Kasteel Doenrade**** in Doenrade Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover

Kasteel Doenrade**** Doenrade

Beoordelingen Kasteel Doenrade****

Limpensweg 20, 6439 BE, Doenrade
Kasteel Doenrade scoort een 7,3 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Kasteel Doenrade****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Kasteel Doenrade**** in Doenrade, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Kasteel Doenrade**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Kasteel Doenrade**** met andere accommodaties in Doenrade.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Doenrade****

6,5
zakelijk, 2011
"Mooi gelegen"
hogev
6-11-2011 Erg mooi hotel en ook mooi design ingericht.

met partner, Mei 2011
"Kamers zijn mooi gerenoveerd. Prima bedden."
Caro
15-5-2011 Een weekend doorgebracht in dit kasteel. Overnacht in kamer 10. Prima kamer met goede bedden en wijds uitzicht. Hotel is iets gehorig, maar wat wil je met een historische locatie.

Ontbijt in buffetvorm. Jammer dat de jusdorange niet vers is en je de koffie zelf moet pakken uit een theromiskans op de bar. Kannetje op tafel had leuk geweest. Verder prima verzorgd. Hilarische toestanden met zelf eieren koken.

Jammer dat het hotel door omstandigheden geen restaurant voorziening meer heeft voor diner. Daarom uitgeweken naar Pretzels in Sittard een geweldige ervaring!! Aanrader!

met vrienden, Dec. 2010
"Nooit meer!"
C.Kuijpers
14-12-2010 High Tea in Kasteel doenrade.
Niet doen! Wat een teleurstelling. In Kasteel Doenrade is men kennelijk niet bekend met het fenomeen. Thee wordt uit thermoskannen geserveerd en de helft van de beloofde gerechten ontbrak. De sandwichen waren gewoon belegd met ham, ondanks de toezegging vooraf dat dit vermeden kon worden. Daarnaast waren ze vermoedelijk al zo'n 3 uur vooraf bereid. Personeel was bij binnenkomst niet te bekennen( na een kwartier kwam een jongen aanwandelen). We werden in de aangebouwde ongezellige sere geplaatst en niet in het kasteel.
De grootste domper was nog wel de rekening!!! 27,50 euro PP.
De gerechtjes kunnen niet tippen aan een sterren restaurant en de bediening en de ambiance in de sere ook niet. Kortom waardeloos.
Wij begrijpen waarom het zo rustig was.

De beste prijzen en lastminutes voor Kasteel Doenrade**** bij:

zakelijk, 2010
"Geweldig hotel & restaurant zowel Zakelijk & Prive"
De digitale kasteel...
8-9-2010 Kom hier al bijna 3 jaar zakelijk het is gezellig, mooi en zeer zeker de moeite waard om hier te komen genieten. Mooie wandelroutes en je kunt snal/makkelijk alle kanten op. Duitsland en Belgie binnen handbereik....TOP Hotel

met partner, Mrt. 2010
"Super plek, centraal gelegen in zuid limburg"
familie Heijnens
8-4-2010 wat een heerlijke plek om een paar dagen uit te rusten en inderdaad te genieten van de culinaire smaaksensaties van Ralf Berendsen. De bediening is top en maakt het geheel compleet.
De nieuwe kamers op de bovenste etage zijn heel mooi geworden en ruim van opzet. Door de centrale ligging in zuid limburg hebben we in korte tijd veel kunnen ondernemen. Zeker de moeite waard om een keer terug te komen.
Een echte aanrader dus....

zakelijk, Mrt. 2010
"Gastvrij, ingetogen en hoge klasse"
h van dun
2-4-2010 De ontvangst was gastvrij. Zelfs na de officiële sluitingstijd van de keuken werd er een zeer goed diner geserveerd waar een michelinster niet bij zou misstaan.

De net nieuw ingerichte kamers zijn ruim en voldoen aan hoeg normen. Absoluut een reden om vaker terug te komen

met partner, Mrt. 2010
"Rustig hotel"
Roy & Monique
6-3-2010 Kasteel Doenrade ziet er prima uit. Mooie ligging, dichtbij Maastricht en Roermond.
Kamer (begane grond) kan er mee door, in de badkamer is de wc op een onlogische plek geplaatst.
Ontbijt is er mager, enkele afbakbroodjes, beschuit en ontbijtkoek in verpakking. Het aanvullen van de croissantjes en broodjes, gebeurde spaarzaam. Gasten die na 09:30 uur kwamen moesten het doen met de restantjes. Maar één personeelslid aanwezig (keuken en receptie).
Geen omelet of iets dergelijks, maar gekookt eitje.

met partner, 2010
"Een bijzondere mooie plek."
Hubertus
20-1-2010 Wat hebben wij genoten op deze bijzondere mooie plek. Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam en de gerenoveerde kamers zijn top.
De eigenaar vertelde ons ook dat de bovenste verdieping opgeknapt gaat worden in het nieuwe jaar. Het restaurant is het helemaal.
Wij hebben heerlijk gegeten voor een passende prijs, zij verdienen zeker een ster. Wij zullen dit zeker bij onze vrienden aanbevelen
en komen zeker nog eens terug.
Hubertus en Gloria.

"NOOIT meer"
Willem
27-12-2009 Geen aanrader! Veel geluidsoverlast op de kamers. Een deluxe kamer stelt niets voor Te weinig personeel. Een 5-gangen diner wat 6 uur duurt. Prijzen voor drankjes zijn absurt (kopje koffie kost EUR 6,50). Niets voor kinderen. Geen bevoegde mensen aanwezig die klachten op mogen lossen. Erg klantonvriendelijk!

met partner, Okt. 2009
"Mooie lokatie, goed eten, kleine hotelkamers."
P.C.A. Holtkamp
7-11-2009 We hebben twee overnachtingen geboekt in de luxe kamer, dat zag er niet onaardig uit! De badkamer was wel erg klein en onlogisch ingedeeld. Het toilet is zo geplaatst, dat je er zijwaarts op moet zitten! Beetje vreemd. We hebben een heerlijk diner gegeten in het restaurant. Het personeel doet erg hun best om het er naar je zin te maken. Er zijn ook kleinere kamers op de eerste en tweede etage, die zou ik zelf niet reserveren. Te klein en gedateerd, ze laten daar echt een kans liggen.. Als je te lang bent, dan pas je niet onder de douche
Mijn advies: als je er voor kiest, boek een luxere kamer en ga zeker eten in het restaurant!! Mijn advies voor het hotel: Mensen zijn opzoek naar die luxe kasteelsfeer. Maak van twee kamers boven, een kamer met een grote luxe badkamer!!! Al met al was het toch erg geslaagd voor een klein prijsje!!

1 2 3 4 5 volgende