Hotel Inkelshoes*** in Epen Nederland beoordelingen 9.1 | Zoover

Hotel Inkelshoes*** Epen

Beoordelingen Hotel Inkelshoes***

Terzieterweg 12, 6285 NE, Epen
Hotel Inkelshoes scoort een 9,1 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Inkelshoes***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Inkelshoes*** in Epen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Inkelshoes*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Inkelshoes*** met andere accommodaties in Epen.

24 beoordelingen over Inkelshoes***

9,6
9,5
met een groep, Sept. 2011
"Schitterdende omgeving"
Rudi Clemminck
11-10-2011 Een fijn hotel, mooie wandelingen gemaakt.

"Geweldig"
Fam.Martens
28-9-2011 Na zes dagen verblijf ,is dit voor ons een geweldige vakantie geweest.Alles was super,de ontvangst,de geweldige gastvrijheid,de mooie kamer en natuurlijk het
eten in een woord geweldig
Mede door de schitterende ligging van dit hotel,is deze vakantie voor ons echt geweldig geweest.

Dank voor de Fam.Wijsen dit hotel is zeker voor ons voor herhaling vatbaar.

met partner, 2011
"Een Geweldig hotel voor iedereen"
Jansen
16-8-2011 Dit is zeker een aanrader.
Zeker de b kames (midden klasse) zijn heel mooi maar we hadden ook nog een paar A kamers (laagste kasse) mogen zien maar die waren ook helemaal niet verkeert

hartelijk dank voor uw lieve zorg

met partner, Mei 2011
"In 1 woord: FANTASTICH!!!"
S. Dekker
8-7-2011 Na positieve berichten te hebben gehoord hier met mijn partner in mei een lang weekend naar toe gegaan, en inderdaad, in 1 woord FANTASTISCH!!! Het hotel ligt in een zeer rustige en schitterende omgeving om bijv. te wandelen, niet alleen een zeer gastvrij onthaal maar ook vriendelijk afscheid, superior room (wat) gedateerd maar de de-luxe kamer was prachtig gerenoveerd en schoon met lekkere bedden en een mooie badkamer, zeer attente/vriendelijke eigenaren/personeel, heerlijk en uitgebreid ontbijt en zalig avondeten. Zelfs toen wij de 1e dag 10 minuten voor etenstijd vroegen of het nog mogelijk was te kunnen mee-eten was dat geen probleem, ondanks dat dat s ochtends eigenlijk al gemeld moet worden. Een hotel waar je graag nog eens naar terug wilt keren, wat ook zeker nog eens zal gebeuren.

met partner, Mei 2011
"Pracht locatie met ruimte en rust!!"
Jackie van de Pol
1-6-2011 Echt familiehotel, groot van opzet en behoorlijk veel kamers. Keuze uit 3 soorten, wij maakte de verkeerde keuze en kozen voor de goedkoopste kamer ( A ) die écht zn geld niet waard was: zéér klein en enorm verouderd. Badkamertje écht piepklein, slechte bedden en aan een enorme opknapbeurt toe. Volgende keer voor iets meer geld de B kamer kiezen, met boxpring en ruime, nieuwe en lichte badkamer erbij. verkeerde zuinigheid dus.
Ontbijt was formidabel. Enorme keuze, warm zelfgebakken brood, jam's, compotes en cake. Eitjes, yoghurt,alles is voorhanden. GEWELDIG! Dit maakte n hele boel goed!
Grote tuin, schitterend terras met ligstoelen en een prima gastenkamer waar je zonder consumptiedrang een boekje kunt lezen of een kaartje kunt leggen.
Gastvrije ontvangst, bij vertrek een lekkere fles rosé en ruim van te voren reserveren, want het hotel zit behoorlijk vol!
We komen zeker terug!!

met vrienden, Apr. 2011
"Bijzonder aanbevolen"
Fam. Van de Kraats
9-5-2011 Hotel Inkelshoes springt er echt uit als familiehotel. Wij ervaren het telkens weer als thuiskomen. Het heerlijke viergangen diner, de gastvrijheid, de persoonlijkheid, de rust, de ligging, de hygiene en de extra pluspunten in de vorm van gebak, cake, jam etc. uit eigen keuken.

met partner, Apr. 2011
"Aanrader"
Familie Scheffers
30-4-2011 Zeer goed familiehotel, prachtig gelegen, goede kamers waarvan nog een deel wat gedateerd, fantastisch ontbijt maar diner minder dan een antal jaren geleden, wel voldoende maar iets mindere kwaliteit.

met partner, Aug. 2010
"Zeer aan te bevelen"
G.Bijvank
25-7-2011 schitterende ligging in het Geuldal.
Goed hotel met prima service.

met jonge kinderen, 2009
"Geweldig hotel!! een echte aanrader"
W.F. Slagboom
29-12-2009 Personeel zeer vriendelijk en het is er erg gastvrij!!! Je voelt je er vanaf dag 1 thuis
Kortom een warm familiehotel.

met partner, Nov. 2009
"Rust en een prachtige omgeving"
Gerrit Koelewijn
18-11-2009 Hotel Inkelshoes ligt fantastisch in het Limburgse landschap. Vriendelijk en behulpzaam personeel, uitstekend ontbijtbuffet en mooie ruime kamers. Het hotel is echt voor rustzoekers. Wij hebben hier een uitstekend verblijf gehad. Er waren slechts twee nadelen: Ten eerste zijn de meeste gasten 65+. Op zich is hier goed mee te leven, maar je waant je (ook qua interieur) op bezoek bij je oma in het bejaardentehuis.
Ten tweede het diner. Dit werd op precies 18.00 uur uitgeserveerd. Je werd geacht om op dat tijdstip aanwezig te zijn. Je hebt geen mogelijkheid zelf à la carte te kiezen. Dit vonden wij dus helemaal niets. Wij zijn de tweede avond lekker naar Maastricht gereden om daar in La Bodega te genieten van heerlijke tapas.