Hotel Kasteel Geulzicht Hampshire Classic**** in Berg en Terblijt Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Kasteel Geulzicht Hampshire Classic****

30 mei 2012

Kasteel Geulzicht

Beoordelingen Hotel Kasteel Geulzicht Hampshire Classic****

Vogelzangweg 2, 6325 PN, Berg en Terblijt
Hotel Kasteel Geulzicht Hampshire Classic scoort een 7,7 uit 10, op basis van 113 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kasteel Geulzicht Hampshire Classic****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kasteel Geulzicht Hampshire Classic**** in Berg en Terblijt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 86 vakantiefoto's van Hotel Kasteel Geulzicht Hampshire Classic**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Kasteel Geulzicht Hampshire Classic**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Kasteel Geulzicht Hampshire Classic**** met andere accommodaties in Berg en Terblijt.

112 beoordelingen over Kasteel Geulzicht Hampshire Classic****

met partner, Mei 2012
"Genieten en onthaasten"
A. Schouten
26-5-2012 Wij vonden het fantastisch om hier te mogen logeren, erg gastvrij, vriendelijk, behulpzaam, niet te groot en daardoor familier. De omgeving is Zuid-Limburg en geweldig om te fietsen, wandelen en om eventueel autotripjes te maken. en in een kasteel wie wil dit nu niet. Dat is toch een droom die werkelijkheid wordt. Als gast van het hotel konden we gebruik maken van de keuken en konden elke dag daar ook dineren. De kamers worden elke dag schoongemaakt en de handdoeken elke dag vernieuwd.
Dus in 1 woord geweldig.

met een groep, 2012
"Prima verblijf gehad!"
Mirjam Udo
20-5-2012 Kasteel geulzicht is een knus, kleinschalig hotel, met vriendelijk en attent personeel. Alles schoon en netjes verzorgd en goed eten. In de omgeving is veel te doen en te zien. Een prima plek voor een paar dagen uit!

met vrienden, Mei 2012
"Zeer sfeervol hotel in prachtige omgeving"
Patricia Jansen
18-5-2012 Hotel Geulzicht in Berg en Terblijt, ligt zeer mooi op een heuvel met zicht op het Geuldal. De oprit ernaar toe is sfeervol en het kasteel heeft een romantische en sprookjesachtige uitstraling. Ik ben er samen met mijn zus geweest en we zijn heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. De bediening was heel hartelijk, met dank aan Rob en het diner was zalig. De kamer met luxe badkamer was en zeer schoon. Het uitzicht was prachtig. Echt een hele leuke plek om te kunnen ontspannen en je te laten verwennen.

met partner, Mei 2012
"Eeen heerlijke plek om bij te komen"
Fam. Smit
10-5-2012 Logeren in een echt kasteel. Prachtig uitzicht vanuit de kamer over de heuvels van Limburg. Ideaal wandelgebied direct vanuit het kasteel. Het eten is erg goed verzorgd en lekker! Baden is het romeinse bad is een bijzondere ervaring. De bediening is erg gastvrij. Kortom: een plaats om te vertoeven.

met jonge kinderen, 2012
"Zuid Limburg zoals het moet zijn"
Bas
4-5-2012 Mooi hotel . Fantastische ligging. Ideaal om met de fiets langs de Geul naar Valkenburg te fietsen ( 15 min). Fietsen makkelijk te regelen via receptie.
Wij hadden kamer 9 met dakterras en uitzicht over de geul en de heuvels. Fanstastisch. Met een kleine van 5 geen probleem. Hij had eigen kamer.
Eten was goed. Vooral het forelleke uit de Geul is een aanrader.
Het feit dat dit kasteel ooit van Jean Nelissen is geweest vonden we zeer leuk, maar is natuurlijk geen reden om er heen te gaan :). Gewoon doen omdat het goed toeven is

met partner, Mrt. 2012
"Bezienswaardigheid, royaal, luxe,"
Wim
19-3-2012 In dit kasteel 2 overnachtingen gehad. Het kasteel maar ook de kamers waren een bezienswaardigheid. Wij hadden een hele grote (de grootste) kamer in het kasteel (ca 8 m bij 8 m). Tjonge wat een ruimte. Ook de badkamer was mooi en netjes met een romeinsbad. Heb nog wel eens gedacht, dat ik niet moest gaan slaapwandelen om daarin terecht te komen. Het ontbijt was prima. De eigenaren/personeel was zeer vriendelijk. Bij ontvangst werd een korte rondleiding en uileg gegeven. We hebben geen diner in het kasteel gebruikt en hebben ook niet veel in de lounge gezeten. De kamer was hiervoor groot genoeg. Doordat er maar 10 kamers in het gehele Kasteel voor verhuur beschikbaar zijn, is het heel rustig. Je hoort vrijwel niets. Wandelmogelijkheid is er genoeg, verder is er op korte loopafstand weinig te beleven. Valkenburg (ook lopend te doen door het bos 3 km) en Maastricht zijn gemakkelijk met de auto te bereiken.

met partner, 2012
"Godzijdank geen overbodige modernisering."
P.Passchier
4-3-2012 We verbleven in maart 2012 een weekje in Zuid Limburg en kozen gelukkig voor dit kasteeltje. Het overtrof onze verwachtingen, vooral omdat alles nog redelijk in autenthieke staat is. Alles wat nieuw is, is mooi in stijl gedaan en alles wat oud is, is ook mooi oud. Dan neem je de lichte gehorigheid, de krakende trappen en hier en daar een klein beetje stoffigheid voor lief. Met tien kamers is het een heerlijk, intiem, romantisch, gezellig kasteeltje. Met aardige eigenaars en personeel, dat graag een praatje maakt. De buitenkant is een plaatje als je komt aanrijden, je waant je even in de Middeleeuwen. Het kasteel ligt mooi op een heuvel, maar de omgeving vonden we wat minder. het is rondom Mechelen en Epen enz. veel mooier qua natuur. Maar daar ben je in een wip! Voordeel van deze lokatie is dat je dicht bij Maastricht zit. Al met al een feest om hier (nog) eens heen te gaan!!!

met partner, 2012
"Erg gezellig hotel"
Christel
1-2-2012 In dit kasteel kan is het erg gezellig en vriendelijk. De ligging is perfect, tussen Valkenburg en Maastricht. Waar je zin in hebt, het is in de buurt.
Aanrader!

met partner, Dec. 2011
"Romantisch weg in limburg"
eveline
4-1-2012 Het is een mooi kasteel waar service hoog in het vaandel staat!!
Geen vraag is te gek voor de gastheren/dame en zij doen alles om je te helpen en in je behoefte te voorzien...uitstekend!!

met partner, Dec. 2011
"Prinsheerlijk genieten"
L. de Wolf
27-12-2011 Vanwege onze goede herinneringen wilden we het kerstarrangement van 2009 nog eens beleven. Wederom was het kasteel in prima kerstsfeer. Het complete personeel heeft ervoor gezorgd dat we als kasteelheer en -dame hebben genoten van lekker eten (alles van verse ingrediënten), drinken (van goede afdronk), slapen (lekkere bedden) en baden (nette badkamer). De ligging van het kasteel is uniek. Direct vanuit het kasteel is kan je al een prachtige wandeling maken langs de Geul, omzoomd met begroeide mergelwanden naar het centrum van Valkenburg en terug via natuurgebied Ingendael. Maar alle wandelingen in het Zuid-Limburgse Heuvelland zijn een aanrader, waar je ook start. Neem wel goede wandelschoenen mee!