Beoordelingen Camping Gulperberg Panorama****

19 juni 2013

Gulperberg Panorama****
Beoordelingen Camping Gulperberg Panorama****
Berghem 1, 6271 NP, Gulpen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Gulperberg Panorama**** in Gulpen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Gulperberg Panorama**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Gulperberg Panorama scoort een 7,9 uit 10, op basis van 121 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Gulperberg Panorama**** in Gulpen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Gulperberg Panorama****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Gulperberg Panorama**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 95 vakantiefoto's van Camping Gulperberg Panorama**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Gulperberg Panorama**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Camping Gulperberg Panorama**** met andere accommodaties in Gulpen.

121 beoordelingen over Gulperberg Panorama****

met partner, Apr. 2013
"Nieuwe eigenaar en dus weer kinderziektes."
Corina
16-4-2013 Half april winkel en restaurant gesloten, staat niet op website, wel op info bij aankomst. Prijzen daarom te hoog voor deze periode.
Wel broodjesservice bij receptie (vanaf 9 uur geopend). Dag 4 waren ze die broodjes vergeten, die werden na 3 kwartier en een extra telefoontje wel nog gebracht.
Hebben 3 keer voor slagboom gestaan die niet open ging in 4 dagen tijd. Op slagboombel werd niet gereageerd. We hadden noodnummer moeten bellen maar dat hing niet op slagboom en hebben we in donker niet achter receptieramen gevonden. Wij hadden bij aankomst meteen een dag verlengd maar we hadden geen slagboomkaartje voor die dag gekregen, dat was derde keer voor gesloten poort op avond voor vertrek.
In Gulpen verwacht je een enigszins groene camping. Daar past sanitairschoonmaak met grote flessen bleekmiddel niet bij.
Toiletgebouw te koud.
Geen echt fijne camping voor tent als het waait en het nog niet erg warm is, waait wel lekker door.
Door ligging op berg genieten van prachtig uitzicht.

met partner, Apr. 2013
"Fantastische camping!!!!!!!"
Familie v Gurp
7-6-2013 Camping Gulperberg is een prima camping.
Vriendelijke ontvangst,heel behulpzaam.
Is de winkel gesloten en je wilt op zondagochtend graag warme broodjes,dan bakken ze deze bij de receptie even voor je af.
(We waren zaterdagavond laat aangekomen en vergeten de bestelling door te geven)
Het uitzicht is prachtig, kortom we komen graag voor de vijfde keer terug!!!

met partner, 2012
"Perfecte plek voor camper, tent, of caravan."
Rita
17-9-2012 Komen hier al ruim 20 jaar en hebben deze camping steeds meer faciliteiten zien krijgenen groter zien worden. Ondanks dat staat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Toiletten en douche zijn schoon en ruim opgezet. Plus dat alles goed up to date word gehouden. Inmiddels geen kinderen meer maar komen nog altijd graag daar, in het na/voor seizoen. In het Knaaghoes kun je lekker eten (niet vet) met ruime keuze op de kaart. Deze camping heeft veel mogelijkheden voor kinder, speeltiuin, zwembad e.d.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Gulperberg Panorama**** b...

"Mooie ligging!"
Ad
13-10-2012 Ligging is de grootste attractie van deze camping. Omslachtige ontvangst met lange wachttijd en vreemde sluiting tussen 13.30 en 14.15.
Sanitair (hoofdgebouw) keurig.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Mooie locatie"
irene
23-8-2012 Prachtig uitzicht en prima sanitair. Lekker en betaalbaar eten bij het afhaalpunt. Veel gebruik gemaakt van zwembad. Campingwinkel heeft erg klein assortiment. Wandelpad naar Gulpen is met oudere kinderen prima te doen, met kleinere kinderen geen aanrader (steil en oneffen). Uitstekende vakantie gehad, prima camping.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"We komen zeker terug!!"
yvonne
22-8-2012 DE CAmping ligt geweldig. Zeer kindvriendelijk en altijd schoon sanitair. Dit was ons 2e jaar in Gulpen. Volgend jaar gaan wij zeker weer terug.

"Goeie camping"
Tjeerd Rooda
30-8-2012 Camping Gulperberg Panorama ligt bijzonder fraai. Vanaf de gehele camping is er een fraai uitzicht op het tegenoverliggende dal.
De voorzieningen zijn goed te noemen: keurig onderhouden en schoon sanitair, ruime kampeerplaatsen en goede horeca.
Wij hebben er met onze tent in de tweede helft van augustus 2012 gestaan en hebben heerlijke weken gehad.

"Mooie omgeving"
ECO
10-10-2012 Deze camping vinden wij een aanrader, redelijk schoon sanitair, mooie staanplaatsen, goed te eten bij het restaurant en bij de receptie al heel veel informatiebrochures te vinden, de omgeving is mooi, veel groen en veel heuvels, je kan er veel fietsen (pas op veel heuvels) en goed wandelen, maar ook voor regenachtige dagen is er absoluut iets te vinden in de buurt. Wij komen er absoluut nog een keer terug.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Prima vertoeven, maar overgewaardeerd"
L.Hoek
30-7-2012 Uitzicht is geweldig, zolang je maar aan de rand van de camping staat. Anders kijk je tegen caravans/tenten aan. Plaatsen zijn relatief klein, waar ook de auto (en aanhanger) geplaatst moet worden. Daardoor relatief weinig ruimte om bijvoorbeeld te badmintonnen. Daarvoor moet je naar een apart veld bij het begin van de camping. Speeltuintjes zijn leuk, maar je moet wel mee (tot jaar of 5), omdat je anders geen overzicht hebt. Sanitair: schoon als de camping bijna leeg is; vies als 'ie voller wordt. Kracht van de straal van de douche verschilt sterk. Geen tijdslimiet bij douchen. Restaurant is super. Heerlijk eten voor een prima prijs. Zwembad geeft nodige verkoeling tijdens hitte. Activiteiten voor jongeren en kinderen is goed/veel/leuk. Routeplanner stuurt je via Partij naar de Gulperberg: maar met (zware) caravan/aanhanger is dit een vrij steile weg.Beter via Gulpen zelf rijden. Pinnen kan niet in de winkel en onder de 10e pinnen bij receptie kost 25ct! Ik geef 3 sterren.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Altijd weer heerlijk genieten..."
rolf
9-8-2012 We komen hier al voor de vijfde keer terug... Vanaf je plek kan je een schitterend panoramisch uitzicht hebben richting Partij en Wittem... Werkelijk heerlijk!
Voor jongere kinderen (tot een jaar of 10) een leuk en uitdagend animatieprogramma. de oudere jeugd mag zich zelf vermaken en wordt daarbij bijgestuurd waar nodig. Leuk en lekker vrijblijvend, ik denk dat ze het daar goed hebben begrepen!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?