als er vragen zijn staan ze altijd voor je klaar.
We zijn reeds enkele keren op de hoeve geweest en zullen zeker nog terugkomen!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"In 1 woord geweldig!"
Familie Oonk
27-4-2012 Hoeve Groendaal heeft een mooie ligging met uitzicht over bossen en weilanden. je wordt er vriendelijk ontvangen door de eigenaren, de ruimtes zijn schoon en voor mensen die van rust houden en graag wandelen is de hoeve ideaal.
Het is een leuke stek voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze niet weg kunnen van de binnenplaats.
Wij gaan soms ook met meerdere gezinnen, de bungalows zijn te koppelen.
Buiten kun je lekker bbq-en.

met oudere kinderen
"Super accomodatie"
Wendy
1-6-2010 Wij zijn hier het van 28 mei tot 30 mei geweest. Hartelijk ontvangen met een fles eigengemaakte appelsap. Vriendelijk, schoon, ruim, heerlijke bedden, sfeervol, authentiek, luxe, rust, schoonheid, ligging perfect voor leuke uitstapjes en wandelingen/fietstochten. Wij waren echt aangenaam verrast en we hebben niets gemist.