Hotel De Kroon*** in Epen Nederland beoordelingen 7.2 | Zoover

Hotel Front

Beoordelingen Hotel De Kroon***

Wilhelminastraat 8, 6285 AV, Epen
Hotel De Kroon scoort een 7,2 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Kroon***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Kroon*** in Epen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel De Kroon*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel De Kroon*** met andere accommodaties in Epen.

31 beoordelingen over De Kroon***

met partner, Apr. 2012
"Gezellig en prima verzorgt"
HGM Hendriks
10-5-2012 Zeer gastvrij
Zeer mooi
Dorpskern
Echt vriendelijk,en echt behulpzaam
Zeer goed
Ja: Keurig netjes en gezellig
De kamers waren goed schoon , elke dag schoongemaakt en schonen badhanddoeken
Ja,ook veel belangstellend voor de kids

met partner, Feb. 2012
"Prima"
gert van der neut
2-3-2012 heel gezellig en sfeervol het is een bourgondisch hotel,het ligt midden in het hard van epen.

met partner, Dec. 2011
"Gezelligheid in Epen"
jella
30-12-2011 Hotel De Kroon is een gezellig en huiselijk hotel. We zijn hartelijk ontvangen. Het ontbijt en avond eten zijn goed verzorgd. Het personeel is vriendelijk en belangstellend. Wij hebben een fijne week gehad!

met partner, Nov. 2011
"Super gezellig hotel"
Danielle Noordam
5-12-2011 Wij zijn het eerste weekend van november lekker samen een weekendje weg geweest in het rustige epen en hebben heerlijk genoten in hotel de kroon. Bij binnenkomst werden we warm begroet en werd ons gelijk een lekker kopje koffie aangeboden. we werden naar de kamer begeleid op het moment dat we dat zelf wilden en er werd goed voor ons gezorgd. Hebben zelfs nog elke avond lekker aan de bar zitten kletsen met de lokale bevolking en uiteraard met barman paul. De kamer was prima alles was aanwezig en het zag er verzorgd uit. ook het eten was erg goed. Wij komen zeker nog een keer terug!

met een groep, Sept. 2011
"Limburgse gastvrijheid op z'n best"
nicole vleerbos
28-9-2011 Net een heel gezelling en relaxt familieweekend gehad in Hotel De Kroon.
Ouderwetse gezelligheid en gastvrijheid. Het personeel is zeer betrokken en voorkomend. Zelfs de koffers worden naar de kamer gebracht.
Je voelt je hier gelijk thuis door de sfeer en aandacht.
Eten is goed en royaal voor de prijs. Kamers zijn enigzins gedateerd maar wel schoon en het bed is ligt prima.
De omgeving is mooi en Epen straalt een landelijk karakter uit.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Nicole Vleerbos.

"Nooit doen."
jan
5-9-2011 Groezelig hotel. Slecht ontbijt. Op de kamer wordt niet veel gedaan en de kamers zijn oud en onverzorgd. Avondeten redelijk, alleen we hadden het idee dat je zo snel mogelijk je 4-gangen naar binnen moest werken.
Wij waren er met 2 kleine hondjes. Oppassen want de eigenaar heeft een grote bouvier en nog een hond en die lopen ook wel eens los in het hotel. Een van mijn hondjes is toch wel behoorlijk gegrepen door deze honden. We moesten nog naar de dierenarts.
Veel te duur voor wat je er voor krijgt.

alleenreizend, Juli 2011
"Hotel De Kroon Epen staat bovenaan mijn lijst!"
Pieter Huisman
27-7-2011 Heel fijn: goede ontvangst, eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeer aan te raden!

"Zoals het klokje in " Hotel de Kroon" tikt, ......"
Arno en Sandra Wolt...
11-7-2011 Als je een hotel zoekt waar je je thuis voelt en niet al teveel eisen stelt dan is dat dit hotel. Het is één grote gezellige huiskamer waar ook de plaatselijke bewoners binnen komen voor een drankje aan de bar. De kamers zijn wat sober ingericht maar alles is er wat er behoort te zijn en schoon. Het personeel is zeer gastvrij, gemoedelijk en vriendelijk waardoor er in het hotel een gezellige sfeer hangt. Wij hebben hier lekker gegeten en ontbeten. Elk tafeltje krijgt zijn persoonlijke bediening en babbeltje. Hondjes zijn erg welkom, ons hondje Boris kreeg de volle aandacht, werd helemaal vertroeteld en in de watten gelegd. De ligging is midden in wandel- en fietsgebied waar je vele routes kan volgen. Wij komen hier zeker weer. Een hotel waar je gewoon heerlijk jezelf kan zijn!

"Buiten gewoon!"
Teus en Aartje-Putt...
13-6-2011 in een woord een fijne lokatie,zeer fijne hartelijke mensen,je komt er tot rust een hotel wat inrichting betreft je bijna niet meer tegenkomt ,er hangt een prettige sfeer,schoon en het eten is gewoon goed,proficiat aan het hele team!

met partner, Mei 2011
"Gewoon gastvrij, klant is koning, welkom"
Wim
9-5-2011 De kritische commentaren herken ik absoluut niet.
Je voelt je bij aankomst echt welkom, een warme hand, koffie en vlaai van het huis.
Gastvrij, de gastheren en dame doen hun uiterste best om je het naar de zin te maken. Niets lijkt onmogelijk, doe maar gewoon.
Geen luxe kamers, maar alles wat nodig is, is aanwezig en schoon.