Hotel Hampshire Hotel Vue des Montagnes*** in Berg en Terblijt Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 4.556 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > Berg en Terblijt > Hotel Hampshire Hotel Vue des Montagnes***

Beoordelingen Hotel Hampshire Hotel Vue des Montagnes***

30 januari 2012

6,6
Kleur gekozen ??

Hotel Hampshire Hotel Vue des Montagnes scoort een 7,8 uit 10, op basis van 99 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hampshire Hotel Vue des Montagnes***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hampshire Hotel Vue des Montagnes*** in Berg en Terblijt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Hampshire Hotel Vue des Montagnes*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Hampshire Hotel Vue des Montagnes*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Hotel Hampshire Hotel Vue des Montagnes*** met andere accommodaties in Berg en Terblijt.

95 beoordelingen over Hampshire Hotel Vue des Montagnes***

met partner, 2012
Restaurant- en bargedeelte mooi, kamers wat minder
dejongkm
27-1-2012 Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen. Restaurant- en bargedeelte zien er leuk en gezellig uit. Personeel is er vriendelijk.
Kamers zijn wel aan renovatie toe. Kamers zijn wel schoon.

met partner, Dec. 2011
Zakelijk hotel met geluidsoverlast
Jan en Jolanda
24-12-2011 Klein kamertje; zeer gehorig!
Personeel zakelijk en niet echt klantvriendelijk.
Door activiteiten naastgelegen grot ook in late avonduren zeer luiddruchtig!!!
Ook ontbijt sobber en matig
Stoelen in restaurant alleen bestemd voor kleine mensen!
Door geluidsoverlast ook in nachtelijke uren eerder vertrokken.

met partner, Nov. 2011
Prima Hotel
Aly
5-12-2011 Wij zijn 2 nachten in dit hotel geweest, goed bevallen en prima service. De kamer was wel klein maar voor een paar dagen goed te doen, alles was goed schoon en prima matrassen. Het ontbijtbuffet is ook heel goed met veel variatie van brood en beleg, en gebakken spek met ei. Dus een goed begin van de dag. Het is een mooie omgeving om de lopen naar Valkenburg bv. Personeel is vriendelijk en loopt er keurig bij. Een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Niet waar voor je geld!
M. de Waard
12-9-2011 Dit is een oud muffig hotel met te kleine gehorige kamers waar de vloer van kraakt en de kasten bijna uit elkaar vallen, een instapdouche en geen bad en geen enkele kamer heeft een balkon.
Het meeste wat tegen valt is het ronduit slechte ontbijt voor een 3 sterrenhotel, harde afbakbroodjes, hotelblokkaas, koude eieren en houdbare melk en zure jus d'orange uit een pak, en meer is er niet en ook niet te bestellen.
Zeker voor de prijs kun je een veel beter hotel zoeken in de buurt!

met partner, 2011
Goed hotel. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Jozef
28-7-2011 Een beetje ouderwets aandoend hotel. Propere kamers. Vriendelijk personeel. Lekker en betaalbaar restaurant. Goede, rustige ligging. Aan het begin van een 3km lange prachtige wandelweg tot Valkenburg.

Prima week gehad
peter&hannie
11-8-2011 Het hotel is wat ouder, waardoor de kamers aan de kleine kant zijn, maar je gaat toch niet op vakantie om in je hotelkamer te zitten. Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam en het eten is geweldig!

met partner, 2011
Een klassiek, maar prettig hotel
Tiny en Mees Erkele...
13-7-2011 De inrichting van de algemene ruimten doen ons aan de jaren 30 denken, nogal somber. Maar de service is door het zeer vriendelijke personeel prima, evenals het eten. In onze standaardkamer waren de bedden goed, maar in de badkamer vonden we de ruimte voor het toilet te klein. Als we meer dan twee nachten zouden hebben gebleven dan hadden we voor een comfortkamer gekozen. Maar we hebben zeker geen spijt voor dit hotel te hebben gekozen.

Leuk hotel in een mooie omgeving
Jan
15-6-2011 we hebben een leuk weekeind gehad in dit hotel.
Erg vriendelijk personeel.
Wij hadden een comfort kamer en deze is erg goed bevallen.
het ontbijt was ook erg goed.

enige minpuntje was dat de koffie waterdun was.

Verder helemaal prima

met vrienden, Mei 2011
Prima hotel in een prachtige omgeving
r_ram
15-8-2011 Hotel met veilingbon geboekt. De basickamer zijn netjes schoon, wel wat klein. De badkamer met bad is netjes en ruim en ook goed schoon. Het ontbijt heeft een ruim assortiment met lekkere verse broodsoorten, croissant e.d. Dat geeft een goed begin aan de dag. De lunchkeuze is eenvoudig en wat kaal geserveerd. De bediening is vriendelijk. De ligging tegenover de rotswand is prachtig evenals de tuin achter het hotel. Al met al is het hier prima toeven. Kom hier zeker nog eens terug

Gezellig hotel
H.Feiken
20-2-2011 Fijn hotel, erg aardig personeel, het eten was heerlijk en de obers zijn super vriendelijk. Als u langer verblijft boek dan een grotere kamer, deze zijn comfortabel.
Ontbijt was prima. Wij hoorden van andere mensen dat het eten op zondag in de grot geweldig was.

Henriëtte

6,5