Camping De Bloksberg in Gennep / Milsbeek Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Grote, midden in de natuur gelegen staanplaat op Camping De Bloksberg

Beoordelingen Camping De Bloksberg

Stiemensweg 185-187, 6591 MD, Gennep / Milsbeek
Camping De Bloksberg scoort een 8,5 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Bloksberg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Bloksberg in Gennep / Milsbeek, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping De Bloksberg vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Camping De Bloksberg met andere accommodaties in Gennep / Milsbeek.

9 beoordelingen over De Bloksberg

met jonge kinderen, Mei 2012
"Heerlijk vertoeven, mooie natuur..."
Piet van Bolkens
28-5-2012 we hebben met ons gezinnetje een paar heerlijke dagen gehad. Camping was super het weer was super, wij gaan hier zeker nog terugkomen en dan nemen we een opblaasboot mee om lekker te dobberen.
De familie was vriendelijk en heeft ons zelfs geholpen met de tv-instellingen.

met partner, 2012
"In een woord "GEWELDIG""
Hans & Ellen
21-5-2012 Camping de Bloksberg ligt dichtbij Duitsland in een mooi natuurgebied.
Mooie ruime Plaatsen voor zowel tent - caravan - camper.
Het is voor ons de ideale uitvalbasis die garant staat voor veel wandelplezier en om uitstapjes in de omgeving te maken.Toiletgebouwen in zeer nette en nieuwe staat t.o.v. andere CAMPINGS.

met partner, Apr. 2012
"Heerlijk weekje ertussen uit"
Marijke
7-5-2012 Rustige camping, midden in de bossen. Hele grote goed onderhouden staanplaatsen(zie foto). Keurig schoon nieuw sanitair.De meeste dorpen op fietsafstand via mooie aangelegde fietspaden. Ook een dagje shoppen in Venlo of Duitsland is goed te doen met de auto.
Vriendelijk personeel. Weinig geld voor de kwaliteit die je krijgt. Helaas geen restaurant of winkel aanwezig, wel een snackbar met een diversiteit aan snacks en ijs. Camping ligt rondom een mooi, schoon meer met een strand erbij en een speeltuin voor de kinderen. Kantine aanwezig waar regelmatig bingo's en dansavonden worden georganiseerd in de zomer. Buiten de poort van de camping groot duin/ bosgebied om te wandelen. Wij hebben een hele fijne week gehad.

"Niet erg vriendelijk"
Bezoeker de Bloksbe...
5-1-2012 Soms wat nors , konden ze ook op een andere vriendelijke manier vragen of zeggen.

"Geweldig"
Thom
18-12-2011 Echt een super camping, Sanitair goed schoon, Jammer dat ze geen slushpuppy/softijs verkopen alleen verpakt ijs.
De mensen achter aan de camping met een sta-caravan nemen de kinderen goed mee, De kinderen hebben ook een fantastische vakantie gehad, Er is geen animatie 1 speeltuintje aan het begin van de camping wel een heel mooi/groot meer maar als het regent heb je er weinig aan. Met regen word niks georganiseerd, Wel elke woensdag bingo met gezellige volksmensen, Als de camping bassin vroeg moest het in het duits moest riepen er een paar jongens altijd ja, Er word niet gediscrimineerd want er staan Duitsers/Nederlanders op de camping iedereen is welkon erg fijn!

"Wat een mooi natuurwater!!!!!!!!!!!!!!!"
Gerald
21-7-2011 Oase van rust, natuur, prachtinge omgeving, kort bij duitsland ( winkelen).
Prachtig natuurwater op camping, echt een plaats om verschillende soorten vakantie te vieren.

met partner, Juli 2010
"Mooie verzorgde camping in een hele mooie omgeving"
edwin
14-2-2011 Wij hebben op camping de bloksberg een hele mooie tijd gehad afgelopen zomer.
Wij komen hier dan ook zeker terug.
Uitstekend geholpen door de mensen van de familie camping, erg vriendelijk.
Ruime en goed onderhouden plaatsen
Zijn regelmatig naar verre oorden geweest maar het water hier is zo helder als de middelandse zee. En er komen alleen campinggasten naar het water waardoor en een hele leuke sfeer is en geen overvol strand waar mensen hun zooi achterlaten.
Lekker kunnen wandelen in het bos
Toilet gebouw in zeer nette en nieuwe staat in tegenstelling tot vele andere campings.
we hebben ook een keer friet gegeten, smaakte goed
ook in de bar hebben wij een biertje gedronken gebiljard darten, was gezellig
Hebben zelf geen kids maar hebben daar toch antwoord op gegeven, leuke glijbaan aan t water speeluintje en zagen gewoon dat de kids het naar hun zin hadden.

met jonge kinderen, Juni 2010
"Wij hebben ons plekje gevonden!"
Jeroen
25-11-2010 zeer mooie camping, gelegen in het bos. Goed ontvangen door medewerkers. Tevens is het sanitaire nog net als nieuw&ook schoon! 1x geen warm water, medewerker loste dit direct op en ik kreeg mijn geld terug.
Door de familie sfeer(en geen grote massale firma) wordt je vriendelijk geholpen. Kinderen hebben het erg na hun zin gehad. Wij overwegen nu om een seizoensplaats te nemen. wij hebben ons plekje gevonden! Door het mooie meer, heeft je echt niet meer naar de middelandse zee!

met partner, Juni 2010
"Genieten, Rust, Mooie omgeving !!!"
Joyce
15-2-2011 Als de zomer begint gaan we weer naar de Bloksberg. We zijn hier vorig jaar geweest en gaan dit jaar weer terug. Het is een camping gelegen dicht bij het bos. Dat vinden wij erg fijn omdat we graag wandelen. Ook ligt er een mooie heldere plas bij waar je heerlijk kunt zwemmen. Het is een rustige omgeving. Op fietsafstand van de camping zitten ook winkels. Het personeel op de camping is vriendelijk en zeer behulpzaam. Zelf hebben we geen kinderen maar deze vermaakten zich goed op de camping.