Hotel De Vier Jaargetijden*** in Epen Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Hotel De Vier Jaargetijden*** Epen

Beoordelingen Hotel De Vier Jaargetijden***

Wilhelminastraat 43, 6285 AT, Epen
Hotel De Vier Jaargetijden scoort een 8,6 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Vier Jaargetijden***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Vier Jaargetijden*** in Epen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel De Vier Jaargetijden*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel De Vier Jaargetijden*** met andere accommodaties in Epen.

12 beoordelingen over De Vier Jaargetijden***

met partner, Dec. 2010
"Gezellig hotel"
fam verweij
14-12-2010 We hebben een erg leuk weekend doorgebracht in dit hotel!!!
Hele aardige mensen,die er alles aan doen om het je naar de zin te maken!!!
Wij gaan zeker nog eens terug!

met partner, 2010
"Heerlijk ontspannen onthaasten"
Sandy
29-11-2010 Afgelopen weekend heerlijk in dit hotel verbleven. We verbleven in een ruime kamer aan de achterkant van het hotel. Uit het raam konden we prachtig tegen het heuvellandschap aankijken. De kamer was gezellig ingericht en had een prima, maar wat verouderde badkamer. Alles was prima schoon.
Het ontbijt was heerlijk, elke dag een ruim assortiment verse broodjes. Wij hebben hier genoten en zouden hier zeker naar terug gaan!

met partner, Sept. 2010
"Gezellig gemoedelijk en gastvrij hotel"
Ans en Hans
2-10-2010 Wij zijn er in September geweest. Vriendelijke mensen die je laten merken dat je er thuis voelt.
Ontbijt is goed het diner is om aan te raden.
Kamer die wij hadden was ruim, netjes en de badkamer was uitstekend.
Familie waarvan het hotel is doen hun uiterste best om de gasten het naar de zin te maken.
Omgeving is mooi. 3landenpunt, Maastricht, Valkenburg en Aken in de nabijheid.
Komen hier zeker terug

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Vier Jaargetijden*** bij...

met partner, Aug. 2009
"Prima Prijs kwaliteit verhouding"
Stefan en Conny
7-8-2009 Erg goede keuken, gevarieerde kaart. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Normaal eten we zelden bij het hotel. Hier is het absoluut aan te bevelen! Aanraders: maaltijdsalades en verrukkelijke tournedos. O.a. Gerardus kloosterbier en Korenwolf witbier van de tap. Prima en gevarieerd ontbijt. Echt familiebedrijf met persoonlijke aandacht voor de gasten. We komen hier beslist terug!

met partner, Apr. 2009
"Prima hotel"
Piet W.
3-5-2009 Prima uitvalsbasis voor een weekendje wandelen in de omgeving. Kamers zijn netjes ingericht.
Het eten in het restaurant is van goede kwaliteit. Toen wij er aten was de bediening helaas ronduit slecht. Voor de rest: voor herhaling vatbaar!

" Gastvrij,heerlijk eten, kleinschalig,fijne kamers"
M.J.H.Petri
13-8-2008 Wij komen heel graag hier!Eigenlijk veel te weinig naar onze zin
Gezellige familie,fijne kamers, prima service,héérlijk eten, voelt voor ons als een warm bad iedere keer weer!
Ga zo door mensen!
Voor het overige een zeer goede uitvalsbasis voor wandelen in de schitterende omgeving.

fam. van Beek
3-3-2008 het is een prima hotel,zeker voor herhaling vatbaar.
goede bedden en een vrij ruime badkamer.
eten : uitstekend!!

M&M
23-12-2007 Wij hebben een heerlijk weekend gehad in dit hotel. Gezellig ingerichte kamer met een keurige badkamer.
Het hotel ligt in een dorpje waar verder weinig te beleven is. Perfect voor rustzoekers en wandelaars. Maar ook Maastricht, Aken en Luik zijn goed te bereiken. En voor een goede maaltijd hoef je niet ver te zoeken. Het restaurant serveert heerlijke gerechten.

A.C. Beving
3-10-2007 Wij zijn er 3 nachten geweest. Kamer was wel erg klein (wellicht komt dat door boeking via "speciale aanbieding"?)
Wel mooie badkamer. Rustig gelegen aan achterzijde met mooi uitzicht. Verder wel gehorig. Eten was perfect, en zeer vriendelijke bediening.

Fam. A van der Meul...
17-11-2006 Prettig hotel, gemoedelijke sfeer.
Wij zijn hier nu 3 keer geweest en het hotel is in de loop van de jaren flink verbeterd. Keuken was al goed, kamers nu ook.
Gaan hier zeker weer naar toe.