12-5-2012
de camping ligt schitterend . Maastricht, Aken en Margraten dichtbij. De mensen bij de receptie heel aardig en behulpzaam.
Gulpen via een dlend wandelpad lopend goed te bereiken. veel wandelmogelijkheden.
15-9-2011
Wij zijn hier de laatste weken van augustus geweest en we hebben het hier prima naar ons zin gehad. Wij zaten aan de A-weg, daar waar ook honden mogen. Groot stukje grond voor jezelf, met achter je uitzicht op een (koren)veld. Het sanitair is ook prima, goede douches en wc's en wordt netjes bijgehouden. Ligging is perfect, tussen Aken, Maastricht en Valkenburg in. Wij waren niet met de auto, maar in het dorpje gulpen zijn bussen die je overal naar toe brengen. Enige nadeel voor ons, omdat we geen auto hebben, was dat het best wel een endje lopen is naar het dorp gulpen, als je boodschappen wilt doen en dergelijke. Als je met de fiets bent is het best wel pittig om de Gulperberg op te komen. een goede oplossing is wellicht een E-Bike. Verder was het hier heerlijk, met fantastisch uitzicht. We komen hier zeker nog een keer terug
31-8-2011
de beheerder zou op de camping enige snelheidsbeperkende maatregelen moeten nemen zodat het voor kinderen veiliger wordt. Auto's rijden er naar onze mening te hard.