Hotel Eureka*** in Epen Nederland beoordelingen 6.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Eureka***

6,4

30 mei 2012

Hotel Eureka vanaf de straat gezien

Beoordelingen Hotel Eureka***

Kapl Houbenstraat 4, 6285 AB, Epen
Hotel Eureka scoort een 6,8 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Eureka***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Eureka*** in Epen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Eureka*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Eureka*** met andere accommodaties in Epen.

12 beoordelingen over Eureka***

6,4
met partner, Mei 2010
"Toen was geluk heel gewoon"
Oscar2
12-5-2010 Objectief gezien verkeert dit hotel in de nadagen van zijn bestaan. Stevig gedateerde inrichting, matig onderhouden, buitenom rommelig. En toch zijn de eigenares en haar bedrijfsleidster oprecht vriendelijk en belangstellend, is het overal schoon (dus niet zo'n beetje in de buurt van schoon, nee, echt schoon!), elke dag schone handdoeken, de kamer weer keurig op orde gebracht. Het ontbijt is in orde. Voor het viergangendiner waren we aangewezen op hotel De Kroon. Dat was standaard (veel vlees, wat weinig groenten).
Onze kamer had een schitterend uitzicht en was weldadig te verwarmen. Trouwens: het sanitair was eenvoudig, zeer schoon en de douche uitmuntend.
Bij ontvangst (kopje koffie, praatje) ontvingen we drie wandelroutes. Twee ervan hebben we gelopen; die waren werkelijk fantastisch. En daarmee komen we uit op het ijzersterke punt van dit hotel in Epen: de ligging en de omgeving. We hebben ondanks lage temperaturen en nattigheid kilometers gewandeld. Verbazingwekkend mooi gebied!

met partner, Sept. 2008
"Een ervaring"
marianne mans
7-10-2008 Wij waren daar in de eerste week van sept op de motor de motor kon achter het hotel staan en er was een kleinig heid wat gerepareerd moest
worden en dat kon mooi in een schuurtje.
de ontvangst door een lieve indische dame was heel warm,voor het diner konden we terecht s,avonds in hotel de Kroon wat van haar zoon is.
Ook daar was het ontvangst leuk en gezellig e het eten is daar geweldig lekker.
we kijken er met een prettig gevoel aan terug.

alleenreizend
C Cleos
11-7-2008 Echt geweldig genoten van het heerlijke eten, de goede service en het prachtige landschap met gelukkig heel mooi weer.

alleenreizend, Juni 2008
C Cleos
11-7-2008 Heel tevreden over alles en wat een mooie omgeving waar je je kan uitleven!

met partner, Dec. 2007
Frans
12-12-2007 Zijn net terug. Hadden eigenlijk geboekt voor de Kroon maar deze was volgeboekt. Maar goed dat de eigenaar meerdere hotels heeft die niet vol waren (toeval?). Het was droog weer dus daar lag het niet aan. Het is of de tijd hier 40 jaar heeft stil gestaan. De kamer stonk naar rioolering. Als je de wc doorspoelde dacht je dat de stortbak van de muur afviel. Het ontbijt was heel sober en het avondeten was redelijk. s'Avonds was er geen bediening en wilden we wat drinken dan moesten we naar hotel de Kroon gaan. Jammer van het geld, maar hier komen wij nooit meer.

K&B
16-10-2007 Je waant je weer terug in de jaren '70, maar dat is ook de charme van dit hotel. Geen ontbijtbuffet, maar aan tafel geserveerd. Diner relatief duur in vergelijking met de omgeving. Ligging fantastisch. Je bent zo op de bekende wandelroutes.
Bediening vriendelijk.

met partner, Sept. 2007
jeannette
8-10-2007 voor iemand die terug wil gaan in de tijd een prima hotel. Het hotel is in de jaren 60 blijven hangen. Voor ons dit niet meer.
Misschien teveel verwend??

met partner, Aug. 2007
Annemiek
27-8-2007 Zijn hier vorige week geweest en eens en nooit meer
De eigenares is inderdaad vriendelijk maar het eten vonden wij zeer matig Veel uit de frituur,tafellaken zat vol met vlekken Vond de inrichting een allergaartje,oud en niet sfeervol maar kwam erg rommelig over.
We waren de eerste nacht de enige gasten,na avondeten ging peroneel weg

met partner, Mei 2007
"Dit nooit meer !!"
Ton
24-7-2010 Zeer verouderd hotel !!! Gene enkele luxe of comfort.
Van buiten lijkt het heel wat maar van binnen vergane glorie.
Ontbijtbuffet is uitstekend.

met partner, Mrt. 2007
R.H. Tiggelman
8-3-2008 Een prima no-nonsense accomodatie. Het is gedateerd, maar dat is ook de charme. Wat verwachten mensen voor deze prijs? Wij zijn er drie nachten geweest en hebben het heerlijk gehad. Je komt toch ook in Limburg voor het wandelen? En een ontbijtje aan tafel geserveerd is weer eens wat anders dan een standaard buffet! Keuken 's-avonds gesloten, maar mogelijkheden in de omgeving genoeg!