Vakantiehuis Het Huis de Joffers**** in Broekhuizenvorst Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Het Huis de Joffers****

30 mei 2012

Vakantiehuis Het Huis de Joffers**** Broekhuizenvorst

Beoordelingen Vakantiehuis Het Huis de Joffers****

ooijenseweg 1, 5871 CA, Broekhuizenvorst
Vakantiehuis Het Huis de Joffers scoort een 9,5 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Het Huis de Joffers****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Het Huis de Joffers**** in Broekhuizenvorst, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Vakantiehuis Het Huis de Joffers**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Vakantiehuis Het Huis de Joffers**** met andere accommodaties in Broekhuizenvorst.

7 beoordelingen over Het Huis de Joffers****

met partner, Mrt. 2010
"The Joffers House-Prima!"
Margaret and Dutch ...
25-4-2010 The Joffers House in Broekhuizenvorst is excellent. This is a lovely home, well taken care of, beautifully maintained, and a true oasis in a hectic world. All wood floors, many, many windows overlooking the quant village, a terrific kitchen, comfortable beds and furnishings, a private garden which is perfect for relaxing, and modern appliances throughout.
We stayed for nearly one month and would love to return next year. We spent our days cyclling, walking, reading, and exploring the countryside. The Maas Hotel has an outstanding gourmet restaurant and first class service, plus numerous casual dining opportunities. We shopped for groceries in nearby Horst, which had an excellent vegetable and fruit shop, bakery, liquor store, and supermarket.
All in all, a most pleasurable holiday in lovely Limbourg

met partner, Apr. 2009
"Fantastische plek- wij komen zeker terug!"
Kitty
19-4-2009 Fantastisch huis- schoon, en met alles erop en eraan- De lichtvoetige sfeer, liefde voor detail en de inspirerende kunst aan de muur geeft een serene uitstraling die erg relaxerend werkt. We hebben heerlijk genoten voor het haardvuur toen de avond nog wat frisjes was, maar ook zalig op een v.d. gezellige terrasjes in de mooie tuin toe de prille lente zon zich lei zien.

Wij komen zeer zeker terug- de Joffers is een bijzonder verblijf, de service utistekend, de omgeving schitterend en de mensen vriendelijk en gezellig!

Mieke, bedankt voor je giede zorgen!

met partner, Aug. 2008
"Verrassend anders en mooi- wij vertellen het door."
Tom Feldberg
8-12-2008 Toen we in De Joffers stapten was het meteen raak! Wat een rust, en wat een aandacht; de atmospheer straalt rust-ruimte- en gemoedelijkheid uit. Wij voelden ons hier gelijk op ons gemak.

Samen met mijn vrouw heb ik/wij hier een heerlijke week doorgebracht- samen bijkomen en ook genieten van de fantastische limburgse gastvrijheid- ettelijke uurtjes op de fiets mooie fietsroutes gevolgd. Ook een dagje kuren in Arcens Thermaalbad was heerlijk. Wij komen zeer zeker nog eens terug.

Tom Feldberg
23-3-2008 Vakantiehuis 'de Joffers' in Broekhuizenvorst is geweldig; wat een pareltje!
Mijn man en ik hebben er een heerlijke week in doorgebracht en het moment dat we binnen kwamen voelden we ons thuis! De sfeer is echt bezonder; relaxed, lux en inspirerend. Mieke, de gastvrouw was ontzettned behulpzaam, het huis is kraakhelder en de tuin is fantastisch. Heel wat avondjes ook rondom de open haard doorgebracht. De omgeving is schitterend- zalig fietsen en wandelen, maar ook leuke dagtrips naar diverse stadjes. Jammer dat we het Rozenfestival in Lottum gemist hebben!
In kort; echt een aanrader voor diegene die even wat anders wilt; een uniek huis en unieke plek.
Persoonlijkheid en professionaliteit staan voorop.

Tom en Odette Feldberg

Catharine
23-3-2008 Vakatievilla 'de Joffers' in Limburg- echt een aanrader! Doen!
We hebben heerlijk genoten in dit bijzonder vakantiehuis! Wat een treat! De sfeer is rustgevend, gezellig en lux; mijn vriendinnen en ik hebben weer eens echt kunnen genieten en de atmosfeer v.d. Joffers heeft daar zeer zeker tot bijgedragen; wat een prachtig huis!
Alles is er wat je maar wilt, en de kunst in het huis geeft het allemaal nog een xtra tintje.De service was geweldig en het huis erg schoon!
We komen zeker weer terug, en de volgende keer ook met mijn man!
Groetjes,
Catharine

met partner, Nov. 2007
p
19-11-2007 Zeer mooi ingericht. Verder op een plek waar weinig te beleven valt. Zo zijn er nauwelijks voorzieningen in bhvorst.
Prijs/kwaliteitsverhouding bizar. Zo diende wij voor onze (zeer korte!) midweek nog eens ca 100 euro af te rekenen voor energiegebruik. Het huis lijkt wel de melkkoe van de "familie". Ik zou dit huis dan ook zeker niet aanbevelen aan vrienden/familie!

met partner, Feb. 2006
Susan
29-8-2007 Het huis de Joffers is een huis wat rust uitstraalt en dus ideaal om je partner mee te verrassen om lekker een weekend of weekje te verblijven. Lekker wandelen, fietsen in de mooien omgeving in de buurt van de Maas. De gastvrouw(Mieke) is een spontane aardige vrouw die je zal helpen waar ze kan. Dus een aanrader voor mensen die hun partner willen verrassen!