Beoordelingen Hotel Lamerichs***

21 mei 2013

Lamerichs***
Beoordelingen Hotel Lamerichs***
Geulhemmerweg 27, 6325 PH, Berg en Terblijt
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Lamerichs*** in Berg en Terblijt, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Lamerichs*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Lamerichs scoort een 6,3 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Lamerichs*** in Berg en Terblijt, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Lamerichs***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Lamerichs*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Lamerichs*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Lamerichs*** met andere accommodaties in Berg en Terblijt.

29 beoordelingen over Lamerichs***

6,4
6,7
6,7
5,9
6,2
met partner, Mei 2013
"Leuk hotel in een prachtige bosrijke omgeving"
Gerby
18-5-2013 Het hotel is 'simpel' maar voor deze prijzen is het prima in orde. Inderdaad zijn de kamers en vooral de badkamer wat gedateerd, maar het is goed schoon, de badkamer ook en dat is toch wel heel prettig! Het is ook wat gehorig. Maar als de overige gasten niet zo de trap op banjeren en niet met deuren slaan valt het wel mee.
Het ligt midden in het bos in een prachtige omgeving.

met partner, Apr. 2013
"Niet klantvriendelijk"
Câroll Sieders
11-5-2013 De ligging is geweldig! Reis veel verschil tussen de kamers van dezelfde prijs. We waren met een paar andere stellen, die voor het zelfde bedrag een mooie kamer hadden. Bij het openen van de deur liepen we meteen tegen het bed aan, zeer kleine kamer, geen luxe, badkamer achterstallig onderhoud.
Het vervelendste was dat we daags erna gedwongen werden om met pin te betalen ipv met visa. Er kwamen voor het hotel teveel kosten bij. Lever dan niet de service van VISA!! Heel erg naar. Voor ons geen 2de keer meer.

met vrienden, Feb. 2013
"Goed te doen"
Meurs
21-2-2013 Na dat ik geboekt had en op deze site keek dacht ik waar ben ik aan begonnen toen ik in het hotel aan kwam viel het gelukkig allemaal reuze mee aangezien ik zware astma patiënt ben heb ik gouw in de gaten of een kamer vochtig is of niet zelfs dit viel mee ik heb namelijk geen astma aanval gehad dit krijg ik normaliter wel van een vochtige kamer de kamers zijn wel basic en de badkamer is wel een beetje achterhaald maar goed zoveel betaal je niet voor een kamer dus een super de luxe kamer moet je dan ook niet verwachten wat ik wel jammer vond is dat we de laatste dag bij het ontbijt de restjes kregen van de vorige dag waarschijnlijk waren wij de enige in het hotel op dat moment maar dat moet niet betekenen dat de kwaliteit gelijk daalt of er nou 30 man in het hotel verblijft of 2 man dan als nog moet je normaal kunnen ontbijten vind ik verder heb ik een paar mooie dagen gehad genoten van het uitzicht en heerlijk geslapen

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Lamerichs*** bij:

met vrienden, Dec. 2012
"Heel slecht"
smjel
6-1-2013 Na het lezen van wat beoordelingen (helaas toen al geboekt) toch met volle moed ingecheckt. Wat een slechte kamer.....krap twee persoonsbed, muffe, vochtige kamer. Slechte ventilatie, water drupte van de ramen, krappe badkamer (meer een hok) waar je door de ventilatieschacht (grote plastic buizen die uit de muur kwamen) precies kon horen wat er gezegt werd in de kamer ernaast. foto's van het hotel tonen mooie kamers, lijkt wel dat wanneer je boekt via een aanbieding, je dan een beroerde kamer krijgt,

met partner, Dec. 2012
"Was prima"
Mariska
4-2-2013 Hotel puur en alleen geboekt om na een ultiem feest met O&N in La Caverne op bed te kunnen storten. Bedden waren prima, net als het ontbijt. Enkel glas dus het water stond letterlijk op de ruiten. Alles is vochtig. Fohn bij de receptie geleend. Personeel wel uiterst vriendelijk.

met partner, Nov. 2012
"We hebben genooten"
scholler
2-12-2012 goed personeel en heel vriendelijk
Sales en marketing Sales en Marketing, 13-12-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer/ mevrouw Scholler, Bedankt voor mooie bericht en uitstekende cijfers! Met vriendelijke groet, Team Hotel Lamerichs

met vrienden, Okt. 2012
"Voor een langweekend, oké"
G.Kruijer
28-10-2012 Op het uithangbord staat Hotel/Restaurant maar wij vinden het een Hotel/Bed & Breakfast. We wilden een warme maaltijd maar dat hadden we vantevoren moeten bespreken, volgens de receptioniste, maar het was ons bij de reserving niet verteld... dat was nou jammer!
De bedden waren uitstekend en het personeel erg vriendelijk.
Sales en marketing Sales en marketing, 13-12-2012
Eigenaar zegt:  Beste Ger Kruijer, Bedankt voor deze reactie en de mooi cijfers! We bieden inderdaad helaas geen diners meer aan, maar we hebben hiervoor wel uitstekende partners bij ons in de omgeving. Met vriendelijke groet, Team Hotel Lamerichs

met partner, Okt. 2012
"Eens maar nooit meer !"
peter van rijn
22-10-2012 Circa 3 weken geleden hadden we ook een goedkoop hotel geboekt in Zuid Limburg en dit was absoluut top, echter nu bij hotel Lamerichs was het één grote FLOP ! Wij waren met zijn tweeën in een krappe 1 persoonskamer gepropt. Er was géén kledingkast, géén bureau, géén WC-deur en 1 nachtkastje stond in de WC want het paste niet in de kamer. Alle tassen moesten op de grond in het piepkleine kamertje waardoor je er helemaal niet meer kon lopen. De matrassen waren zo slecht dat 's morgens de veren in je rug stonden ;-( Bij de afstandelijke en onpersoonlijke ontvangst begonnen er al alarmbellen te rinkelen. De bediening ( personeel) alsook de eigenaresse waren totaal niet geïnterresseerd in haar gasten, wel werd er "gevraagd" of we direct wilde afrekenen, later werd ons dus pijnlijk duidelijk waarom. Men nam niet de moeite om voor te lopen naar de kamer. Was dan alles belabberd zult u zich afvragen ? Nee, laten we eerlijk zijn de ligging is fantastisch.
Sales en marketing Team Hotel Lamerichs, 27-10-2012
Eigenaar zegt:  Beste Peter van rijn, Bedankt voor het schrijven van deze reactie, we vinden het vervelend dit te lezen. We vragen u graag vriendelijk contact op te nemen met het management via sales@hotellamerichs.nl Met vriendelijke groet, Team Hotel Lamerichs

met partner, Sept. 2012
"Niet onaardig"
brandaris
8-10-2012 Een net en keurig hotel zeker voor wat betreft de entree, receptie, lounge en eetzaal.
Prima lokatie voor dagtochtjes naar diverse bestemmingen.
Prima ontbijt.

Heel erg sobere en (te) kleine kamer (1e etage voorzijde).
T.V. uit het jaar kruik, klein scherm en vanaf het bed bijna niet te zien.
Zeer gehorig mede door de onprofessionele aangelegde afzuig/ventilatie kanalen in de natte ruimte, buren zijn woordelijk te verstaan.
Niet passende toiletbril en ook niet goed gemonteerd.
Na het douchen veel water op douche vloer.
Slecht bed en een nog slechter matras, deze waren jaren geleden al aan vervanging toe, maar in de huidige tijd kan dit echt niet meer.
Jammer, met een heel klein beetje meer aandacht voor de kamer inrichting zou dit hotel zeker hoge ogen kunnen gooien.
Een gemiste kans in deze.
Sales en marketing Team Hotel Lamerichs, 27-10-2012
Eigenaar zegt:  Beste Brandaris, Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling en de prima cijfers. We horen graag van onze gasten hoe wij ons hotel kunnen verbeteren, wij zullen hierin zeker actie ondernemen. We hopen dat jullie verder een prettig verblijf hebben gehad. Met vriendelijke groet, Team Hotel Lamerichs

met partner, Aug. 2012
"Service zeer en zeer slecht,"
jan
27-8-2012 Bij aankomst rook de kamer naar een rioollucht, met de vraag de eigenaar te spreken was niet mogelijk, rioollucht weg gespoten met heel veel spuitbussen. er was geen andere kamer beschikbaar, de eigenaar was niet bereidt om hier iets aan te doen, het meisje achter de receptie mocht niets en dan ook helemaal niets zeggen. Na veel boosheid naar de eigenaar toe was het uit eindelijk mogelijk dat het meisje achter de receptie een ander hotel mocht benaderen. Maar het opstellen van de eigenaar naar zowel de klant als de receptioniste was meer dan treurig .

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit